reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hehehe, biedny P:-D:-D:-D
a myslisz ze skad wiem ze mi zawias przeskakuje?????:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Anabuba, z tymi papierami w przychodni to ponoc nowy przepis:baffled:

o widzisz.nie slyszlaalm tego.za duzo ludzi widac scigalo ich za powilania.zabezpieczyli sie cwaniaki.ale w sumie to i dobrze
moze jest gdzies jakas ustwa na ten temat kto wie??????????

Witam:-):-):-)
Zima daje się we znaki, u nas -10st.C i do tego wiatr, dobrze ze M Maję do przedszkola zaprowadził.:tak::tak::tak:
M ma dziś na godz.10 do pracy więc jeszcze mi się tu kręci pod nogami ale postaram się mimo wszystko troszkę was poczytać:tak::tak::tak:

to ona taki malutki ze pod Twoje nogi sie miesci?:-D

600zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok: dużo! :szok:
Dzięki, poczytam sobie!
E tam zaraz od wyszukiwania! Kochana, takie sugestie bardzo się przydają, ja np w życiu sama bym na to nie wpadła. :sorry2: Zobaczę jeszcze w czwartek jak tam jego waga, no i pogadam z doktorową - to fajna babka, więc myślę, że się dogadamy.

tak w necie napisali ze pelna diagnostyka tyle kosztuej prywatnie.moze sie da cos mnie nie wiem

reklama
MH, a po co do logopedy?

A mnie też już ta zima wkurza. :dry: Mrozów jakichś ogromnych u nas nie ma, ale jak pomyślę, że mam się z tym brzuchem przez te śniegi przedzierać, to w ogóle mi się nie chce wychodzić. :no: Tym bardziej, że się cały czas stresuję, że się przewrócę. No więc kisimy się z Piotrusiem w domu, a on, biedulek już białej gorączki od tego dostaje, jest marudny, a mnie też nerwy puszczają. :no: I w ogóle jakoś tak do dupy... :no:
No i miałam iść i nie smęcić... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Sooorrrryyyy! :baffled:

U mnie za oknem -8 :dry: Ja już nie mogę się wiosny doczekać :-p

A mi się wczoraj udało Helenke do logopedy zapisać :tak: tym razem blisko domu :tak:

to super!tam w tej przychdi za rogiem?:-)

Wczoraj jeszcze w dwupaku, bo napisała do mnie, że paczka przyszła :tak:

no do mnie tez wczoraj w dwupaku napisala.wyslalam je tez pare rzeczy:-)

MH jak nocka?
co do zimy to niestety jeszcze troche
po niedzieli ocielenie ale od lutego znow zima.w sumie dobrze bo od lutego u nas ferie

A co do przepisów i papierów to gdzieś mi się obiło o uszy, że teraz już nie będzie legitymacji ubezpieczeniowych, tylko trzeba będzie zanosić pasek od wypłaty z pracy, żeby pokazać, że składka jest zapłacona. :baffled: To pewnie po to, żeby lekarz wiedział ile może z każdego ściągnąć i czy się opłaca leczyć, czy nie. :-p:-p:-p

A mój syn oparł się łapkami o komodę, nóżkami rozgarnia te rozrzucone kredki i głośno się przy tym śmieje. :szok::-D Doprawdy nie wiem cóż w tym zabawnego. :-D:-D:-D:-D:-D

a myslisz ze skad wiem ze mi zawias przeskakuje?????:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No daj spokuj, wszytskie ci erozumiemy, bidulko. Wspólczuje. Jak ja chodzilam z brzuchem to nie bylo takich zasp, ale slizgo i tez strach a codziennie do pracy..

obliczyłam ze jak jestem w ciazy to jestem w 3 tygodniu i 2 dni
no to ja bym z testem nie czekała.

a własnie wczoraj wieczorem smiałam sie z mojego M ze bedzie poród odbierał i tak tez było mamy cielontko
hihihi

A mój syn oparł się łapkami o komodę, nóżkami rozgarnia te rozrzucone kredki i głośno się przy tym śmieje. :szok::-D Doprawdy nie wiem cóż w tym zabawnego. :-D:-D:-D:-D:-D
Odbija mu z nudów. Usiądź sobie , popatrz sobie i tez sie pośmiej, no co innnego Ci zostało?:-)

WIKTORIA JA BYM NA TWOIM MIEJSCU TEST JUZ ZROBILA :-)
Ja z Oliwka robilam test przed @ i wyszedl pozytywny :-)
Ja bym nie wytrzymala i zrobila na twoim miejscu :-)
ANABUBKA przestan Ty nie wyszukujesz dzieciom chorob To nie twoja wina ze wiesz tyle ile wiesz :-)

Anabuba, przystanek przed piekarnią w stronę wschodniego :tak:

A do nocek to juz chyba przywykłam :baffled: Anika spi z nami, to na razie jedyne wyjście :sorry2: Najważniejsze, że Helenka dobrze spi :tak:

reklama
Zmykam dziewczyny, bo Piotruś chyba naprawdę mi mieszkanie z nudów rozniesie. Muszę wymyślić jakąś konstruktywną zabawę, w której nie będę musiała się za bardzo udzielać. :sorry2::sorry2::sorry2:
A małe mnie właśnie skopało po pęcherzu :baffled::baffled::baffled: I znów mnie brzuch boli. :no:

No to miłego dnia! :sorry2::-):-):-)

Do góry