reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dorota idę bo podobno za mało mówi:baffled:
malina a może sobie jaj robił po prostu?????:tak:
To idz idz Jak za darmo i dowiesz sie jeszcze kilka innych rzeczy:tak:
a nasze dzieciaki z tej samej daty:-) mój mama i tata.....a reszta to swoje tam wygibasy językowe;-)
JAsię nie martwie ale jak kazała iść to idę:baffled::baffled::baffled:
Mój bejbe też łazi za mną krok w krok i nic się sam nie zajmie czymś tylko mama i mama..a mnie teraz z równowagi łatwo wyprowadzić...no i się obudził...ehhhh tyle leniuchowania:baffled::sorry2:
Ja w ciazy nie jestem a nerwowa ze szok Tobie sie nie dziwie ale sobie?????:confused::confused:
Wiki a co ty czytałaś bo nie wiem:confused::confused:
Kerna kapiele odpadają bo wanny brak:-D:-D
AS zaraz poczytam co mi tam dałaś:tak::tak:
sęk w tym że gadałam z nim on wczoraj siedział i przeglądał pisma sądowe rozwodowe itp bo szykujemy się do sprawy o ustalenie widzeń z małą no ok rozumiem bo wiadomo że to jest bardzo ważne dla niego dla nas ale co nie zmienia faktu że odezwało sie we mnie moje ego zazdrośnica.....no bo to mało fajne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zapytałam go jak by się poczół gdybym to ja wołała swojego ex przez sen czule:sorry2::sorry2:
I co Pietruszka ci odpowiedzial?Co on by wtedy czul?
Anka mój Kubek włazi nie tylko pod stół, pod łóżeczko, fotele gdzie ja ledwo głowę wsadzę :-D:-D:-D to taki mały grotołaz :-D
Kerna to Ty skierowanie jeszcze dostałaś? Nie no to idz jak masz. U mnie to bym musiała prywatnie iść bo nie da :dry:
U mnie Oliwka zato wlasnie wszedzie Ale ona na gore Na kanape na fotele Na wszystko co sie da :-D
A Wy znowu o odchudzaniu? Ja już o tym słuchać nie mogę :-D Już Wam pisałam że My piękne i młode :tak::tak::tak::tak:
Zgadzam sie:tak:
Już dawno nie :-D

Byle nie za dużo, bo sie jeszcze przyzwyczai :-D

Ja wiem dlaczego ja nie lubie jak on jest w domu, bo stoje cały dzień przy garach :szok: Śniadanie o 8 rano, 11.30 zjedli z Helenka zupe ogórkowa i ziemniaki odsmażane z jajkiem sadzonym, zaraz potem zaczęłam szykować drugi obiad, bo koło trzeciej z nowu będą jeść wołać :szok: a jak głodni to źli, więc ich karmie, żeby sie towarzystwo nie kłóciło :-D:sorry2: No i już musze lecieć do sklepu, bo juz prawie nic niema do jedzenia :szok::-D No i czasu na bb nie mam :dry:
MH skoro M ma dzis wolne To powiec mu z ty bys chciala sobie jeden dzien od gotowania zrobic wolne i niech on ugotuje cos A nie ty tylko caly czas:cool2:
witam sie z kawusia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gozine temu wrocilam ze szkoly,ledwo zyje.niby nie bylo tak targicznie ale i tak nie mam sily.
pogoda sie pospula:-:)-:)-:)-(ktos mi ukradl sloneczko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na termometrze -9 brrrrrrrrrrrrrrrrrr

na szczescie Weronika opatulona i lapki i stopki miala cieple jak wrocilysmy:tak::tak::tak:
dzieci nakarmione,ogladaja bajke a ja mam chwile dla siebie:tak::tak::tak::tak::tak:z kawusia i pierniczkami:cool2::cool2::cool2:
WITAMY witamy:tak:
Hej
Ja dopiero teraz:tak::tak::tak:Do 10 lezalam z dziewczynkami w wyrku,pozniej zjedlismy sniadanko i bawilam sie z dziecmi:tak::tak::tak:Układalismy takie duzo lego i to zajelo nam z dwie godzinky:szok::szok::szok:Polozylam mlode spac ale cos Im to nie wychodzi-marudza i stekaja a widze ze sa spiace:no::no::no:
Wiec ja siedze teraz z capucinko i pozeram sobei pierniczki truskawkowe:tak::tak::tak:
Bylam z Dominikiem w sklepie,taka ulica szlam ktora nie chodzilam chyab z dwa tygodnie a tam takie zaspy sniegu ze szok:szok::szok::szok:Normalnie wyzsze od Dominika:szok::szok::szok:

Ty to sie wybyczysz rano w lozku Az zazroszcze
Zdjecie twoje tez mi sie nie powieksza ale widac co jest na nim:tak:
No to niezle zaspy:-p
A ja po lumpkach pobuszowałam i kupiłam Mai 3 bluzki za 9zł - będą w sam raz do przedszkola:tak::tak::tak:
A do tego takiego smaka narobiłam sobie na racuchy że usmażyłam je sobie na obiad:tak::tak::tak:
Super ze udalo sie cos upolowac w lumpeksie:tak:
No jestem dziewczyny. Witam późn popołudniowo.
Wczozraj mała wstałą o 10 to wiecie, na zakupy wyszłyśmy zaraz po 11 i wróciłyśmy po 13.30! Masakra. szybki obiadzio jednak sie udał, później poszliśmy do tesciowej. Nuda. I jakaz ona obrażona, że ise ni eodzywamy. No przeciez tez ma telefon...
Co zabawne-sedze i sie nudze i z tych nudów obgryzam skórki. Ta mi dogryza, że mam sobie u nóg poobgryzać, no to mówię, że dałabym rade bez problemu. To pokaż, no to pokazałam. Oczywiście dosięgnę luz, tylko szkoda, że spodnie mi pękły pod pośladkiem, hihi. Atmosfer sie oczyscila, smielismy sie az nas brzuchy rozbolały. No i tak musiałąm wracać. A to było po 19-zimno sie zrobiło, z -4 na -13 spadło. Ale doszłam. Mała adła mi na kolanach o 20, nocka okropna, wstawałam do niej 4 razy, Piciu 2 razy.
Dzis nie dospałam, bo wstałą o 8a od 6 Piciu sie kręcił po chacie.
Tera zon już w pracy, małą nie drzemała, więc albo mi padnie koło 17 i besdzie masakra, albo nie dotrzyma do 21.
Nadrobiłą 4 mega strony, zw z cytatami.
usmialam sie WARIATKA JESTES:-D:-D:-D:-D

MY z Oliwka po obiedzie Slicznie zjadla kluseczki i miesko.Zaraz sie szykujemy do Medeuski Wiec bede wieczorem Nie piszcie za duzo;-)

reklama
A ja mam dzisiaj obiad od wczoraj wiec mam luzik:tak::tak::tak:
Na jutro kupilam juz sobie rybki tilapie-pierwszy raz bede robila:tak::tak::tak:
A w niedziele idziemy na proszony obiad do tesciow:tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok:Tesc przyszedl i nas zaprosil:szok:Dlatego zrobie sernik na zimno i zostaniemy jeszcze na kawce;-):-)

Witam,
ja tylko na chwilke,
sorki ze nie poczytam.

Pogodziłam się z M.

i wyobraźcie sobie że po tej pierd.... diecie przytyłam spowrotem:baffled: i juz pieprze nie odchudzam sie- mam to w D jak wyglądam-OT:dry:

nigdy w zyciu juz zadnej diety i odchudzania, ogranicania sie ani nic:no:

i wyobraźcie sobie że po tej pierd.... diecie przytyłam spowrotem:baffled: i juz pieprze nie odchudzam sie- mam to w D jak wyglądam-OT:dry:

Takie są niestety częste skutki diet, dopóki ją trzymasz to waga spada a jak tylko wrócisz do normalnego jedzenia to zaraz waga w górę idzie:tak::tak::tak:
Głowa do góry, dużo nie mogłaś przytyć:tak::tak:

hmmm.. coś tam by się zanlazło.:tak:;-) Narazie wygrzebałam 2 ( załączone na obrazkach), godne polecenia. Pierwsza to o udawanej ciąży przez 9 m-cy ( dokładnie opisany każdy miesiąc) z happy endem ,jak dla mnie zaskoczenie.:tak:
Druga jak to na książce napisane : " w duchu powieści Diabeł ubiera się u Prady, z antybohaterką w roli głównej".:-)
Harlekina gdzieś miałam...:-p
Harlekin to raczej nie, aj kocham horrory, ale i inne z checia poczytam, bo dawno nic fajnego mi w rece nie wpadło a skończyłam o katyniu i juz nie mam nic nieprzeczytanego.

Bo muszę mieć efekt na sobie co by chłopa przekonać :-D:-D:-D:-D.
No no, jak znikniesz, to uwierzy..

Myslalam ze Oliwka z moja mama zostanie i Jasiem ale mama powiedziala
"JA MAM JEDEN DZIEN WOLNEGO A GRZESIEK NIE JEST OBLOZNIE CHOY ALKOHOLIK ABYS TY TAM MUSIA DO NIGO JECHAC "
Czujecie ten tekst Dokladnie tak jak mama mi to powiedziala tak ja grzeskowi to zacytowalam
Kurde jak mozna byc takim samolubem Zawsze jak tylko cos chce to G jej robi Przywiescic Przykrecic pomalowac ,cokolwiek pomoc to G jest pierwszy a teraz ona z takim tekstem :-(
Wiesz, po pierwsze to nie powinnas G mowić o tym. Wiesz, stara dobra zasada. A poza tym, jemu nie potrzebne teraz wasze wasnie.
Co do mamy-szkoda słów, ale moze zły dzien. No nic nie poradzisz. zacisnąć zeby.

śpi jeszcze w łożeczku ale ma wyjęte 4 szczebelki :tak::tak::tak::tak:powoli się przymierzamy do kupna łóżka dla niej,ale to jeszcze z 3 mies myślę :tak::tak::tak::tak:byłam dzis u fryzjera,fajnie się czuję,ścinałam włoski i sie farbowałam :tak::tak::tak::tak::tak:
No to ma jak ucuekać, hihi
A w nowej fryzórce wyglądasz świetnie! No ale ładnej to we wszystkim ładnie będzie:tak:

Ja tu wpadam wieczorem a tu wszystkie albo spią albo chłopów gwałcą albo albo:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Justa tą książką o tej urojonej ciązy to mnie zaintrygowałaś :tak:byłabym chętna pisz ile:tak:
No mnie małpa męczy niemiłosiernie i odpadaja harce - niwestey
No i spóźniłam się z książką:-)

A to na poprawę humoru:-):-)

hipnotyzer jak nic:-D

I jeszcze trochę:-):-)

:-D:-D:-Dtrza se radzić w życiu

PRZOSZEM DZWONIĆ KRUTKO BO ANTEK ŚPI ALBO PRÓBUJE SPAĆ!!!
ja tego nie widziałam wcześniej pytam sie kto to napisał i nakleił a moje dzieci no my:-D:-D:-D:-Dja kiedyś z nimi oszaleję :-D:-Dzostawiliśmy to na pamiątkę kiedys jak będą na swoje dzieci narzekać to im pokażę jacy oni byli:-p:-):-):-)
Zostaw zostaw, warte zapamiętania, hihi

no i przyłapaliśmy Dowiklusie na porannym jogingu:-D:-D:-D:-D:-D

Kopenhaska? Baa... ja wręcz fruwam , taka lekka jestem.:-D:-D:-D
Trzymam, trzymam. Już prawie końcówka a ja nie czuję się jakbym na jakiejś diecie była.:tak::-D
No proszę-dużo masz do końca???

Anabubka mówię wczoraj do Pietruszki a gdzie fotki wózka dla Anabubki a on"no wiesz kochanie ja nie moge tak od ręki bo ci by zazdrościły takiego idała no wiesz niech myslą że ja to typowy facet":-Djak by co najmniej było inaczej on ideał błahahahah:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:
ups

Szkoda, wyglądała na sympatyczną dziewczynę:-(

A z tymi rachunkami to jest tak ; pewnie mnie wysmiejecie ale ja dostałam od mojich rodziców krowe a ze tesciowie też jedną maja no to ok i oni koło tego chodzą a moja tesciowa oddaje mleko i za to ma kase i my od tej naszej krowy mleka kasy nie biezemy i ona ma na opłaty a troche sie uzbiera pieniążków no to tak jak bysmy sie dokładali no i wiadomo jedzenie też kupujemy
Nie ma co się śmiać kochana. Ile ja bym dał za włąsną krowę, albo przynajmniej mleko od niej. HIHI. A poważnie, nie wazne jak, wazne ze sie dokladasz i darmozjadem przeciez nie jesteś:tak:

nas:szok::szok:Nie wiem czy wasze dzieci tez tak maja ale moja Laura uwielbia siedziec pod stolem:szok:Nie wiem czy tam lepiej widac czy co?:-D
No p ewnie, pod stołem, ława, suszarka z praniem, dziury miedzy poduchami i poduszkami, wszedzie!!!:-D:-D:-D

mój się nie dał nikczemnie wykorzystać:no::no:a nerwa mam lekkiego na niego bo chyba mu się ex w nocy śniła bo nawijał przez sen Aga....Aguś...słonko...nosz ***** mać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Laski jaka jest dobra dieta oczyszczająca???bo chcę się oczyścić z toksyn nie palę teraz to bym to dziadostwo z siebie chciała szybciej wywalić:tak:tylko plisss nie głodówka bo zemrę:baffled:
Nie wiesz, kto o czym mysli to mu sie rzysni, nie zawsze tak jak bysmy chcieli!!!
Gratuluje dalszego nie palenia kochana!!!
A kase w koncu dostalas?

Takie są niestety częste skutki diet, dopóki ją trzymasz to waga spada a jak tylko wrócisz do normalnego jedzenia to zaraz waga w górę idzie:tak::tak::tak:
Głowa do góry, dużo nie mogłaś przytyć:tak::tak:
w 5 dni 3 kg- a w sumie to teraz nawet 4 po jedzeniu- bo mam 56:baffled: i brzuch jakbym w ciąży była:baffled: w 3-4 miesiącu taki miałam:dry::dry::dry:

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja
nie było mnie dziś ,bo strasznie ważne rzeczy załatwiałam:tak::-Da mianowicie byłam rano z m u notariusza i taadaam,....dom jest mój i kazdy metr kwiadratowy naszego podwórka:-Djak wróciliśmy z miasta to jeszcze niecnie wykorzystaliśmy sposobność ,ze dzieci nie ma w domu:-D,a potem m poszedł do pracy ,a ja swój maraton codzienny ,szkoła ,obiad ,sprzątanie,:tak:
miałam szczere chęci iść na zebranie do przedszkola ,ale jakos mi przeszły jak usiadłam na chwile w końcu:-D

Medeuska to sie nazywa jo-jo:tak::-Dbywa i tak jesteś super laska:tak:

Agnes wyglądasz super we włosach nowych

przepraszam ,ale nie czytałam raczej co sie dzieje tylko przejrzałam po łebkach:zawstydzona/y:nie nadarzam za wami:-D

A ja mam dzisiaj obiad od wczoraj wiec mam luzik:tak::tak::tak:
Na jutro kupilam juz sobie rybki tilapie-pierwszy raz bede robila:tak::tak::tak:
A w niedziele idziemy na proszony obiad do tesciow:tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok:Tesc przyszedl i nas zaprosil:szok:Dlatego zrobie sernik na zimno i zostaniemy jeszcze na kawce;-):-)
uwielbiam tilapie
Witam,
ja tylko na chwilke,
sorki ze nie poczytam.

Pogodziłam się z M.

Z kopenhaską to podobno tak jest,że jak całej nie przejdziesz to ona nic nie daje,bo się natychmiast wraca do wagi :tak:
Aha edytuję bo zapomniałam napisać o spotkaniu.
O 13 mieliśmy prezentację materaca z Vital -Vera i dałam się namówić.
Cena całkiem przyzwoita jak na ten materac i super pościel z wełny merynosa do tego z certyfikatem medycznym.

Dobra kochane wpadłam i wypadam z małym na karate idziemy
niby trochę lepiej,bo biega po domu z prędkością perszinga:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

reklama
Lunka wyobrazilam sobie Ciebie w tych portkach:-D:-D:-D:-D:-D
a nocki wspolczuje
No zarabiscie, dobrze ze pod posladkiem, anie w rowie np:-D:-D:-D

i wyobraźcie sobie że po tej pierd.... diecie przytyłam spowrotem:baffled:
Gratuluje serdecznie pokoju w pokoju:-D
No i współczuje efektu jojo. Ja choc cala kopenhadzka przeszlam i oszczedzalam se po niej i nie jadłam po 18 itd tez przytylam. Taki los...

Madziula
no gratki, teraz juz można pić!!!

Do góry