reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

synek byl wyspany o 5.30 :p teraz zaczyna marudzic juz hehe
a z salonu nici wyszly, bo czytalam gazey i ...zasnelam ;D ale co tam :) dzisaj zaszaleje hihi

reklama
juz po drzemce- razem padlismy ;D no synek lata a ja ledwo żyje ;) teraz spijam kawe, oby mnie postawila na nogi i zaraz zmykam do mamy i na zakupy

Witam was !!!
U nas pierwsza pobudka byla dzis o 5:00 i od 6:30 brykanie a pozniej druga pobudka o 7:30  ;)
Cala noc dziecko znow spalo w lozeczku bez cyca czyli jest OK  ;)
Nie dlugo zmykamy bo jedziemy na noc do tesciowej i znajomych odwiedzic  ;D
Wszystkiego najlepszego i duzo duzo zdrowka dla Alanka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
mysz.gif

WITAM WAS MAMUSIE! Wpadłam sie przywitac na nowym wątku,do tej pory siedziałam na lipcówkach 2006 :) moje maleństwo ma już 7 tygodni,jestem mamą siedzącą w domu rzecz jasna ;) Mama nadzieje dowiem sie od was wielu ciekawych rzeczy. Dopiero raczkuje w temacie niemowlęcym ;) Pza tym mam jak narazie bardzo grzeczne i spokojne dziecko,ale fajnie podczytac co bedzie się działo później. :)

Witaj OLaPiotrowska!!!

Napisz cos wiecej o sobie,z checia poznamy Ciebie i Twoje malenstwo.
Kurcze ja juz niepamietam kiedy Jula byla taka maluska...zaraz nam roczek uderzy...a dopiero co bylam w ciazy..Szybko ten czas mija..bardzo szybko.

Sluze jakby co pomoca "doswiadczonej mamuski"..hihihih ;D

Spokojnej soboty,zmykam szykowac obiadek bo niedlugo mezulek z pracy wraca i Jula sie obudzi a musze skorzystac puki spi smacznie.

PA PA PA PA PA PA PA PA PA

Kubusiowa czekam na zdiecia Twojego syneczka..piekne ma wloski.Moja Jula jest troszke lysiutka a urodzila sie z bujna czarna czupryna ale sie wytarly.Choc trzeba przyznac ze jakby zaczynaja juz rosnac....Juz mis ie marza kucyki,warkocze..spineczki...zobaczymy czy bedzie lubic czesanie..hmm..ale sie rozmarzylam a mialam isc szykowac obiadek..dobra zmykam..pa,pa,pa,pa,pa...

Witaj Ola !!!
Ja tez juz prawie ze nie pamietam swojego malego noworodka i zawsze jak ktos mowil ze zapomnial jak to bylo z takim malutkim dzieckiem to nie wierzylam a to prawda ja tez zapomnialam choc dopiero moja corka ma 10 miesiecy!!! ;) Czas szybko zlecial tak jak napisala Joanna a z nim wszelkie szczwsliwe dni i czasami trudne ;)
Moja corka jak sie urodzila to tez miala ciemne wlosy a teraz jej zjasnialy troszke ale choc nie ma ich za wiele to i tak jej loczki zaczynaja sie krecic z tylu glowy. ;D

reklama
cześć dziewczyny my już po dłuuuugim spacerku możemy trochę popisać

Joanna MK sól kupiłam wcześniej i dopiero przeczytałam następnym razem spróbujemy sterimar
Iwonka dzięki i gratulacje za postępy
wszystkiego naj dla Alanka
Oliwka już lepiej się czuje nosek prawie czysty chociaż w nocy 2 razy się budziła

Do góry