luna665
Mama grudniowa 2007
Edit:As, aleś wybąbała![]()
ja z fizy miałam 6 ale nic nie pamiętam poza zjawiskami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edit:As, aleś wybąbała![]()
no skąd ja to znam..cały tydzień M nie ma to w lodóce śwaitło..ale jak wraca....Ja wiem dlaczego ja nie lubie jak on jest w domu, bo stoje cały dzień przy garachŚniadanie o 8 rano, 11.30 zjedli z Helenka zupe ogórkowa i ziemniaki odsmażane z jajkiem sadzonym, zaraz potem zaczęłam szykować drugi obiad, bo koło trzeciej z nowu będą jeść wołać
a jak głodni to źli, więc ich karmie, żeby sie towarzystwo nie kłóciło
No i już musze lecieć do sklepu, bo juz prawie nic niema do jedzenia
No i czasu na bb nie mam
![]()
Co zabawne-sedze i sie nudze i z tych nudów obgryzam skórki. Ta mi dogryza, że mam sobie u nóg poobgryzać, no to mówię, że dałabym rade bez problemu. To pokaż, no to pokazałam. Oczywiście dosięgnę luz, tylko szkoda, że spodnie mi pękły pod pośladkiem, hihi.
gratuluję własności! I gratuluję też wypoczynkunie było mnie dziś ,bo strasznie ważne rzeczy załatwiałama mianowicie byłam rano z m u notariusza i taadaam,....dom jest mój i kazdy metr kwiadratowy naszego podwórka
jak wróciliśmy z miasta to jeszcze niecnie wykorzystaliśmy sposobność ,ze dzieci nie ma w domu
![]()
no świnie.....szkoda gadaćZapomniałąm Wam powiedzieć, wieci eco , ludzi eto jednak świnie do potęgi.
Mój brat miał wypadek samochodowy-pisałam Wam o tym. No i dostał kołnież bo 2 kręgi wybite, ale , ze jest na wlasnej dzialalnosci to do robotu póść musial, żeby chociaz na zus i skladki zarobic. Jego dochód to jedyny dochód. No i ze ciezko mu bylo dzwigac z reka w gipsie i kolnierzu to mu koledzy pomagali ( robota na akord, wiec to wielki gest z ich strony). No i ktoś doniósł do kadr, że on mało co robi, że ini robią na niego, to dostał pismo, że jescze raz i wszyscy wylecą. No i , ze chlopacy po cichu nadal mu pomagali to ten ktoś ( tak wszyscy podejrzewaja) kto wczesniej na niego doniósł zakosił mu kołnierz jak Adi brał prysznic. Kuźwa, nie dość, że on bez tego robić nie może, on nie potrafi bez niego funkcjonować!!!
No co za świnie, nie chcesz nie pomagaj, nikomu nie kazał, nkogo nie prosił. No ale taki zawsze sie znajdzie.
No i poszedł wczoraj kupić sobie ten kołnierz. Nie iwem tylko, czy za tamten nie bedzie musiał oddawac ( w szpitalu dostał).
oooo jedna z ulubionych i przeczytanychJa jestem,ale na doskok,bo wypracowanie na polski piszę.
Cóż za wdzięczny temat
Obraz rewolucji w "nie-Boskiej Komedii" Z.Krasickiego.![]()
Bardzo dobrze,że z małym wszystko dobrzeno skąd ja to znam..cały tydzień M nie ma to w lodóce śwaitło..ale jak wraca....nie domyka sie!!!! No i non stop gotowanie...tak samo
przewietrzyłaś się
gratuluję własności! I gratuluję też wypoczynku;-)
no świnie.....szkoda gadać
oooo jedna z ulubionych i przeczytanych:-) miłego pisania:-)
Ja po wizycie i babka była zadowolona z niego. robiła taki wywiad ze mną na temat umiejętności. no i wypadł tak samo ja 4 m-ce temutyle samo punktów dostał
no ale powiedział, że nie jest źle i jak nie zacznie gadać do wielkanocy chociaż kilka wyrazów więcej to znowu przyjść.
Jestem zmordowana psychicznie. Głownie moja mama mnie dołuje i wprawia w podły nastrój a dodatkowo M zadzwonił, że nie zjedzie na wekend i zobaczymy sie dopiero za tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!łeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja tu chyba oszaleje....:-(
Ha haha gdyby to było takie prosteAs ja miałam z fizy 5 i co roku pas na świadectwie ale wzorów na pamięc nie umiem...musisz podkładać dane pod wzór.... już tyle lat że mam prawo juztego nie wiedzieć!!!! HA HA HA
Horrora mam jednego, ale to małżona.Harlekin to raczej nie, aj kocham horrory, ale i inne z checia poczytam, bo dawno nic fajnego mi w rece nie wpadło a skończyłam o katyniu i juz nie mam nic nieprzeczytanego.
...........................
No proszę-dużo masz do końca???
Ja odpadam jako pierwsza heheDrut o oporze 16 omów rozciągnięto do długości trzykrotnie większej niż początkowa.
Ile wyniesie opór rozciągniętego drutu,jeżeli podczas rozciągania nie zmieniają się ani opór właściwy,ani gęstość materiału?
Która chętna głowę połamać![]()
As a skoro opró podczas rozciągania sienie zmienia to możliwe że nie ma sensu liczyć oporu rozciagnietego drutu??? Bo chyba opór ma właściwość stałąDrut o oporze 16 omów rozciągnięto do długości trzykrotnie większej niż początkowa.
Ile wyniesie opór rozciągniętego drutu,jeżeli podczas rozciągania nie zmieniają się ani opór właściwy,ani gęstość materiału?
Która chętna głowę połamać![]()