wiktoria12
Mama i żona :)
Juz zmieniła zdanie i chce grac a ja ide pranie nastawic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rano tez juz ok.tyle ze ja mialam ciete dziaslajuz po nocy mi przeszło:-)
ja miałam robione 2i z tych 2 non stop mi krew leciała już rygac mis ie chciało smakiem krwi
![]()
AGNES JA z poczatku jak jeszcze nie doczytalam to myslalam ze psa macie :-)
MYSZUNIA urodzisz kochana juz zaniedlugo I ja cie wcale nie wyganiam A z malym moze wyjdz przed dom On sie wybawi a ty sie nie powinnas przewrocic jak nigdzie daleko chodzic nie bedziesz :-)
ANABUBKA dalej spi ze mna bo ja sama nie mam sil jej uczyc zasypiania Nie bijcie mnie ale to serio jak narazie u nas jedyne wyjscie .A jesli chodzi o jej pobudki to jest coraz lepiej Coraj fajnie spi U kolezanki jej sie fajnie spi bo budzi sie raz gora 2 razy a to w jej wykonaniu jest rewelacyjnie
WIKTORIA u mnie piersi to byl jeden z oznakow ciazy :-)
helo laski!!!!!!
przezylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i nawet zjadlam 2 kanapki na kolacje bo tak mi strasznie w brzuchu burczalono i jakos dalama rade
pojechalampociagiem i wrocilam tez pociagiem.nie bylo mnie 5godzinw domu ale zeba sie pozbylam
wraznei znw nieciekawe ale nic nie bolalo.wszytsko trwalo pol godziny:-) podobno szybko poszlo.
Witam! Ja na chwilkę. Zuza zasnęła. Mielismy gości dzisiaj, potem hipoterapia a teraz A. syfon składa(próbuje złożyć)
nowy i biadoli więc uciekam zaraz. Swoja drogą jest hydraulikiem ale od 2,5 godz. składa
Stwierdził że to chińszczyzna
Dzisiaj Zuza znowu wymiotowała przed kapaniem. Ostatnio wystraszyła się hydromasażu a teraz kapałam ją we wanience małej w kuchni bo A. naprawia cos tam pod wanną. Jak zobaczyła że wanna na podłodze to w ryk i wymioty odrazu...
Jutro Was nadrobię;-)
Dobranoc
Mała w nocy luz z a to nad ranem co sie zdążyłam kołdrą nakryć to spowrotem do nej. No i oczywiści ejak doszłam do wniosku, że nie wart sie już kłaść, to ta zasnęła na dobre. Ale za późńo, zrobiłam już herbatkę i siedzę na kompie![]()
a do tego byl fajny asystentalbo siwezo po studiach albo student:-)
Ja wstałam i od tego momentu jestem zmęczonaW niedzielę byliśmy w Ikei i jak przeleciałam cały sklep, tak od tej pory bardzo kiepsko się czuję.
Wczoraj cały dzień przewałkoniłam - z trudem wstaję, a później nie idę tylko się toczę.
Nie mam siły na nic, w mieszkaniu chaos nie do opisania, a Piotrulek generuje coraz większy bałagan.
Tak ogólnie to wszystkiego mam dość. Najchętniej bym się przespała, ale spać też nie mogę, bo jak leżę na jednym boku to mnie boli, a jak się przekręcam na drugi bok, to też mnie boli, tylko z różnych stron - brzuch, bok, plecy, mam zgagę, boli mnie głowa, jestem spuchnięta i rozdrażniona. Normalnie już chcę urodzić.![]()
A ja mam do was takie małe pytanko czy po piersiach mozna sie skapowac ze sie jest w ciąży![]()
Piotruś zawsze był drobniutki i z wagą i wzrostem krążył wokół 3 centyla, no ale teraz jeszcze schudł, więc należałoby wszelkie możliwe badania zrobić. A chciałabym się z tym uporać zanim drugi maluch się pojawi.A z jego jedzeniem raz jest lepiej raz gorzej - wczoraj np rano wypił 200ml kakao, później zjadł jabłko, później kanapkę, banana, sporą miskę krupniku, płatki kukurydziane - tak na sucho, dwa serki homogenizowane i wieczorem znów ze 150 ml kakao, więc jak na niego to ogrom jedzenia.
Zobaczymy jak dziś będzie.
![]()
A mi się wczoraj udało Helenke do logopedy zapisaćtym razem blisko domu
![]()
Ja tez na chwilke zmkam bo Martynka na kompa chce isc na allegro alki oglądac
Biedna ty ,wspólczuje małego wierzgającego po pęcherzu i bólów wszelkich,,to juz nie długoZmykam dziewczyny, bo Piotruś chyba naprawdę mi mieszkanie z nudów rozniesie. Muszę wymyślić jakąś konstruktywną zabawę, w której nie będę musiała się za bardzo udzielać.
A małe mnie właśnie skopało po pęcherzuI znów mnie brzuch boli.
:-):-):-)
A co to za potrawa???Spadam laski, mój wczoraj o 21 robił mango lassi, więc kuchnia wygląda jak po przejściu tornado![]()
No to następna ósemka do kosza
To ja już wiem dlaczego ty te ósemki tak chętnie usuwasz;-);-)
U mnie pierwszą oznaką ciąży było właśnie powiększenie się piersi
:[/B]
alez mam szkolone psy-jak tylko zacznaja za bardzo szczekac a np mala spi to wystarczy ze wyjrze z okna i jak mnie zobaczaod razu przestaja szczekac,a ja im palec pokaze to do razu ida do budy w podkulonymi ogonami![]()