reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zasiadłam z kawką a tu pusto????
pusto
sto
o
o
o
.....

No lenia mam dziś jak cholerka, masakra. Małpa daje mi popalić, boli mnie wszystko łącznie z krzyżem. Do tego niewyspana, mała mnie ciąga i ciągle chce sie w chowanego bawic. Nic mi sie nie chce!!!

Edit:

Zapomniałąm Wam powiedzieć, wieci eco , ludzi eto jednak świnie do potęgi.
Mój brat miał wypadek samochodowy-pisałam Wam o tym. No i dostał kołnież bo 2 kręgi wybite, ale , ze jest na wlasnej dzialalnosci to do robotu póść musial, żeby chociaz na zus i skladki zarobic. Jego dochód to jedyny dochód. No i ze ciezko mu bylo dzwigac z reka w gipsie i kolnierzu to mu koledzy pomagali ( robota na akord, wiec to wielki gest z ich strony). No i ktoś doniósł do kadr, że on mało co robi, że ini robią na niego, to dostał pismo, że jescze raz i wszyscy wylecą. No i , ze chlopacy po cichu nadal mu pomagali to ten ktoś ( tak wszyscy podejrzewaja) kto wczesniej na niego doniósł zakosił mu kołnierz jak Adi brał prysznic. Kuźwa, nie dość, że on bez tego robić nie może, on nie potrafi bez niego funkcjonować!!!
No co za świnie, nie chcesz nie pomagaj, nikomu nie kazał, nkogo nie prosił. No ale taki zawsze sie znajdzie.
No i poszedł wczoraj kupić sobie ten kołnierz. Nie iwem tylko, czy za tamten nie bedzie musiał oddawac ( w szpitalu dostał).

Ostatnia edycja:
reklama
Zabawa w sklep zaliczona, sortowanie zabawek tez Wzielam sie z nie bi w pokoju miejsc brak i mimo tej obrobki nadal mam malo miejsc a dwa wory spakowala:baffled:

Widze ze zabawy pod stolem to normalka:-D:-D
Laura wlasnie jest kotkiem chodzi i mialczy na buzi kotek namalowany:-DZjadla ziemniaki z mialczeniem a ja do niej kici kici :-D:-D

Medea super wygladalas po ciazy wiec teraz to co zgubilas i na nowo przytylas bedzie dla mnie niezauwazalne:-D Dobrze ze z Adamem sie pogodziliscie

Luna to ci kumpelstwo a zlodziejowi to zal bylo ze wszystcy pomagaja:cool:

Dowikla
sernik mniam mniam Fajnie z tym obiadkiem:tak:

w 5 dni 3 kg- a w sumie to teraz nawet 4 po jedzeniu- bo mam 56:baffled: i brzuch jakbym w ciąży była:baffled: w 3-4 miesiącu taki miałam:dry::dry::dry:
Ja brzucha ciazowego nie widzialam Dziewczyny nie sluchajcie jej MEDEA to LASKA az milo popatrzec Na wlasne oczy widzialam:-D To kilka fotek.Troche niewyrazne no ale coz :baffled:
1-Medeuska z Maksiem
2 MAKSIO:tak:
3 Oliwka
4 Medeuska z Maksiem a to takie obok ruszajace sie to Oliwka:-D
5 Oliwka
6 ZOBACZCIE JAKA LASKA :tak: 100114_171608.jpg

100114_171626.jpg

100114_171639.jpg

100114_172056.jpg

100114_172114.jpg

100114_172140.jpg

pusto
sto
o
o
o
.....

No lenia mam dziś jak cholerka, masakra. Małpa daje mi popalić, boli mnie wszystko łącznie z krzyżem. Do tego niewyspana, mała mnie ciąga i ciągle chce sie w chowanego bawic. Nic mi sie nie chce!!!

Edit:

Mój brat miał wypadek samochodowy-pisałam Wam o tym. No i dostał kołnież bo 2 kręgi wybite, ale , ze jest na wlasnej dzialalnosci to do robotu póść musial, żeby chociaz na zus i skladki zarobic. Jego dochód to jedyny dochód. No i ze ciezko mu bylo dzwigac z reka w gipsie i kolnierzu to mu koledzy pomagali ( robota na akord, wiec to wielki gest z ich strony). No i ktoś doniósł do kadr, że on mało co robi, że ini robią na niego, to dostał pismo, że jescze raz i wszyscy wylecą. No i , ze chlopacy po cichu nadal mu pomagali to ten ktoś ( tak wszyscy podejrzewaja) kto wczesniej na niego doniósł zakosił mu kołnierz jak Adi brał prysznic. Kuźwa, nie dość, że on bez tego robić nie może, on nie potrafi bez niego funkcjonować!!!
No co za świnie, nie chcesz nie pomagaj, nikomu nie kazał, nkogo nie prosił. No ale taki zawsze sie znajdzie.
No i poszedł wczoraj kupić sobie ten kołnierz. Nie iwem tylko, czy za tamten nie bedzie musiał oddawac ( w szpitalu dostał).
Jak to nikogo nie ma:confused::confused:
Ja jestem,ale na doskok,bo wypracowanie na polski piszę.
Cóż za wdzięczny temat
Obraz rewolucji w "nie-Boskiej Komedii" Z.Krasickiego.:-D:-D:-D:-D

Niezły numer :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pustki rzeczywiście okropne tutaj.
Może wreszcie będę z Wami na bieżąco

Witam,
ja tylko na chwilke,
sorki ze nie poczytam.

Pogodziłam się z M.

i wyobraźcie sobie że po tej pierd.... diecie przytyłam spowrotem:baffled: i juz pieprze nie odchudzam sie- mam to w D jak wyglądam-OT:dry:

nigdy w zyciu juz zadnej diety i odchudzania, ogranicania sie ani nic:no:
Tobie wcale dieta nie jest potrzebna:tak:
pusto
sto
o
o
o
.....

Edit:

:szok::szok::szok::-:)-:)-(Szok nawet nie wiem jak to skomentowac:confused:

AS o pustki tu sa straszne Myslalam ze bede miala duzo do nadrobienia a tu nic:szok:

DZIEWCZYNY GDZIE WY SIE PODZIEWACIE???????

Wiec spotkanie z Medeuska Bardzo udane Mam nadzieje ze ona mysli tak samo:tak:
Oliwka najadla sie ciastem Mama w domu nie daje slodyczy to poszla sie najesc do ludzi:-D:-D:-DMaksio przeuroczy

Oliwka szaleje Troche sama Troche z babcia i dziadkiem Ide zaraz spanie szykowac Poloze sie z nia moze zasnie:tak:

No nareszcie się ktoś pojawił:-D

As temat zarąbisty, hihi
Medea, jak Tobie kobieto dieta jest potrzebna to ja odpoadam, zaczynam głodować!!!

:szok::szok::szok::szok:

no to zostalo mi przy zelazku postac:-D:-D
Ja tez sie dzisiaj skusilam na prasowanie:tak::tak::tak:I wyprasowalam prawie wszystko-zostaly mi trzy ciuszki ale juz nie dalam rady:zawstydzona/y:
Ja brzucha ciazowego nie widzialam Dziewczyny nie sluchajcie jej MEDEA to LASKA az milo popatrzec Na wlasne oczy widzialam:-D To kilka fotek.Troche niewyrazne no ale coz :baffled:
1-Medeuska z Maksiem
3 Oliwka
5 Oliwka
6 ZOBACZCIE JAKA LASKA :tak:Zobacz załącznik 196765

Zobacz załącznik 196766

Zobacz załącznik 196767

Zobacz załącznik 196768

Zobacz załącznik 196769

Zobacz załącznik 196770
Super ze spotkanko sie Wam udalo:tak::tak::tak:Zazdroszcze Wam tego spotkanka:-):tak:
A MEDEUSKA rzeczywiscie super wyglada:tak::tak::tak::tak:Dzieciaczki sliczne,a Maksiu jaki juz duuuzy:tak::tak::tak::tak:

Byla u mnei na chwilke znajoma i tak mi zlecialo:tak::tak::tak:Niedlugo bede kapala dzieciaki i niech ida spac:tak::-)To ja sie w spokoju najem:-D:-D:-Di poogladam tv

1-Medeuska z Maksiem
3 Oliwka
5 Oliwka
6 ZOBACZCIE JAKA LASKA :tak:Zobacz załącznik 196765

Zobacz załącznik 196766

Zobacz załącznik 196767

Zobacz załącznik 196768

Zobacz załącznik 196769

Zobacz załącznik 196770
śliczne fotki.
Medea nie przesadzaj z tym wyglądem ,bo na kopa w tyłek zasługujesz :tak::cool2::cool2:
Pięknie wyglądasz :tak:

Tobie wcale dieta nie jest potrzebna:tak:

:szok::szok::szok::-:)-:)-(Szok nawet nie wiem jak to skomentowac:confused:

AS o pustki tu sa straszne Myslalam ze bede miala duzo do nadrobienia a tu nic:szok:

DZIEWCZYNY GDZIE WY SIE PODZIEWACIE???????

Wiec spotkanie z Medeuska Bardzo udane Mam nadzieje ze ona mysli tak samo:tak:
Oliwka najadla sie ciastem Mama w domu nie daje slodyczy to poszla sie najesc do ludzi:-D:-D:-DMaksio przeuroczy

Oliwka szaleje Troche sama Troche z babcia i dziadkiem Ide zaraz spanie szykowac Poloze sie z nia moze zasnie:tak:
fajnie,że spotkanie się udało.
Siedzę nad tym wypracowaniem,ale już bliżej końca,więc nieco luzu.
Zaraz za fizykę się biorę:-p,ale kiepsko to widzę:szok::szok::baffled::baffled::-D:-D
Kto jest dobry z zadań z fizyki:confused::confused:
Chodzi o prąd elektryczny ,prawo Ohma,Kirchoffa, itd:confused::confused::confused::-D:-D:-D

reklama
Do góry