reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :biggrin2:z totalnym bóle głowy:wściekła/y::-:)-(.
Była u mnie kumpela z mężem - chłopaki nieźle w tym czasie czadu dawali -Olek dziś w domu bo do starego przedszkola nie chce iść :no:tylko do nowego:baffled::szok::tak:.
M wczoraj coś znowu zainstalował :wściekła/y::wściekła/y:że w kompie na wywrót wszystko:nerd: i mąż kumpeli poczyścił i porządki porobił i na nowo zakładki muszę wpisywać:tak:.
Chłopaki się pospali to i ja zalegnę bo mnie zmogło niesmowicie,wybaczcie że tak tylko o sobie :sorry2::-(ale widzę że wszystkie żyją;-) - no poza Malinką bo pewnie szefową poszła mordować:-p;-):tak:.

Anika spi Helenka u baci, aja siedze i szukam noclegu w okolicy JKatrzebia.

Dziewczyny z Żor
, gdzie tam można niedrogo przenocować?? Wiecie :confused:

Znalazłam, Hotel, ale z infolinia na 0 700 :szok: Poszaleli, albo to jakaś lipa :no:

hej Kolezanka ma corke z cukrzyca I dzis pojechaly na co 6 tygodniowa kontrole
Ja posprzatalam u kolezanki Nawet okna jej umylam:-DChcialam sie odwzieczyc ze nas gosci Bo ja wogole kasy nie mam i nic do jedzenia itp nie kupuje .Nastepnym razem ja jedzenie kupuje jak bece przy kasie:tak:

Oliwka nie chce spac Pojadlysmy troche zupki Kolezanki jeszcze nie ma ale zaniedlugo powinna przyjehac :tak::tak:
Oliwka rysuje swoj pierwszy rysunek w zyciu:-D

ANABUBKA no wiesz siedze na bb u kolezanki BO NALOGU SIE NIE WYBIERA:-D

MEDEUSKA normalnie tez bym chciala sobie przeglad zebow generalny zrobic I nowe zeby wstawic ale nie stac mnie na to:-(

MADZIULA chyba wpadne do ciebie na ta pieczen:-p

Jutro moj M sie dowie czy wraca do domu czy zostaje dalej na terapi Mnie szlag trafia z tej niepewnosc Bardzo chcialabym aby on tak zostal bo czuje ze te 10 dni nie da mu tyle co jeszcze 6 tygodni tam No ale gadalam z nim bardzo powaznie Powiedzialam mu ze bede go wspierala jak tylko bede umiala
Ze planuje raz w tygodniu robic nam romatyczne wieczory:-p
A codziennie razem w 3 bedziemy jedli kolacje wspolnie Bez tv bez niczego tylko nasz 3 Po to aby nas umocnic itp
Oczywiscie M pojdzie na AA i rozne inne terapie kolo domu A jak wypije czyli jak zacznie pic to go pakuje i sie wyprowadza M sie zgodzil na taki uklad Mysle ze to dobry uklad:-p

Dorota najważniejsze że chce się zmienić a to oznacza że bardzo mu na was zależy, inaczej by tam nie był, a swoją drogą to trzymam kciuki żeby tam jeszcze został bo 10 dni to za mało:tak::tak::tak:

Wcięło mi posta:wściekła/y:bo laptop się rozładował:wściekła/y:
robię obiad potem na mszę za Tatę i na cmentarz. Byłam dzisiaj po wniosek na dofinansowanie turnusu z pfronu. I teraz pytanie czy znacie jakis fajny ośrodek z porządnymi terapeutami?
Anabuba Zuzia ma wstręt do dużych wanien ze wzgędu na hydromasaż chyba. Pomimo tego że ja się z nia kapałam to i tak sie boi. Jej plastikowa wanienka pękła, nasza duża wanna stara jeszcze żeliwna i ogromniasta więc A. sprzedał ja wczoraj na złomie i dostał tyle że na nową prawie wystarczyło. Ciekawe czy wejdzie do niej? Narazie A. zrobił wodowanie i syfon cieknie i łazienka zalana:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: A wczoraj kąpałam ją w małej wanience którą dostałam od bratowej tylko że w kuchni i sie wystraszyła:no:
:baffled:

Zuzia też miała badanie na celiaklie i fenyloketonurię ale to jeszcze w szpitalu po urodzeniu więc bezpłatnie

Dorota, to bardzo dobrze brzmi,ze m sie na ten odwyk zdecydował i ,ze jest zdecydowany wytrwać ,robi wszystko co moze ,to fajnie ,ze macie takie plany na "wasze"wieczory musi mu zalecć na was ,bo wyrażni widać jak sie stara,trzymam kciuki z tobą ,zeby go zostawili na te 6 tygodni:tak:

O dziwo puki co Ksawier z kolega nawet w miarę ciocho i ładnie sie bawia ,Klaudia na siatkówce,a ja słuchajcie byłam na rozmowie o prace:cool:i jak wszystko będzie dobrze to od połowy marca idę do pracy:tak:trochę jeszcze musze poczekać ,ale nie jest żle grunt ,ze zaklepane i ze w końcu wyjdę z domu i zarabiać bede:-Dto sklep spożywczy ,praca zmianowa,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-D

Anika spi Helenka u baci, aja siedze i szukam noclegu w okolicy JKatrzebia.

Dziewczyny z Żor
, gdzie tam można niedrogo przenocować?? Wiecie :confused:

Znalazłam, Hotel, ale z infolinia na 0 700 :szok: Poszaleli, albo to jakaś lipa :no:
zadzwoń do Starego Młyna tel 0 32 435 11 17 lub 0 508 350 385 Nowo otwarty- "nie" hotel:-p sa noclegi ale nie mają nazwy hotel dlatego nie znajdziesz tego w internecie:tak::tak::tak:

mamita to ile wyście dostali za ta wanne??:szok: też mam żeliwną w domu, strasznie niszczona i musze ją wymienic kiedyś.....

Ostatnia edycja:
i jestem ponownie:-D

MH nie jestem na miejscu a szkoda bo By Cie dos iebie zaprosila na darmowy nocleg:sorry2:Mam nadzieje ze cos znajdziesz a namiar od Asi Ci pomoze

Dorota fajnie ze starasz sie z wszystkich sil zeby bylo dobrze i trzymam mocno kciuki aby Twoj tego nie spier****Musze Ci przyznac ze wspolne posilki to cudna rzecz:tak:

Madziula gratuluje i licze na to ze bedzie wszystko ok i uda Ci sie pojsc do tej pracy

Mamita to teraz osuszanie lazienki:cool2:Ach te chlopy:sorry2:Ja od poczatku kapalam Laure w wannie tej naszej duzej.Jakis czas w zlewie:-Dbo sie miescila Malej wanienki wcale nie mialam:sorry2:

Pieczen z mielonego
:happy2:fajnie brzmi i pewnie niezle smakuje

co jescze hmmm
czytalam i nie zaznaczylam sobie postow:szok:

My po zalych zakupkach
Kupilam sobie tusz do rzes, lusterko, dla Laury kubek do plukania buzi w casie mycia zebow bo wszystko polyka:baffled:Lali zalapala sie na mini pizze wiec obiad tylko dziubnela:cool:

reklama
Do góry