reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kerna to Ty skierowanie jeszcze dostałaś? Nie no to idz jak masz. U mnie to bym musiała prywatnie iść bo nie da :dry:
To jest taki ośrodek wczesnej interwencji. Tam na miesjcu mają sepcjalistów od tego i tamtego. Jak jedneu coś ie pasuje to keirują do kolejnego. tak można łazic tam po tych lekarzach i rehabilitantach ile wlezie:tak: Ale z drugie strony to fajne, mozna sie popytać i upewnić o zdrowiu w każdej dziedzinie. Aha i to jest na NFZ:tak:

No to super że macie takie coś. U nas też jest w szpitalu ale ja tam nie chodzę bo im nie wierzę, już wolę iśc prywatnie i nie czekać w kilometrowych kolejkach z dzieckiem bo tak u mnie jest :tak::dry:

MH a ty klikasz jeszcze w te reklamy

Już dawno nie :-D

Tak troche to mozna niech się naieszy chwilową władzą:-D:-D:-D

Byle nie za dużo, bo sie jeszcze przyzwyczai :-D

Ja wiem dlaczego ja nie lubie jak on jest w domu, bo stoje cały dzień przy garach :szok: Śniadanie o 8 rano, 11.30 zjedli z Helenka zupe ogórkowa i ziemniaki odsmażane z jajkiem sadzonym, zaraz potem zaczęłam szykować drugi obiad, bo koło trzeciej z nowu będą jeść wołać :szok: a jak głodni to źli, więc ich karmie, żeby sie towarzystwo nie kłóciło :-D:sorry2: No i już musze lecieć do sklepu, bo juz prawie nic niema do jedzenia :szok::-D No i czasu na bb nie mam :dry:

MH ja tez niby fajnie jak chłop w domu ale jak już jest to drażni bo plan dnia psuje:-D:-D:-D:-D
ale my się teraz tak mało widzimy że jego wolny dzień który mozemy wspólnie spędzić to święto:tak:

witam sie z kawusia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gozine temu wrocilam ze szkoly,ledwo zyje.niby nie bylo tak targicznie ale i tak nie mam sily.
pogoda sie pospula:-:)-:)-:)-(ktos mi ukradl sloneczko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na termometrze -9 brrrrrrrrrrrrrrrrrr

na szczescie Weronika opatulona i lapki i stopki miala cieple jak wrocilysmy:tak::tak::tak:
dzieci nakarmione,ogladaja bajke a ja mam chwile dla siebie:tak::tak::tak::tak::tak:z kawusia i pierniczkami:cool2::cool2::cool2:

reklama
Hej
Ja dopiero teraz:tak::tak::tak:Do 10 lezalam z dziewczynkami w wyrku,pozniej zjedlismy sniadanko i bawilam sie z dziecmi:tak::tak::tak:Układalismy takie duzo lego i to zajelo nam z dwie godzinky:szok::szok::szok:Polozylam mlode spac ale cos Im to nie wychodzi-marudza i stekaja a widze ze sa spiace:no::no::no:
Wiec ja siedze teraz z capucinko i pozeram sobei pierniczki truskawkowe:tak::tak::tak:
Bylam z Dominikiem w sklepie,taka ulica szlam ktora nie chodzilam chyab z dwa tygodnie a tam takie zaspy sniegu ze szok:szok::szok::szok:Normalnie wyzsze od Dominika:szok::szok::szok:

Do góry