reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabubka mi tez sie podobalo pokazywanie paluszkiem hehehe nie ma jak robota dyrygenta:tak::-DU siostry przez to tylkozgiecie nie dalo sie dobrze zrobic usg bo ona ma bardzo wielkie to tylozgiecie i musiala jechac na powtorene badania Tydzien wczesniej lekarzowi sie cos tam nie podobalo ale jest ok a to najwazniejsze:tak:
Termin na Wielkanoc heheh jak bedzie chlopak to dwa jajka wiecej do malowania:-D

Dowikla no ja to tylko dla Lali tak lezalam :tak:

reklama
oj babki ale mi naroiłyście smaka:baffled::baffled::baffled::baffled: no kurde wstrętne jestescie.....coś czuję, że w wekenda sobie upichcimy pizze. A robicie kebaba same na chacie??????

Ja sie idę legnąć a tej pizzy nie popuszczę i napiszcie jak ją robicie! Dobranoc babeczki. M dostał ochrzan że znowu olewa fasolkę i w ogóle jak dzwoni to tylko narzeka i wciąż mamroli o tym samym......i teraz wysłał mi eske że kocha tęskni i przeprasza:tak: wysilił się chłopina:-D miłej nocki;-)

Poprosze jakieś info bo u nas tez porażenie prawostronne:baffled: A nie wiesz jaka metodą był rehabilitowany?
Wiem że miał zastrzyki z botuliny na ścięgna a więcej to jutro się dowiem;-):tak:.
a tabletki?
Laura poszla spac o 20 Ja rabnelam sobie relaksik w wannie tzn.: piling, maseczka, oliwka:-)

Nie chwalilam WEam sie wczesniej bo ciaza mojej siostry byla niewiadoma zagrozona.Ale za 32tyg zostane ciocia:-) Dzis byla na badaniach w szpitalu i okazalo sie ze wszystko ok dali posluchac bicia serduszka i nawet wykresik na pamiatke dali:-)Siostra ma tylozgiecie i stad poczatkowe problemy z usg.
Tabsy biorę tak jak neurolog zapisał,bo jedne przeciwbólowe a drugie na rozluźnienie mięśni szkieletowych:tak:.
Moje jeszcze nie śpią:no::baffled:.
Ogromne gratulacje to zostaniemy w ciociami w tym samym czasie;-):tak::-D:-D.

reklama
Ja sie idę legnąć a tej pizzy nie popuszczę i napiszcie jak ją robicie! Dobranoc babeczki. M dostał ochrzan że znowu olewa fasolkę i w ogóle jak dzwoni to tylko narzeka i wciąż mamroli o tym samym......i teraz wysłał mi eske że kocha tęskni i przeprasza:tak: wysilił się chłopina:-D miłej nocki;-)
Ta pizza to proscizna Kochana:tak::tak::tak:
Wykrecamy numer,zamawiamy no i jemy:-D:-D:-D:-D
Proste prawda:confused:;-)

Do góry