reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Piotruś zawsze był drobniutki i z wagą i wzrostem krążył wokół 3 centyla, no ale teraz jeszcze schudł, więc należałoby wszelkie możliwe badania zrobić. A chciałabym się z tym uporać zanim drugi maluch się pojawi. :tak: A z jego jedzeniem raz jest lepiej raz gorzej - wczoraj np rano wypił 200ml kakao, później zjadł jabłko, później kanapkę, banana, sporą miskę krupniku, płatki kukurydziane - tak na sucho, dwa serki homogenizowane i wieczorem znów ze 150 ml kakao, więc jak na niego to ogrom jedzenia. :szok: Zobaczymy jak dziś będzie. :sorry2:
to sporo zjadl
moja rano iw ieczorem kasze wciaga:tak::tak::tak::tak::tak:
a moze on ma laergie na cos innego.nie zawsze musi sie objawiac wysypka czy biegunka

Drogie, tzn w jakich granicach? :confused:
Zresztą w czwartek chcę iść z tymi wszystkimi wynikami do naszej lekarki to z nią pogadam. :tak:

jak w google wpislaam to komplet badan 600zl :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

wejdz na strone nfz poszukaj swoejgo rejonu i sprawdz kto ma uprawnienia do badan na nfz,bo moze rodzinny nie moze.ale jak bedziecie w czwrtek to zagadaj

Celiakia

wyjdzie na to ze jestem od wyszukiwania dzieciom chorob :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
a ze ja mam mala buzie i nie moge szeroko otworzyc

lec sama do mamy a mala z p zostaw,to sie wyrwiesz z domu.korzystj poki mozesz!!!!!!!!!!1:-)
hehehe, biedny P:-D:-D:-D

No jesli juz to z mała pojade, bo sie za nia okropnie stesknili. Dawno si enie iwdzelismy...

Piotruś najpierw mnie rozbroił, bo narysował jakiś piękny rysunek dla mnie (niestety przez ten picasssowski styl jakoś nie mogę się dopatrzeć co to jest :-D) i wręczył mi go z buziakiem. :-)
A teraz chyba próbuje mnie do szału doprowadzić bo rozsypuje wszystkie swoje kredki po całej podłodze. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co sie denerwujesz, jak mu sie znudzi to pozbiera, niech broi, jeszcze mu wolno.

A ja mam do was takie małe pytanko czy po piersiach mozna sie skapowac ze sie jest w ciąży:baffled:
Moje w pierwszych 2 miechach to tak rosły, że klienci na to uwagę zwrócili:-D

To ty masz nerwy ze stali normalnie :-D:-D:-D Ja już bym leciała po test przy takich objawach. ;-)
Ale wiesz, że takie objawy to może być po prostu siła sugestii. :tak:
No wiem ja narazie tak z dystansu mysle o ciąży zebym sie zabardzo nie napaliła bo później bedzie rozczarowanie wielkie jak nie bede. A test zrobie ale jak @ nie bedzie

Witam :tak:

Myszunia, współczuję ci samopoczucia:sorry2: Ale już finiszujesz :tak:

Wiki, ja tam poznałam po piersiach, bo mnie tez nigdy piersi przed okresem nie bolą :-p Były lekko powiększone i powyskakiwały takie fioletowe żyłki :tak:

Anabuba, z tymi papierami w przychodni to ponoc nowy przepis:baffled:

Witam:-):-):-)
Zima daje się we znaki, u nas -10st.C i do tego wiatr, dobrze ze M Maję do przedszkola zaprowadził.:tak::tak::tak:
M ma dziś na godz.10 do pracy więc jeszcze mi się tu kręci pod nogami ale postaram się mimo wszystko troszkę was poczytać:tak::tak::tak:

to sporo zjadl
moja rano iw ieczorem kasze wciaga:tak::tak::tak::tak::tak:
a moze on ma laergie na cos innego.nie zawsze musi sie objawiac wysypka czy biegunka

jak w google wpislaam to komplet badan 600zl :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

wejdz na strone nfz poszukaj swoejgo rejonu i sprawdz kto ma uprawnienia do badan na nfz,bo moze rodzinny nie moze.ale jak bedziecie w czwrtek to zagadaj

Celiakia

wyjdzie na to ze jestem od wyszukiwania dzieciom chorob :-:)-:)-:)-:)-(
600zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok: dużo! :szok:
Dzięki, poczytam sobie!
E tam zaraz od wyszukiwania! Kochana, takie sugestie bardzo się przydają, ja np w życiu sama bym na to nie wpadła. :sorry2: Zobaczę jeszcze w czwartek jak tam jego waga, no i pogadam z doktorową - to fajna babka, więc myślę, że się dogadamy.

reklama
Do góry