reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla oszczędzam się, ale nie leżę w łózku non stop. żyję normalnie i jest ok;-) Dzieki za troskę kochana;-)
kebab z frytami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mniam
No ja Tobie nie kaze lezec plackiem:no:Ewentualnie mozesz oddychac i sie troszke poruszac:-);-)

Domincio wlasnie poszedl do wyrka-do mojego wyrka:tak::tak::tak:Na czas ferii kazdy z mojej trojcy po kolei spi ze mna:-):tak:I o dziwo sie zgadzaja i sie nie kloca :szok::szok::szok::szok:

reklama
Kobitki, dzieki, ale ja szukam jakiegoś moteliku bo nie chcemy nikomu wadzić, bo jedzie nasczworo :tak: Ja mam rodziny od metra na śląsku :-p zawsze ktos by nas przyjął :tak: Mam juz kilka namiarów, jutro podzwonię :tak:
POWODZENIA:-)
wiki a co czyzbys była????? :-p:-p:-p:-p mozna :tak::tak::tak::tak:

tak więc sierściuch wkurza mnie i to bardzo.obudził mnie chyba z 3 razy w nocy bo wariował,walił o ścianki pojemnika swoim pojemnikiem na wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu się wkurzyłam i go wywaliłam do łazienki i mogłam spać dalej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jak przyszłąm do domu z pracy chciałam go wziąć na ręce to znowu piszczy jak oszalały.a wczoraj już sie mnie nie bał a teraz znowu świruje ,jakiś dziwny,a Oliwkę jak zobaczy że do niego podchodzi to tak piszczy w niebogłosy że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: jeszzce nie widziałąm zeby chomik tak piszczał :no::no::no::no::no::no:
serdecznie wspolczuje ja to bym wywalila Moj brat ma szczura jak jestem u niego to zawsze laduje daleko od mojego pokoju:-D
a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

jakiś czas temu na stronie Nutrici na necie był konkurs o bilansie dwulatka.
wysłałąm zdjęcie ,wypełniłam ankietę i dziś do mnie zadzwonili,musiałąm tylko odpowiedziec poprawnie na pytanie i odpowiedziaąłm dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

facet powiedział ze już wysyłają pocztą :-):-):-):-):-) tylko nie wiem co to ma być :-D:-D:-D:-D:-D

ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
gratulacje ciekawe co przysla:confused:
no to tak po cichutku gratuluję:tak::tak::tak: odżyjesz kobieto, kasa zawsze się przyda dodatkowa;-) ja to prędko do pracy nie pójdę....:zawstydzona/y:
ooooooo to super!! Gratki:-):-) no sama jestem ciekawa co Ci wysyłają......może świnkę morską:confused::-p;-)
Dorota trzymam kciuki za Twojego małżowina, oby został tyle ile trzeba:tak: A pomysł na romantyczne wieczory to no coś wspaniałego:rolleyes: oby Wam sie udało spełnić marzenia....ja to nie pamiętam kiedy byłam na randce z moim M i na pewno dłuuuuuuuuuugo nie pójdę:sorry2: Ale za Was trzymam kciuki i dopinguje mocno:tak::tak::tak:
witam się babeczki! Byłam dzis na becie i mam wynik.....14378. czyli wychodzi 6tc w normie:tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta...ale musi być dobrze! nie ma innej opcji;-) Jeszcze do tego spieszyłam sie bo ciocia przed praca zostałą z małym żebym mogła sama na krew skoczyć i szybko, szybko zamiast trzymać zgiętą rękę to ja bach do auta i jadę na chate. Jeszcze dobrze nie ruszyłam a czuje że drążek cosik mokry i klejacy..nie mówie o rękawie kurtki w środku.....lukam a tam w cholere krwi :sorry2: wszystko zawalone jakbym chomika obdarła ze skóry:-p;-)
wynik zadowolajacy wiec super:tak:a z ta reka to zes poszalala teraz masz co prac:sorry2:
Ja pospałam 1,5 godzinki i dalej łeb nagina.Teraz M poszedł popcorn smażyć to na chwilku zajrzałam.Będę póóóóóóźniej;-):tak:.
a tabletki?
witam wieczorowo:-)
moje panny juz psia,m jak milosc obejrzalam.
spuchlam tak jakby w gebe dostala:wściekła/y: ale coz,pare dni i zejdzie:-)
nie ma jak cisza i spokoik:tak:
Ale Tobie zazdroszcze tego spania w dzien:tak::tak::tak:Tez bym tak chciala:tak::-)

Gratuluje kochana:tak::tak::tak::tak:Koniecznie sie pochwal jak juz dostaniesz nagrode:tak::tak::tak:
ja tez chcialam to wyslac ,ale jakby zobaczyli wymiary moich "gigantow"to by pomysleli ze chyba mam z glowa i ze robie sobie jajca hehe:-D:-D:-D:-D

Ja wykapalam mlodych i dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:Dominik siedzi ze mna i ogladamy film na Polsacie:tak::tak::tak::tak:Zjadlabym sobie cos dobrego ale nic takiego nie mam:baffled:;-)
Ale na jutro na obiadek planuje sobie zrobic kebab z frytkami,bo mnie taka ochota naszla ze szok:szok::szok::szok:

ja to mam samaka na te pizze co u was jadlam:-p:-ppychotka:tak:
Kolejnym razem jak bede u Was koniecznie musimy ja zjesc:tak:Tym razem ja stawiam:tak:

Laura poszla spac o 20 Ja rabnelam sobie relaksik w wannie tzn.: piling, maseczka, oliwka:-)
MOj naprawia mi ławe a robi to od 1,5mc:-D:-D

Nie chwalilam WEam sie wczesniej bo ciaza mojej siostry byla niewiadoma zagrozona.Ale za 32tyg zostane ciocia:-) Dzis byla na badaniach w szpitalu i okazalo sie ze wszystko ok dali posluchac bicia serduszka i nawet wykresik na pamiatke dali:-)Siostra ma tylozgiecie i stad poczatkowe problemy z usg.

My byliśmy w Kościele-Zuza nadzwyczaj grzeczna. Dzisiaj kąpiel w małej wannie. Z początku chciała płakać ale jakos się wykąpała;-);-)
My jutro robimy objazd po Babciach:-) Rano odbiore zdjęcia od fotografa i kupię jakieś ramki i do tego jakieś bombonierki;-)
Zuza coś jeśc nie chce rano tylko pól jogurtu, potem herbatniki i nakolację na siłe prawie kaszkę. Nie wiem czy to przez zęby. Ale już 2 piątki na dole widać;-);-)
fajnie ze obylo sie bez placzu i tego calego stresu;-)Dzieci czasami maja gorszy dzien do jedzenia nie ma sie co przejmowac tym bardziej ze zabkuje:tak:
No ja Tobie nie kaze lezec plackiem:no:Ewentualnie mozesz oddychac i sie troszke poruszac:-);-)

Domincio wlasnie poszedl do wyrka-do mojego wyrka:tak::tak::tak:Na czas ferii kazdy z mojej trojcy po kolei spi ze mna:-):tak:I o dziwo sie zgadzaja i sie nie kloca :szok::szok::szok::szok:
no prosze jak fajnie a myslalam ze kazde bedzie sie kladlo i kolejnego zrzucalo:-D
oh dzięki Ci za tą dogodność:-D:-D:-D:-D:-D:-D tak tylko napisałam, że ni leżę, bo przez łiken kwiatłam:baffled:
a mówiłam ci że poniedziałek wszytkim daje o sobie znać??? :-D:-D

tylko weekend a pomysl o tych co kwitna cala ciaze:baffled:
Ja na szczescie tylko do 3mc

witam.
Godzinkę temu mężulka do pracy dopiero wypuściłam ,a od 9 w biurze powinien być :szok::szok::-D:-D:-D:-D.
Rano pojechaliśmy do szkoły z Kubusieem,wróciliśmy ,podałam śniadanko a potem wykorzystałam niecnie :-D:-D:-D:-D.Niewiele miał do powiedzenia.:no::-D:-D:-D:-D.Tylko tyle było ...Wiesz ja muszę..... i ja zobaczył pończochy to stwierdził :
No dobra to ja potem musze...:-D:-D:-D:-D:-D
Oj milusio było.
Teraz zrobiłam sałatkę z tuńczyka z tego co akurat miałam w domu :szok::szok::-D:-D:-D
I wyszła zajefajna w smaku.
Nie odejdę od miski jak pusta nie będzie :tak::-D:-D:-D:-D
Poczytać nie dam rady,bo zaraz do przedszkola wychodzę.
Wpadnę wieczorkiem

o Ty niedobra:-p:-p:-p:-p:-p jak moglas tak meza wykorzystac:-D:-D:-D:-D:-D

As wczoraj tak sobie pomyślała, że zakupię pamiętnik nimfomanki....ale wystarczy jak sobie Twoje posty poczytam:tak:;-);-):-p:-p zazdroszczę Ci tych przytulasów non stop....ohhh jak nastolatkowie..super:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

A czym, żeś je tak nastraszyła, że na twój widok uciekają :confused::-D To jakaś klątwa pewnie ;-):-D

urok na nie rzucialm
a dzis wygladam jak po walce bokserskiej tyle ze krwi nie wiadc:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziula jak sie robi pieczeń z mielonego :confused: Nigdy nie robiłam :szok::-D

A czyszczenie lodówki to i mi by się przydało, bo jest wszystkiego po trochu, wielki bajzel :baffled:

czyszczenie potrzebne?moje pieski chtenie skorzystaja:-D
u mnie sie nie marnuje
psy jedza resztki tego czego p nie da rady juz zjesc :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć moje Kochane. Korzystając z chwilki wolnego zajrzę na chwilę do Was. Kubek śpi ale coś już się kręci :dry: mogło by to dziecko trochę pospać bo ostatnio budzi się wcześnie :sorry2: Wczoraj M zapisałam na wizytę przed tym zabiegiem. Znaleźliśmy tańszy i bliższy ośrodek :tak::tak: dobrze że jego rodzice zgodzili się pokryć koszt zabiegu :tak: zapisałam go na piątek na wizytę wstępną i jeśli wszystko pójdzie dobrze to już we wtorek może mieć zabieg :-D ale się cieszę bo tak szybko to załatwiają :tak: a do wrocławia to tylko dwie godziny autostradą ode mnie :tak: wybaczcie że nie poczytam ale zapewne tyle żeście naskrobały że nie dam rady :-( może uda mi się zajrzeć jeszcze wieczorem tym czasem miłego dnia Dziewuszki :-D

trzymam kciukiz a operacje@

zaliczylismy:tak::tak::tak:Dzisiaj juz nie bylo tak cieplo jak wczoraj:no:a niby od jutra maja wrocic mrozy brrr:no::no::no:

[/B]

hhehehe mrozy
ja caly czas mam mroz.w dzien -7 a teraz -10 i tak ciagle:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A moja kombinowana pieczeń wyszła pyyyszna,taki mięsno warzywny smak,pychota.

musze i ja sprobowac:tak:

Jutro moj M sie dowie czy wraca do domu czy zostaje dalej na terapi Mnie szlag trafia z tej niepewnosc Bardzo chcialabym aby on tak zostal bo czuje ze te 10 dni nie da mu tyle co jeszcze 6 tygodni tam No ale gadalam z nim bardzo powaznie Powiedzialam mu ze bede go wspierala jak tylko bede umiala
Ze planuje raz w tygodniu robic nam romatyczne wieczory:-p
A codziennie razem w 3 bedziemy jedli kolacje wspolnie Bez tv bez niczego tylko nasz 3 Po to aby nas umocnic itp
Oczywiscie M pojdzie na AA i rozne inne terapie kolo domu A jak wypije czyli jak zacznie pic to go pakuje i sie wyprowadza M sie zgodzil na taki uklad Mysle ze to dobry uklad:-p

bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki

a ja słuchajcie byłam na rozmowie o prace:cool:i jak wszystko będzie dobrze to od połowy marca idę do pracy:tak:trochę jeszcze musze poczekać ,ale nie jest żle grunt ,ze zaklepane i ze w końcu wyjdę z domu i zarabiać bede:-Dto sklep spożywczy ,praca zmianowa,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-D

to super!grtaulacje

Madeuska, dzieki zadzwonię popytam :tak:
agdzie sie wybierasz?to na to wesele?

nie ma się z czego smiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi nie do śmiechu wkurza mnie ten sierściuch :tak::tak::tak::tak::tak:

tak więc sierściuch wkurza mnie i to bardzo.obudził mnie chyba z 3 razy w nocy bo wariował,walił o ścianki pojemnika swoim pojemnikiem na wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu się wkurzyłam i go wywaliłam do łazienki i mogłam spać dalej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jak przyszłąm do domu z pracy chciałam go wziąć na ręce to znowu piszczy jak oszalały.a wczoraj już sie mnie nie bał a teraz znowu świruje ,jakiś dziwny,a Oliwkę jak zobaczy że do niego podchodzi to tak piszczy w niebogłosy że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: jeszzce nie widziałąm zeby chomik tak piszczał :no::no::no::no::no::no:
bo chomiki to nocne stworzenia.w dzien spia a w nocy harcuja.przydalaby mu sie para bo moze zdechnac z samotnosci:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

)
super!
ja nigdy nic nie wygralam:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dziewczynki "bawia się " w berka :-D:-D:-D w sensie helenka gania jak oszlała, a Niki próbuje ją dogonić na czworaka :-D

hehehe u mnie tez tak kiedys bylo.fajny widok:tak::tak::tak::tak:

n
witam się babeczki! Byłam dzis na becie i mam wynik.....14378. czyli wychodzi 6tc w normie:tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta...ale musi być dobrze! nie ma innej opcji;-) Jeszcze do tego spieszyłam sie bo ciocia przed praca zostałą z małym żebym mogła sama na krew skoczyć i szybko, szybko zamiast trzymać zgiętą rękę to ja bach do auta i jadę na chate. Jeszcze dobrze nie ruszyłam a czuje że drążek cosik mokry i klejacy..nie mówie o rękawie kurtki w środku.....lukam a tam w cholere krwi :sorry2: wszystko zawalone jakbym chomika obdarła ze skóry:-p;-)

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
chomik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bedzie dobrze kochana!

]
Nie chwalilam WEam sie wczesniej bo ciaza mojej siostry byla niewiadoma zagrozona.Ale za 32tyg zostane ciocia:-) Dzis byla na badaniach w szpitalu i okazalo sie ze wszystko ok dali posluchac bicia serduszka i nawet wykresik na pamiatke dali:-)Siostra ma tylozgiecie i stad poczatkowe problemy z usg.

ja tez mam tylozgiecie:tak::tak::tak::tak:ale w sumie w niczym nie przeszkadza poza bolesnymi @
ja juz niedlugo zostane ciocia:tak::tak::tak::tak:
bratwoa ma termin na wielkanoc sama:-D
mala juz sie obrocila glowa do dolu

reklama
kebab,ale taka zajebista ze fiu-fiu:tak::tak::tak:

Ja z dziewczynkami lezalam dwa tyg i juz przeklinalam i stale ryczalam:no::no::no:
Ale czego sie nie zrobi dla dobra dzidzi:tak::tak::tak::tak:

ja tylko po operacji musialam z tydzien lezec a pozniej tylko przez jakis sie oszczedzalam,a pozniej juz normalnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
szlag mnie trafial jak lezalam bezczynnie i jak patrzylam jak moj p nieudolnie sprzata:-D ale mialam ta radosc ze mu dyrygowalam palcem ze to czy tamto ma zrobic:-p:-p:-p

zjadlabym kebeba i pizze.....:-)

Do góry