reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
uuuuu jak tu pusto:szok::szok:

Laura w wannie sie pluska a ja hop na bb:-D
Nie ma co nadrabiac wiec zaraz zmykam
Krecilysmy lody przez godzinke Laura po spacerze na miesice slaba wiec musze ja przetrzymac do 20:sorry2:bo ona to by juz zasnela:szok:lubi wanne wiec skorzystalam z 30 minut relaksu
:-)

Moj jechal dzis ogladac dom wczesniej nie pisalam bo nie cchialam zapeszac ale okazalo sie ze to totalna ruina :/

Pojadlysmy nalesnikow Oliwka jeszcze nie spi Ale zaraz ja oplukam i postaram sie ja uspac Bo juz strasznie marudzi:baffled:
Fajnie jakby zasnela mialabym chwile spokoju bo caly dzien nie spala i sama wiecie jakie jest dziecko jak nic nie spi :baffled:

Dzieki dziewczyny za mile slowa i kciuki Jutro sadny dzien dowiem sie czy M wraca jutro do domu czy tam zostaje

MH no jakbym mieszkala bez mamy to bym was u mnie ugoscila A tak to moja mama moze miec z tym problem:baffled:

Kobitki, dzieki, ale ja szukam jakiegoś moteliku bo nie chcemy nikomu wadzić, bo jedzie nasczworo :tak: Ja mam rodziny od metra na śląsku :-p zawsze ktos by nas przyjął :tak: Mam juz kilka namiarów, jutro podzwonię :tak:

A ja mam do was takie małe pytanko czy po piersiach mozna sie skapowac ze sie jest w ciąży:baffled:

wiki a co czyzbys była????? :-p:-p:-p:-p mozna :tak::tak::tak::tak:

Witam:-):-):-)
Zima daje się we znaki, u nas -10st.C i do tego wiatr, dobrze ze M Maję do przedszkola zaprowadził.:tak::tak::tak:
M ma dziś na godz.10 do pracy więc jeszcze mi się tu kręci pod nogami ale postaram się mimo wszystko troszkę was poczytać:tak::tak::tak:

dobrze że ja juz nie mam takich minusowych temperatur :tak::tak::tak::tak: u mnie dzś było +1C super :-):-):-):-)

AGNES JA z poczatku jak jeszcze nie doczytalam to myslalam ze psa macie :-)

ja Ci dam pasa,gdyby mi pasa przyprowadził to razem by z nim za drzwi wyfrunął :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes gratuluje adopcji sierściucha:-D

nie ma się z czego smiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi nie do śmiechu wkurza mnie ten sierściuch :tak::tak::tak::tak::tak:

A czyszczenie lodówki to i mi by się przydało, bo jest wszystkiego po trochu, wielki bajzel :baffled:

a ja mam z głowy,wczoraj sobie lodówkę wypucowałam :tak::tak::tak::tak:

Dorota najważniejsze że chce się zmienić a to oznacza że bardzo mu na was zależy, inaczej by tam nie był, a swoją drogą to trzymam kciuki żeby tam jeszcze został bo 10 dni to za mało:tak::tak::tak:

zgadzam się z tym w 100% :tak::tak::tak::tak::tak:

tak więc sierściuch wkurza mnie i to bardzo.obudził mnie chyba z 3 razy w nocy bo wariował,walił o ścianki pojemnika swoim pojemnikiem na wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu się wkurzyłam i go wywaliłam do łazienki i mogłam spać dalej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jak przyszłąm do domu z pracy chciałam go wziąć na ręce to znowu piszczy jak oszalały.a wczoraj już sie mnie nie bał a teraz znowu świruje ,jakiś dziwny,a Oliwkę jak zobaczy że do niego podchodzi to tak piszczy w niebogłosy że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: jeszzce nie widziałąm zeby chomik tak piszczał :no::no::no::no::no::no:

a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

jakiś czas temu na stronie Nutrici na necie był konkurs o bilansie dwulatka.
wysłałąm zdjęcie ,wypełniłam ankietę i dziś do mnie zadzwonili,musiałąm tylko odpowiedziec poprawnie na pytanie i odpowiedziaąłm dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

facet powiedział ze już wysyłają pocztą :-):-):-):-):-) tylko nie wiem co to ma być :-D:-D:-D:-D:-D

ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Agnes, gratuluję wygranej :tak:Pochwal się jak będziesz wiedziała co wygrałaś :-D:tak:

Dziewczynki "bawia się " w berka :-D:-D:-D w sensie helenka gania jak oszlała, a Niki próbuje ją dogonić na czworaka :-D

jak wszystko będzie dobrze to od połowy marca idę do pracy:tak:trochę jeszcze musze poczekać ,ale nie jest żle grunt ,ze zaklepane i ze w końcu wyjdę z domu i zarabiać bede:-Dto sklep spożywczy ,praca zmianowa,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-D
no to tak po cichutku gratuluję:tak::tak::tak: odżyjesz kobieto, kasa zawsze się przyda dodatkowa;-) ja to prędko do pracy nie pójdę....:zawstydzona/y:
ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
ooooooo to super!! Gratki:-):-) no sama jestem ciekawa co Ci wysyłają......może świnkę morską:confused::-p;-)
Dorota trzymam kciuki za Twojego małżowina, oby został tyle ile trzeba:tak: A pomysł na romantyczne wieczory to no coś wspaniałego:rolleyes: oby Wam sie udało spełnić marzenia....ja to nie pamiętam kiedy byłam na randce z moim M i na pewno dłuuuuuuuuuugo nie pójdę:sorry2: Ale za Was trzymam kciuki i dopinguje mocno:tak::tak::tak:
witam się babeczki! Byłam dzis na becie i mam wynik.....14378. czyli wychodzi 6tc w normie:tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta...ale musi być dobrze! nie ma innej opcji;-) Jeszcze do tego spieszyłam sie bo ciocia przed praca zostałą z małym żebym mogła sama na krew skoczyć i szybko, szybko zamiast trzymać zgiętą rękę to ja bach do auta i jadę na chate. Jeszcze dobrze nie ruszyłam a czuje że drążek cosik mokry i klejacy..nie mówie o rękawie kurtki w środku.....lukam a tam w cholere krwi :sorry2: wszystko zawalone jakbym chomika obdarła ze skóry:-p;-)

Agnes, gratuluję wygranej :tak:Pochwal się jak będziesz wiedziała co wygrałaś :-D:tak:

Dziewczynki "bawia się " w berka :-D:-D:-D w sensie helenka gania jak oszlała, a Niki próbuje ją dogonić na czworaka :-D

jak dostane wygrana to powiem co to :-p:-p:-p:-p:-):-):-):-):-)

fajnie ta ich zabawa musi wyglądac zwłaszcza Niki usiłująca dogonić Helenkę :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ooooooo to super!! Gratki:-):-) no sama jestem ciekawa co Ci wysyłają......może świnkę morską:confused::-p;-)

witam się babeczki! Byłam dzis na becie i mam wynik.....14378. czyli wychodzi 6tc w normie:tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta...ale musi być dobrze! nie ma innej opcji;-) Jeszcze do tego spieszyłam sie bo ciocia przed praca zostałą z małym żebym mogła sama na krew skoczyć i szybko, szybko zamiast trzymać zgiętą rękę to ja bach do auta i jadę na chate. Jeszcze dobrze nie ruszyłam a czuje że drążek cosik mokry i klejacy..nie mówie o rękawie kurtki w środku.....lukam a tam w cholere krwi :sorry2: wszystko zawalone jakbym chomika obdarła ze skóry:-p;-)

ja Ci dam świnkę morską :cool::cool::cool::cool::cool::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ciesze się że beta wyszła w porządku i będzie wzrastac na pewno zobaczysz :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kerna widzę że dobry humor się Ciebie dziś trzyma :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja Ci dam chomika obdarła ze skóry :-D:-D:-D:-D:-D
musisz mnie ti draznić,bo naprawdę chomik wyląduje za drzwiami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a i jeszzce jednym się nie pochwaliłam.
byłam dziś po pracy na zakupach i kupiłam sobie super ciuszki :tak::tak::tak::tak::tak:

- spodnie jeansy
- bluzeczka biała cienka
- i na tą bluzeczkę nakłada sie taki sweter z krutkim rękawem -golf długi oczywiście

super w tym zestawie wyglądam:tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Do góry