reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka spi od 19.30 Marudzila strasznie i zasnela w sekunde:tak:
Wykapalam sie Teraz siedzimy na lozku i klachamy I zaraz zapodamy sobie cherbatke i grejfruta I m jak milosc sie zobaczy:tak:
Jak czlowiekowi malo do szczescia potrzeba:-D
MH to podzwon tam gdzie ci Medeuska ci napisala:tak:
AGNES sierciuch cie nie lubi Bo ty za nim nie przepadasz:-D
No i gratuluje wygranej Tez jestem ciekawa co to jest
MADZIULA doczytalam ze w marcu do pracy idziesz GRATULUJE:tak:
KERNA a wlasnie o Tobie myslalam;-)Myslalam dlaczego sie nie odzywasz:-pBardzo dziekuje ze nam kibicujesz I bardzo sie ciesze ze beta ladnie wyszla w czawartek wyjdzie jeszcze ladniejsza:tak:Tak jak napisalas musi byc dobrze:tak:

Kurcze stresuje sie przed jutrem Mam nadzieje ze dowiem sie jutro ze M zostaje na terapi No ale jak wyjdzie to i tak bedzie staral sie nie pic a ja go bede w tym wspierac

reklama
Wcięło mi posta:wściekła/y:bo laptop się rozładował:wściekła/y:
robię obiad potem na mszę za Tatę i na cmentarz. Byłam dzisiaj po wniosek na dofinansowanie turnusu z pfronu. I teraz pytanie czy znacie jakis fajny ośrodek z porządnymi terapeutami?
Mogę polecić Busko Zdrój:tak:,szwagierka tam ze swoim jeździ,połowiczne porażenie mózgowe prawostronne.Jakbyś chciała więcej info to śmiało pisz;-):tak:.
Agnes,gratuluję wygranej:tak::cool::cool:.
Kerna,niezła przygoda z tym chomikiem:-p;-):tak::-D:-D,najgorsze to usuwanie plam;-).Dobrze,że wyniki są super oby tak dalej:tak:.

Ja pospałam 1,5 godzinki i dalej łeb nagina.Teraz M poszedł popcorn smażyć to na chwilku zajrzałam.Będę póóóóóóźniej;-):tak:.

ja Ci dam świnkę morską :cool::cool::cool::cool::cool::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja Ci dam chomika obdarła ze skóry :-D:-D:-D:-D:-D
musisz mnie ti draznić,bo naprawdę chomik wyląduje za drzwiami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co. towarzystwa teraz poszukaj dla rodzynka;-) eh dobra nie bede Cie już podburzać....bo ja tak mogę dłuuuuuuuuuuuuuugo:-p
Jak sie sama sobie podobasz w nowych ciuszkach to juz90% sukcesu:tak: dawaj fotencje:-)
Ja też chciałam sobie coś kupić ale jakoś weny nie mam na wydawanie kasy....ja wydaję a mój M zapie****a gdzieś tam hen daleko:sorry2: Przyjedzie na dwa dni i potem znowu do tej zasranej Łodzi:wściekła/y:
A humorek mam, mam bo wynik bety ok a do tego już wtorek minął i do piątku blisko;-)
Dorotka na szczęscie długo na rozwiazanie zagadki nie musisz czekać:tak:

Pieczeń faktycznie świetnie brzmi, chyba i ja się na nią skuszę:tak::tak::tak:
A ja sobie pospałam od południa do teraz, a co tam, należy mi się:-p:-p
Ale Tobie zazdroszcze tego spania w dzien:tak::tak::tak:Tez bym tak chciala:tak::-)
a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

jakiś czas temu na stronie Nutrici na necie był konkurs o bilansie dwulatka.
wysłałąm zdjęcie ,wypełniłam ankietę i dziś do mnie zadzwonili,musiałąm tylko odpowiedziec poprawnie na pytanie i odpowiedziaąłm dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

facet powiedział ze już wysyłają pocztą :-):-):-):-):-) tylko nie wiem co to ma być :-D:-D:-D:-D:-D

ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Gratuluje kochana:tak::tak::tak::tak:Koniecznie sie pochwal jak juz dostaniesz nagrode:tak::tak::tak:
ja tez chcialam to wyslac ,ale jakby zobaczyli wymiary moich "gigantow"to by pomysleli ze chyba mam z glowa i ze robie sobie jajca hehe:-D:-D:-D:-D
A poza tym nie mam skanera a tam trzeba bylo zeskanowac to z ksiazeczki

KERNA
To teraz juz napewno bedzie dobrze:tak::tak::tak:Ale Ty nam sie Kochaniutka na maksa oszczedzaj:-):tak:

Ja wykapalam mlodych i dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:Dominik siedzi ze mna i ogladamy film na Polsacie:tak::tak::tak::tak:Zjadlabym sobie cos dobrego ale nic takiego nie mam:baffled:;-)
Ale na jutro na obiadek planuje sobie zrobic kebab z frytkami,bo mnie taka ochota naszla ze szok:szok::szok::szok:

Dowikla oszczędzam się, ale nie leżę w łózku non stop. żyję normalnie i jest ok;-) Dzieki za troskę kochana;-)
kebab z frytami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mniam

reklama
My byliśmy w Kościele-Zuza nadzwyczaj grzeczna. Dzisiaj kąpiel w małej wannie. Z początku chciała płakać ale jakos się wykąpała;-);-)
My jutro robimy objazd po Babciach:-) Rano odbiore zdjęcia od fotografa i kupię jakieś ramki i do tego jakieś bombonierki;-)
Zuza coś jeśc nie chce rano tylko pól jogurtu, potem herbatniki i nakolację na siłe prawie kaszkę. Nie wiem czy to przez zęby. Ale już 2 piątki na dole widać;-);-)

zadzwoń do Starego Młyna tel 0 32 435 11 17 lub 0 508 350 385 Nowo otwarty- "nie" hotel:-p sa noclegi ale nie mają nazwy hotel dlatego nie znajdziesz tego w internecie:tak::tak::tak:

mamita to ile wyście dostali za ta wanne??:szok: też mam żeliwną w domu, strasznie niszczona i musze ją wymienic kiedyś.....

Za wannę prawie 60zł, ale mielismy jeszcze zlew żeliwny w garażu i starą kuchenkę gazową i do tego pare garnków starych i wyszło 200zł. Nowa wanna tyle kosztowała tylko na syfon i rurki wydałam:tak::tak: Tylko jeszcze obudowe do wanny kupimy-kosztuje 100zł ale to może za miesiąc:-p

a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

jakiś czas temu na stronie Nutrici na necie był konkurs o bilansie dwulatka.
wysłałąm zdjęcie ,wypełniłam ankietę i dziś do mnie zadzwonili,musiałąm tylko odpowiedziec poprawnie na pytanie i odpowiedziaąłm dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

facet powiedział ze już wysyłają pocztą :-):-):-):-):-) tylko nie wiem co to ma być :-D:-D:-D:-D:-D

ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Gratulacje:-)

Mogę polecić Busko Zdrój:tak:,szwagierka tam ze swoim jeździ,połowiczne porażenie mózgowe prawostronne.Jakbyś chciała więcej info to śmiało pisz;-):tak:.
Agnes,gratuluję wygranej:tak::cool::cool:.
Kerna,niezła przygoda z tym chomikiem:-p;-):tak::-D:-D,najgorsze to usuwanie plam;-).Dobrze,że wyniki są super oby tak dalej:tak:.

Ja pospałam 1,5 godzinki i dalej łeb nagina.Teraz M poszedł popcorn smażyć to na chwilku zajrzałam.Będę póóóóóóźniej;-):tak:.
Poprosze jakieś info bo u nas tez porażenie prawostronne:baffled: A nie wiesz jaka metodą był rehabilitowany?

Do góry