reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kubusiowa Ja jak dotad jeszcze nie mialam calej nocy przespanej a to juz ponad 10 miesiacy i o 6 rano pobudka choc od trzech nocy jest bez cyca i przed snem zjada juz prawie cala butle kaszki to tez sie budzi ale to moze z przyzwyczajenia bo teraz sie napije i idzie znow na szczescie spac!A tak to zawsze mamusia brala do siebie i sobie przy cycusiu usypiala ;D A tu koniec wyrodna matka juz nie daje ;)

reklama
ja na szczescie nie wiem co to nieprzespana noc....i zawsze mowie : nobla dla cycowych mam, ktore daja rade wstawac co 2-3 godziny w nocy :)

własnie niedawno wróciłam z drugiego karmienia maluszka a był karmiony pierwszy raz po kapieli o 19:40

shady - czyli u was jest butelka?, dobrze ci z ta przespana noca :)

iwonka - ojej niestrasz, bo chyba nie wydole ;D, a przez to męża troszke zaniedbuje ::)

tak u nas flaszka.......dokarmiany byl mlekiem cycowym przez miesiac , pozniej tylko flaszka....ale nawet jak byl na cycowym to budzil sie tylko raz :) spioch jest....po mnie ;)

teraz mowie wam dobranoc...malz przyszedl :p i chce pograc

Shady Ja tez jestem spioch ale nie stety moje dziecko poszlo w tatusia.Zreszta to caly tatus gdyby nie to ze ma po mnie choc cosik miedzy nogami ;)
KubusiowaJak tak mozna zaniedbywac meza ::) Sio do lozka na przytulanko ;D ;D ;D

kubusiowa A to tak ;) Pewnie ze w takim ukladzie to na bb trzeba po klikac ;) ;D :laugh: A moj sobie spi wiec i ja moge sobie posiedziec przy necie ;) Ale juz cos mnie spanko lapie i nie wiem czy zaraz nie odpadne w kimono.Jutro jedziemy do tesciowej na noc, niech zobaczy jaK wnusia raczkuje a u niej to jest gdzie raczkowac czy chdic po meblach bo u nas to nie za bardzo ale na szczescie juz nie dlugo :)

kubusiowa Ciagle zapominam napisac i pochwalic twojego synka bo ma takie fajne bujne wlosy ::) ;) :) Przynajmniej tak mi sie wydaje patrzac na te male zdjecie ;D

reklama
iwonka - my jutro jedziemy do mojej teściowej na urodziny, Kubus bedzie w raju u dziadków, a ja teraz wybieram zdjecie do duzej ramki dodatek do prezentu.
To na bb bedziesz dopiero w niedziele?

to życze miło spędzonego czasu i dobrej nocy u boku maluszka i mężusia ;D ;D

Oj necik mi cos szfankuje

Do góry