reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam was !!!
U nas pierwsza pobudka byla dzis o 5:00 i od 6:30 brykanie a pozniej druga pobudka o 7:30
Cala noc dziecko znow spalo w lozeczku bez cyca czyli jest OK
Nie dlugo zmykamy bo jedziemy na noc do tesciowej i znajomych odwiedzic ;D
Wszystkiego najlepszego i duzo duzo zdrowka dla Alanka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
U nas pierwsza pobudka byla dzis o 5:00 i od 6:30 brykanie a pozniej druga pobudka o 7:30
Cala noc dziecko znow spalo w lozeczku bez cyca czyli jest OK
Nie dlugo zmykamy bo jedziemy na noc do tesciowej i znajomych odwiedzic ;D
Wszystkiego najlepszego i duzo duzo zdrowka dla Alanka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
WITAM WAS MAMUSIE! Wpadłam sie przywitac na nowym wątku,do tej pory siedziałam na lipcówkach 2006 moje maleństwo ma już 7 tygodni,jestem mamą siedzącą w domu rzecz jasna Mama nadzieje dowiem sie od was wielu ciekawych rzeczy. Dopiero raczkuje w temacie niemowlęcym Pza tym mam jak narazie bardzo grzeczne i spokojne dziecko,ale fajnie podczytac co bedzie się działo później.
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Witaj OLaPiotrowska!!!
Napisz cos wiecej o sobie,z checia poznamy Ciebie i Twoje malenstwo.
Kurcze ja juz niepamietam kiedy Jula byla taka maluska...zaraz nam roczek uderzy...a dopiero co bylam w ciazy..Szybko ten czas mija..bardzo szybko.
Sluze jakby co pomoca "doswiadczonej mamuski"..hihihih ;D
Spokojnej soboty,zmykam szykowac obiadek bo niedlugo mezulek z pracy wraca i Jula sie obudzi a musze skorzystac puki spi smacznie.
PA PA PA PA PA PA PA PA PA
Napisz cos wiecej o sobie,z checia poznamy Ciebie i Twoje malenstwo.
Kurcze ja juz niepamietam kiedy Jula byla taka maluska...zaraz nam roczek uderzy...a dopiero co bylam w ciazy..Szybko ten czas mija..bardzo szybko.
Sluze jakby co pomoca "doswiadczonej mamuski"..hihihih ;D
Spokojnej soboty,zmykam szykowac obiadek bo niedlugo mezulek z pracy wraca i Jula sie obudzi a musze skorzystac puki spi smacznie.
PA PA PA PA PA PA PA PA PA
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Kubusiowa czekam na zdiecia Twojego syneczka..piekne ma wloski.Moja Jula jest troszke lysiutka a urodzila sie z bujna czarna czupryna ale sie wytarly.Choc trzeba przyznac ze jakby zaczynaja juz rosnac....Juz mis ie marza kucyki,warkocze..spineczki...zobaczymy czy bedzie lubic czesanie..hmm..ale sie rozmarzylam a mialam isc szykowac obiadek..dobra zmykam..pa,pa,pa,pa,pa...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj Ola !!!
Ja tez juz prawie ze nie pamietam swojego malego noworodka i zawsze jak ktos mowil ze zapomnial jak to bylo z takim malutkim dzieckiem to nie wierzylam a to prawda ja tez zapomnialam choc dopiero moja corka ma 10 miesiecy!!! Czas szybko zlecial tak jak napisala Joanna a z nim wszelkie szczwsliwe dni i czasami trudne
Moja corka jak sie urodzila to tez miala ciemne wlosy a teraz jej zjasnialy troszke ale choc nie ma ich za wiele to i tak jej loczki zaczynaja sie krecic z tylu glowy. ;D
Ja tez juz prawie ze nie pamietam swojego malego noworodka i zawsze jak ktos mowil ze zapomnial jak to bylo z takim malutkim dzieckiem to nie wierzylam a to prawda ja tez zapomnialam choc dopiero moja corka ma 10 miesiecy!!! Czas szybko zlecial tak jak napisala Joanna a z nim wszelkie szczwsliwe dni i czasami trudne
Moja corka jak sie urodzila to tez miala ciemne wlosy a teraz jej zjasnialy troszke ale choc nie ma ich za wiele to i tak jej loczki zaczynaja sie krecic z tylu glowy. ;D
reklama
cześć dziewczyny my już po dłuuuugim spacerku możemy trochę popisać
Joanna MK sól kupiłam wcześniej i dopiero przeczytałam następnym razem spróbujemy sterimar
Iwonka dzięki i gratulacje za postępy
wszystkiego naj dla Alanka
Oliwka już lepiej się czuje nosek prawie czysty chociaż w nocy 2 razy się budziła
Joanna MK sól kupiłam wcześniej i dopiero przeczytałam następnym razem spróbujemy sterimar
Iwonka dzięki i gratulacje za postępy
wszystkiego naj dla Alanka
Oliwka już lepiej się czuje nosek prawie czysty chociaż w nocy 2 razy się budziła
Podziel się: