reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam doczytałam :tak:Alenie popiszę bo mnie okropnie głowa boli:-:)-(.I z M się pożarłam:wściekła/y::wściekła/y:.Jutro w wolnej chwili opiszę:tak:.
A ja skleroza bo wczoraj zapomniałam się pochwalić,że Olkowi 2 ząb wypadł i na dole nie ma jedynek - wróżka była i skubany o 7-ej rano wstał i pod poduchę zajrzał.
słuchajcie nie napisałam wam wczoraj o pomysłowości moich dzieci:baffled:wczoraj była listonoszka przyniosła mi te przesyłki z allegro i smiała sie ja pomyslałam no ma kobitka dobry humor to się smieje:cool2:poszliśmy na sanki wracamy do domu a Pietruszka się smieje jak diabli patrzę a u nas nad domofonem kartka (uwaga pisownia oryginalna)PRZOSZEM DZWONIĆ KRUTKO BO ANTEK ŚPI ALBO PRÓBUJE SPAĆ!!!
ja tego nie widziałam wcześniej pytam sie kto to napisał i nakleił a moje dzieci no my:-D:-D:-D:-Dja kiedyś z nimi oszaleję :-D:-Dzostawiliśmy to na pamiątkę kiedys jak będą na swoje dzieci narzekać to im pokażę jacy oni byli:-p:-):-):-)
No nie :szok::cool::cool::cool: aż Julu przyleciał i "czego śmiejesz":tak::-D:-D:-D
MALINKA gdzie mam dokladnie na bb wpisac moje ogloszenie ze zajme sie dzieckiem
U GORY NA FORUM sa ogloszenia ale to chyba nie te oglszenia????/
Ja ciemna masa jestem
Zarejestruj się na Niania, Opiekunka do dziecka dla Ciebie • Niania.pl
:tak:;-),ja tam jestem.:tak:
Zmykam,bo ledwo co siedze .
As,wysyłam maila;-):tak:.

Jestem zmordowana psychicznie. Głownie moja mama mnie dołuje i wprawia w podły nastrój a dodatkowo M zadzwonił, że nie zjedzie na wekend i zobaczymy sie dopiero za tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!łeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja tu chyba oszaleje....:no::-(
A tam zaraz oszalejesz, daj sobie na luz przestań myśłeć i zaraz będzie lżej. Wiem, że mnam blondynkom jest to łatwiej wykonać:-D:-D:-D

Horrora mam jednego, ale to małżona.:sorry2: Zaczęłam go czytać i skapitulowałam, za bardzo wyobraźnia mnie niosła.:-p

Aleeee, aleeee.... ale.... mam sagę o wampirach 5 części na kompa jakbyś chciała. Saga " Zmierzch" . Któraś to część leciała teraz w kinach niedawno. Nawet poruszany był ten temat, bo któraś z dziewczyn chciała go ściągnąć.:tak:
Jak posegreguje, co i jak ogarnę z chęcią wyślę.:tak:

Kopenhaską zaczełam z medeuską.:tak: Finał w sobotę.:-)
No proszę, to trzymam kciuki, już z gorki.
Wstawiaj co tam masz za książki:tak:

Drut o oporze 16 omów rozciągnięto do długości trzykrotnie większej niż początkowa.
Ile wyniesie opór rozciągniętego drutu,jeżeli podczas rozciągania nie zmieniają się ani opór właściwy,ani gęstość materiału?
Która chętna głowę połamać:confused::confused::-D:-D:-D
boszszszszszszeeee:no:to nie dla mnie

A to na poprawę humoru:-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anakonda tak wydałam ale w głowie:-D:-D:-D
Anabubka ja radzę sobie bo Julina chora i siedzimy w domku:-D:-D
Dorota jedź takie oderwanie sie od wszystkiego bardzo pomaga:tak::tak:
Witam laski:happy2:
my od 6.10 na nogach:tak:
nocka bez ani jednej pobudki więc fajna tylko krótka:-p
słuchajcie nie napisałam wam wczoraj o pomysłowości moich dzieci:baffled:wczoraj była listonoszka przyniosła mi te przesyłki z allegro i smiała sie ja pomyslałam no ma kobitka dobry humor to się smieje:cool2:poszliśmy na sanki wracamy do domu a Pietruszka się smieje jak diabli patrzę a u nas nad domofonem kartka (uwaga pisownia oryginalna)PRZOSZEM DZWONIĆ KRUTKO BO ANTEK ŚPI ALBO PRÓBUJE SPAĆ!!!
ja tego nie widziałam wcześniej pytam sie kto to napisał i nakleił a moje dzieci no my:-D:-D:-D:-Dja kiedyś z nimi oszaleję :-D:-Dzostawiliśmy to na pamiątkę kiedys jak będą na swoje dzieci narzekać to im pokażę jacy oni byli:-p:-):-):-)

nieźle :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D masz sprytne dzieci,ciesz się :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no i przyłapaliśmy Dowiklusie na porannym jogingu:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jak wysłać książkę- paczką , czy listem :confused: i ile za przesyłkę?:confused: Paczka do 1 kg. priorytet aż 11 zł.:szok: A listem poleconym jakimś sie da?:confused:
sprawdzałam na cenniku poczty polskiej list polecony do 1kg 7zł i koperta bąbelkowa 1zł to wyjdzie 8zł.
listem zawsze wychodzi taniej niz paczką :tak::tak::tak::tak:

Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Super:-)Kochana wygladasz przeslicznie:tak:Praca Tobie słuzy i to bardzo:tak::tak::tak:

dzięki kochana,czuję się lepiej jak zaczełam pracowac tylko czasu mam za mało na wszystko,wszystko dosłownie w biegu.

Witam,
ja tylko na chwilke,
sorki ze nie poczytam.

Pogodziłam się z M.

i wyobraźcie sobie że po tej pierd.... diecie przytyłam spowrotem:baffled: i juz pieprze nie odchudzam sie- mam to w D jak wyglądam-OT:dry:

nigdy w zyciu juz zadnej diety i odchudzania, ogranicania sie ani nic:no:

no niestety tak jest z dietami,efekt jo-jo:sorry2:
Ja brzucha ciazowego nie widzialam Dziewczyny nie sluchajcie jej MEDEA to LASKA az milo popatrzec Na wlasne oczy widzialam:-D To kilka fotek.Troche niewyrazne no ale coz :baffled:
1-Medeuska z Maksiem
2 MAKSIO:tak:
3 Oliwka
4 Medeuska z Maksiem a to takie obok ruszajace sie to Oliwka:-D
5 Oliwka
6 ZOBACZCIE JAKA LASKA :tak:Zobacz załącznik 196765

Zobacz załącznik 196766

Zobacz załącznik 196767

Zobacz załącznik 196768

Zobacz załącznik 196769

Zobacz załącznik 196770

zdjęcia super,medea czy Ty chcesz dostać w tyłek?ty jesteś gruba?chyba masz w domu lustro poiększajace :tak::tak::tak::tak: laska z Ciebie a ty wymyslasz.:tak:

Aleeee, aleeee.... ale.... mam sagę o wampirach 5 części na kompa jakbyś chciała. Saga " Zmierzch" . Któraś to część leciała teraz w kinach niedawno. Nawet poruszany był ten temat, bo któraś z dziewczyn chciała go ściągnąć.:tak:
Jak posegreguje, co i jak ogarnę z chęcią wyślę.:tak:

Kopenhaską zaczełam z medeuską.:tak: Finał w sobotę.:-)

jejciu ja chcę ja ja ja aja ja ja proszę prposzę plisek wyślesz mi?????:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

uwielbiam ten film,dwie części obejrzałąm ale chcę kolejne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka usnęła o 21.00.

Mieliśmy dziś kolędę,fajny ksiądz przyszedł :tak::tak::tak::tak: posiedział trochę pogadaliśmy ,posmialiśmy się,dawno nie mieliśmy tak fajnej kolędy :tak::tak::tak::tak:

Oliwka bała się księdza,siedział mi na kolanach przyklejona z odwróconą głową ani słówkiem się nie odezwała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ksiądz do mnie że mu kogoś przypominam,no to mówię mu zeby powiedział kogo bo mówi ze jakąś aktorkę :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i wiecie co on wymyślił że Brzydulę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

od razu się go spytałąm czy tą Brzydką czy ładną :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

stwierdził ze oczywiście że łądną :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

było bardzo milusio:-)

a jak ksiądz wyszedł to w Oliwkę diabeł wstąpił:-D:-D:-D
Ja odpadam jako pierwsza hehe:-p:-D:-D:-D:-D

No to moja ferajna wykapana,wszyscy wypielegnowani i ubrani:tak::tak::tak:Dziewczynki wlasnie koncza pic kaszke i zaraz je klade:tak::tak::tak:

AGNES
No to chyba dobrze ze do tej ladne Brzyduli Cie porownal:tak::tak::tak:;-)

Ja juz zmykam
Dobranoc:-)

była u mnie dzisiaj fryzjerka- zrobiłam sobie nowe włoski:-p troche podcielam i zrobiłam balejaż blond z brązem 2:1- wczesniej mialam tylko blond rojaśniane:tak:oto efekt:-p

a i macie fotke mojego brzucha:zawstydzona/y::-p na jednym namalowane jak bylo przed jojo i jak chciałabym miec dalej:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(

Załączniki

• IMGP5361.jpg
    IMGP5361.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 25
  • IMGP5369.jpg
    IMGP5369.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 28
  • IMGP5368.jpg
    IMGP5368.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 31
MEDEUSKA slicznie ci w nowej fryzurze Wiem ze ja na chudzielca wygladam Ale nie chcialabys mojego brzucha zobaczyc Gwarantuje ci ze jest o wiele wiekszy od twojego
AS ja z fizyka odpadam hi
AGNES dobrze ze do ladnej Brzyduli cie ksiadz porownal :-)No to teraz widac co ksieza ogladaja hihihi
KERNA pomysl sobie ze i ja bez M jestem Moze ci to pomoze :-)
To M kiedy wraca ?Za tydzien w piatek?
Fajnie ze wizyta udana A dlaczego to cie mama wkurza Jesli mozna zapytac?

No i wiecej nie pamietam oliwka zasnela po 21 Ciezko bylo ja uspac Ale padla Ja ide na tv Tzn ide sie polozyc Cos pozerkam i spac Dobranoc

Witam! My dzisiaj przelotem w domu na obiedzie byliśmy a tak cały czas w biegu:-p
Bylismy u psychologa i pedagoga. Bardzo fajne młode dziewczyny przed 30-stką. Poleciły mi rehabilitantkę(prywatnie-tyle że bliżej ok. 30km), i ośrodek nad morzem gdzie rehabilituja przez nfz z dopłatą za opiekuna oczywiście tyle że terminy wolne za 12 m-cy:szok:Okazało się że należy nam sie rehabilitantka, która przyjeżdżałaby do domu na ćwiczenia (max. 8 godz miesięcznie) a opłacana przez gminną oświatę. (suo?)Oczywiście nikt wcześniej nie poinformował nas o takim rozwiązaniu:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
Jeśli chodzi o samo badanie to Zuza była już śpiąca bo wypadło w porze drzemki. Pani pokazała np. Zuzi autobus w książeczce i kazała znaleźć go wśród zabawek:baffled:Zuzia popatrzyła na nią i parsknęła śmiechem:baffled:
Sprzatam bo jutro kolęda-nie obędzie sie bez marudzenia :baffled:

Ide poczytac troszke

reklama
jestem
wykapana.ale pewnie juz zadnej nie ma
wszytscy spia a mnie chyba jakas deprch lapie:-(

Takie są niestety częste skutki diet, dopóki ją trzymasz to waga spada a jak tylko wrócisz do normalnego jedzenia to zaraz waga w górę idzie:tak::tak::tak:
Głowa do góry, dużo nie mogłaś przytyć:tak::tak:

a mi to waga stoi jak zakleta ale teraz to chyba masa miesniowa mi sie zwiekszyla:tak::tak::tak:

w 5 dni 3 kg- a w sumie to teraz nawet 4 po jedzeniu- bo mam 56:baffled: i brzuch jakbym w ciąży była:baffled: w 3-4 miesiącu taki miałam:dry::dry::dry:

:baffled::baffled::baffled:

Witam sie i ja
nie było mnie dziś ,bo strasznie ważne rzeczy załatwiałam:tak::-Da mianowicie byłam rano z m u notariusza i taadaam,....dom jest mój i kazdy metr kwiadratowy naszego podwórka:-DjD

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit:

Zapomniałąm Wam powiedzieć, wieci eco , ludzi eto jednak świnie do potęgi.
Mój brat miał wypadek samochodowy-pisałam Wam o tym. No i dostał kołnież bo 2 kręgi wybite, ale , ze jest na wlasnej dzialalnosci to do robotu póść musial, żeby chociaz na zus i skladki zarobic. Jego dochód to jedyny dochód. No i ze ciezko mu bylo dzwigac z reka w gipsie i kolnierzu to mu koledzy pomagali ( robota na akord, wiec to wielki gest z ich strony). No i ktoś doniósł do kadr, że on mało co robi, że ini robią na niego, to dostał pismo, że jescze raz i wszyscy wylecą. No i , ze chlopacy po cichu nadal mu pomagali to ten ktoś ( tak wszyscy podejrzewaja) kto wczesniej na niego doniósł zakosił mu kołnierz jak Adi brał prysznic. Kuźwa, nie dość, że on bez tego robić nie może, on nie potrafi bez niego funkcjonować!!!
No co za świnie, nie chcesz nie pomagaj, nikomu nie kazał, nkogo nie prosił. No ale taki zawsze sie znajdzie.
No i poszedł wczoraj kupić sobie ten kołnierz. Nie iwem tylko, czy za tamten nie bedzie musiał oddawac ( w szpitalu dostał).
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja brzucha ciazowego nie widzialam Dziewczyny nie sluchajcie jej MEDEA to LASKA az milo popatrzec Na wlasne oczy widzialam:-D To kilka fotek.Troche niewyrazne no ale coz :baffled:
1-Medeuska z Maksiem
2 MAKSIO:tak:
3 Oliwka
4 Medeuska z Maksiem a to takie obok ruszajace sie to Oliwka:-D
5 Oliwka
6 ZOBACZCIE JAKA LASKA :tak:Zobacz załącznik 196765
]

Medea kobieto czego Ty od siebie chcesz?

Kto jest dobry z zadań z fizyki:confused::confused:
Chodzi o prąd elektryczny ,prawo Ohma,Kirchoffa, itd:confused::confused::confused::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
o mamo!kiedy to bylo...znam tylko hasla i nic wiecej

Ja po wizycie i babka była zadowolona z niego. robiła taki wywiad ze mną na temat umiejętności. no i wypadł tak samo ja 4 m-ce temu:szok: tyle samo punktów dostał:baffled: no ale powiedział, że nie jest źle i jak nie zacznie gadać do wielkanocy chociaż kilka wyrazów więcej to znowu przyjść.
Jestem zmordowana psychicznie. Głownie moja mama mnie dołuje i wprawia w podły nastrój a dodatkowo M zadzwonił, że nie zjedzie na wekend i zobaczymy sie dopiero za tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!łeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja tu chyba oszaleje....:no::-(

to dobrze.jednak mialsymy racej ze z nim ok;)kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie:tak::tak::tak:

Drut o oporze 16 omów rozciągnięto do długości trzykrotnie większej niż początkowa.
Ile wyniesie opór rozciągniętego drutu,jeżeli podczas rozciągania nie zmieniają się ani opór właściwy,ani gęstość materiału?
Która chętna głowę połamać:confused::confused::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D opor to ja moge stawiac mezowi:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-p:-p:-p
sorki ale nie pomoge.

jejciu ja chcę ja ja ja aja ja ja proszę prposzę plisek wyślesz mi?????:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

uwielbiam ten film,dwie części obejrzałąm ale chcę kolejne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak sie orientuje to Justa ma ksiazki na kompa:tak::tak::tak:
moj osatatnio ostatnia czesc przeczytal
Justa a powiedz jakim cudem masz 5 czesci Zmierzchu skoro poki co napisane jest tylko 4???????????????:baffled::baffled::baffled:

b
a i macie fotke mojego brzucha:zawstydzona/y::-p na jednym namalowane jak bylo przed jojo i jak chciałabym miec dalej:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(

oj kobieto!
po 1 nalac w dupsko!
po 2 3mieisace temu urodzilas dziecko!
po 3 tluszcz tluszczem ale czy Ty myslisz ze skora sie tak szybko spowrotem zweza????????niby jak?jeszcze masz ja rozciagnieta!!!!!!!!!!!!!!!i oslabiona i skoki wagi moga ja gorzej oslabic wiec nie szalej

Do góry