reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medea i jak było na urodzinach u koleżanki a swoją drogą to mogłybyście i mnie zabrać bo ostatnio nigdzie nie wychodzę:-:)-(
Agnieszka&Emily oj współczuję zapalenia od wyrwanego zęba:szok::szok::szok:
Mamita to ta pizza zbyt ciepła chyba już nie była:-D:-D:-D
Agunia2000 z tą @ to powinnaś do gina się przejść bo to normalne na pewno nie jest:no::no::no:
Anka ty naprawdę nie wyglądasz na 30 lat:tak::tak:
A foteczki dziewczynek lodziarek cudne, swoją drogą Lali jest bardzo do ciebie podobna:tak::tak::tak:
Anabuba oj męczy cię ta opuchlizna, dobrze że chociaż Paulinkę ma kto do szkoły odwieść:tak::tak:
Marta narobiłaś mi smaka pizzą i chyba sama w sobotę zrobię:tak::tak:
A kurs jak widzę bardzo fajnie się zapowiada:tak::tak::tak:

reklama
dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d

Dołączam się do zyczeń :tak:

Anka, dalas mi pomysł na prezent dla Helenki, urodzinki juz niedługo :tak: A ona lubi ciastoline :tak:

Ja znowu miałam przekichane w nocy :wściekła/y: więc dzisiaj raczej nieobecna będę...

Witam kochaniutkie:-):-)
Oj jak mi się dzisiaj wstać nie chciało już myślałam żeby nie puszczaj małej do przedszkola tylko pospać dłużej ale wtedy Maja rozbudziła się na dobre no i mąż ją zaprowadził.
Dzwoniłam przed chwilą i zapisałam Maję na bilans czterolatka, ciekawe co nam powiedzą:confused::confused:
A teraz idę was poczytać:tak::tak::tak:
No my też pójdziemy niedługo na bilans 4 latka
sms od Pati
"tak zyje i wyc mi się chce...Juz mnie to chodzenie przerasta ;( meczy jak cholera...wezcie mnie wyslijce na porodowke!pozdrow i ucauj dziolszki;)"

tak wiec kochane wszytskie chorem-PATI IDZ RODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laski wstwac spiochy jedne!
Bidulka niech juz rodzi bo juz może
nie u mnie :-:)no: ja już nie mogę miec wiecej dzieci :no:

MARTA fajnie w towarzystwie lepiej :-D ja juz wlasnie skończyłam teraz jakieś sniadanko :baffled: bo jeszcze nie jadłam a wstałam przed 7 ;-)
A czemu nie mozesz miec wiecej dzieci moja mama miała 6 a teraz jej tylko 2 została:-D
nie poczytam was Sorki

G jedzie juz do domu Mowi ze pic nie bedzie ZOBACZYMY

Napisalam cos w rowie:-(
Powodzenia dla G zeby juz nie pił więcej
hej ;-)próbowałam się dziś do Was odezwać ale nie chciało mnie zalogować na bb:-:)-(a jak już mi się to udało po kilku próbach to musiałam wyłączyć kompa i jechać po Misię:baffled:
nie czytałam zbyt dokładnie od razu się przyznaję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
w piątek w przedszkolu jest dzień babci i dziadka i Misia mówi wierszyk o dziadku, z tej okazji mój tata wziął sobie urlop w pracy i idziemy razem na występy:tak::tak::tak:moja mama jeszcze w sanatorium a teściowej nawet nic nie mówiłam:-pjeszcze chciiałaby przyjść:szok:chyba bym się spaliła ze wstydu

co tu tak pusto? zmroziło Was czy zasypało????:-D:-D:-D
Witaj mnie nie zasypało wogule u nas jest mało śniega
cieszę sie razem z toba :tak::tak::tak::tak:

no to niezła 18-sta z Ciebie :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Oliwka się zajęła sama sobą,układa wszystkie po kolei puzzle jakie ma i układanki.także jest grzeczna jak aniołek.

daje jej jeszzce z 15 min i sprzatamy to burdello co zrobiła :-D:-D:-D:-D i kłade ją spać.:tak::tak::tak::tak:

Sierściuch nadal jest nienormalny,piszczy jak oszalały,nie da sie dotknąć.jakiś popierdzielony.
nie da się lubic :no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
co mi po takim chomiku jak go dotknąć nie mogę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja też miałam takiego chomika co sie go dotknąc nie dało gryzł jak cholera zasłone mi zezarł ale chyba dlatego długo żył bo nikt go na rece nie wzią.
Pamiętam jak koleżanka do mnie przyszła i myslała ze to taki sam chomik jak ona ma taki spokojny jak ją upierdzielił to go wiecej nie dotykała:-D:-D:-D
A to dziweczyny lodziarki:-)
Sliczne fotki:tak:widac ze zabawa sie podobała
hej musze was troche poczytac Wczoraj nie mialam czasu was nadrobic
G wczoraj przyjechal do mnie do kolezanki do czestochowy.Ja umowilam nas i go na rozmowe.Poszlismy do kolezanki mojej znajomej Ona ma meza alkoholika ale byl juz na leczeniu i juz dluzszy czas nie pije G nie wiedzial ze to jest alkoholik Wiedzial tylko ze na kawe idziemy do kolezanki .No ale rozmowa alkoholika z alkoholikem mam nadzieje pomogla:tak:

G jeszcze spi z Oli ja pije capucinko z kolezanka i klachamy:tak:

Jutro idziemy z G do roznych poradni si poumawiac 3 majcie kciuki aby G dal rade:tak:
Oby zrozumiał i nie pił

Anaconda oj meczy.wygladam jak.....lepiej na mnie nie patrzec bo wygladam jak prawdziwa wiedzma:-D:-D:-D:-D:-D:-D
na szczecsie jest komu zawiezc i odebrac.
kurcze chyba i mi p sprzedal katar,cos tak mnie jakby bralo.juz czuje to dzinwe laskotanie miedzy nosem a gardlem i cos mi leci z kichawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ze biore antybiotyk to pewnikiem mnie wezmie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a pogody to komentowac nie bede:no::no::no::no:
znowu cos pruszy....znowu ciemne chmury i ciagle mroz....-10 w dzien czasami ze 2stonie cieplejale mega mrozy nadaja!tyle ze chociaz slonce wyjdzie:tak:

gdziescie sie podzialy?cos marna frekwencja ostatnio1
Malina ma tesciowa,Lunka starego w odmu,Pati jeszcze w domu a gdzie reszta?

Poczytalam tak z wierzchu
MEDEUSKA wspolczuje dentysty:-(
ANABUBKA bardzo dobre podejscie do braku posiadania samochodu :-pChyba zaczne myslec podobnie:tak:
ANKA sliczne zdjecia:tak:

Wczoraj bawilysmy sie z Oliwka kolezanka i jej nikola farbkami Tzn mazalysmy raczki w fabach i oliwka malowala raczkami .Troche chciala sobie tej farby pojesc:-pZabawa byla przednia W domu kupie jej takie farbki i napewno bedzie sie bawily Oliwka cala brudna Ordazu do kapania poszla.Jak mi sie net zaladuje to wam zdjecia pokaze .Oli wlasnie wstala Ale luz G sie nia zajmie:tak:

Dzieki dziewczyny za kciuki i 3 majcie je caly czas aby G dal rade

U nas też już coś zaczyna prószyć:cool::cool:
A ja jeszcze przed śniadaniem ale właśnie mi o nim przypomniałyście więc idę do kuchni coś zmontować:tak::tak:

Poczytalam tak z wierzchu
MEDEUSKA wspolczuje dentysty:-(
ANABUBKA bardzo dobre podejscie do braku posiadania samochodu :-pChyba zaczne myslec podobnie:tak:

trzeba sobie jakos tlumaczyc nie???????:-D:-D:-D:-D:-D
ale raz ze to kosztuje,paliwo plus utrzymanie auczlowieka na nowe nie stacto co jakis czas cos sie psuje.i wlasnie do tego zamiats na spacer to myk do auta,i rosnie dupsko,brak swiezego powietrza.
wiadomo czasami jets niezbedne,ale ja tam gdzie sie da i jezeli sie da to jezdze pociagami i autobusami:tak::tak::tak::tak:
z Paulina jak byla mala to wozek w pociag czy autobus i po kolezankach,nawet z przesiadkami:tak:
a letm rowerem 20km w jedna strone na ploty:tak::tak::tak:

teraz tez tylko czekam z na roer wsiade i poczuje wiatr we wlosach:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2:
niezalezna od nikogo ani od niczego.mala na krzeselko i jazda:tak::tak::tak:

hej dziewczyny, witamm na kacu z rosołkiem pod ręką...
słabo mi strasznie:baffled:
wogóle apomniałam żedzisiaj usg bioderek maksem na 8 trzeba bylo isc- jak sie obudzilam 7.50 mi sie przypomnialo:-D zaraz szybkie ubieranie i wysłałam M samego:-)

przynajmniej go puścili bez kolejki:-D:-D:-D
mały sie posikał i wogóle:-D:-D

ale wszystko ok:tak::tak:

ja ide sie polozyc do lozka chyba zaraz:sorry2: bo padam:-D

na 14.30 na szczepienie znów- moze do tego czasu mi przejdzie i pojde ja:-D

i tak musze jakos sie ogarnąć potem bo musze isc do babci:sorry2:

hej dziewczyny, witamm na kacu z rosołkiem pod ręką...
słabo mi strasznie:baffled:
wogóle apomniałam żedzisiaj usg bioderek maksem na 8 trzeba bylo isc- jak sie obudzilam 7.50 mi sie przypomnialo:-D zaraz szybkie ubieranie i wysłałam M samego:-)

przynajmniej go puścili bez kolejki:-D:-D:-D
mały sie posikał i wogóle:-D:-D

ale wszystko ok:tak::tak:

ja ide sie polozyc do lozka chyba zaraz:sorry2: bo padam:-D

na 14.30 na szczepienie znów- moze do tego czasu mi przejdzie i pojde ja:-D

i tak musze jakos sie ogarnąć potem bo musze isc do babci:sorry2:

to zes mamuska zaszalala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zazdroszcze!

reklama
Do góry