reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tez kiedys miałąm takiego białego z czerwonymi oczyma.chodziłam w tedy jeszzce do podstawówki.to on to był popiepszony,nie dał sobie klatki wyczyścić,jak tylko widział że ktoś rękę wsadza do akwarium to się rzucał,gryzł okropnie,raz mnie tak upieprzył ze my slałąm że skonam.

tak sie wkurzyłam że już tego nie przezył :no::no::no::no::no:
wypsikałąm mu akwarium dezodorantem i biedak padł ,nie przezył nocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D miał za swoje ileż można tolerować takie ugryzienia :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka już w łożeczku,mam nadzieję ze zaraz usnie,:tak::tak::tak::tak:

terrorystka:szok::-D

reklama
na razie ma ośmiornicę to tez się super bawi,codziennie przynajmniej 2 razy lub 3 razy dziennie kaze sobie wyciągać :tak::tak::tak::tak::tak:

ogolnie ciastolina jest fajnym zbijaczem czasu
Wczesniej Laura miala wyciskarke i foremki z ciastolina tym tez sie chetnie bawila:tak:
Plastelina to nie to samo ale chce zobaczyc czy Laura bedzie sie nia bawila Dam jej nozyk i niech ja tnie na kawalki:-D
Wycinanek tez jeszcze nie przerabialam ...chodzi mi o wydzieranke czyli rwiesz kawalki papieru i kleisz:happy2:moze byc ciekawie:sorry2:

witam
moj mi dzis zainstalowal nowa opere i sie wcale nie moglam zalogowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w ogole nawet na poczte wejsc nie moge:wściekła/y::wściekła/y:
dziewczyny jzu spia,dzis troche pozniej.
pranie sie kreci.celowo wstawilam teraz zeby na noc na grzejnikach rozwiesci bo mam starsznie suche powietrze w domu mimo wietrzenia.
p chyba sprzedal malej przeziebienie bo zaczela ostro kichac i jakas taka niewyrazna byla popoludniu,i cos jakby zaczynala chrypiec.ale dlaam jej syropki,tatntum psiknelam i mam nadziejej ze na zapaleniu krtani sie nie skonczy

reklama
wspolczuje Ci braku czasu na wszystko
Wiem ze jak ktos ma nadwage moga nastapic komplikacje z @ co do zawrotow glowy to nie jestem pewna:baffled:
A kiedy robilas sobie jakies badania kontrolne?
Nigdy :zawstydzona/y: Już od baardzo dawna nie miałam ani badania krwi ani nic takiego....
Wsumie to chyba ostatnie miałam w ciąży,i wiem że coś tam nie tak było,bodajże leukocyty podwyższone czy coś,nawet nie wiem co to może oznaczać :zawstydzona/y: Te dzisiejsze zawroty to podejrzewam że z powodu bólu...Na razie powoli przechodzi,zobaczymy...

Do góry