reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Antoszka spi łepetynę umyłam Julina czyta sobie i rysuje więc luzi:tak:
jak mi wyschną włosy i Adam wróci ze szkoły to sie bujne do sklepu bo wymysliłam już dzis obiad zrazy z kaszą i czerwona kapustą:tak::tak:
As tv wyłączone gra radio jak codzień zresztą:-p:-D:-D:-D
ścieżka zdrowia powiadasz:-D:-D:-D:-D
mój się nie dał nikczemnie wykorzystać:no::no:a nerwa mam lekkiego na niego bo chyba mu się ex w nocy śniła bo nawijał przez sen Aga....Aguś...słonko...nosz ***** mać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Laski jaka jest dobra dieta oczyszczająca???bo chcę się oczyścić z toksyn nie palę teraz to bym to dziadostwo z siebie chciała szybciej wywalić:tak:tylko plisss nie głodówka bo zemrę:baffled:
Malinuś ja kiedyś stosowałam podobną do tej
Ekspresowa dieta oczyszczająca

KERNA oj cos nie lubisz do tego psychologa chodzic A po co wogole z Michalkkiem tam chodzisz?????
MALINKA oj niedobrze ze Pietruszka wzywal przez sen swoje ex ;-( Pogadaj z nim Zapytaj sie co mu sie snilo?

Na 16 umowiona jestm z Medeuska :-)

Oliwka jeszcze spi wiec ja odpoczywam Skrzydelka nastawilam Jak wstanie to kluski ugotuje i pojemy :-)

Beata "przydupas" umarłam:-D:-D:-D:-D:-D
Anka moi uwielbiają siedzieć pod stołem:tak::tak::tak::tak:a moje okna tak wołały aż się dowołały właśnie skończyłam myć u nas w pokoju i u dzieci jeszcze mi zostało w kchni okno ale tak zmarzłam że narazie sobie daruje:baffled:
No ja tak na Kubka mówię bo od dwóch dni wszędzie za mną łazi, jak się uczepił tak nie chce sie odczepić :tak: a teraz na szczęście śpi i mam nadzieje że do 14 będzie spać :tak:
dorota idę bo podobno za mało mówi:baffled:
malina a może sobie jaj robił po prostu?????:tak:
Ale mój Kubek też mało mówi, tylko yyy, bababa, mama, dada i coś tam po swojemu się drze :tak:

No ja tak na Kubka mówię bo od dwóch dni wszędzie za mną łazi, jak się uczepił tak nie chce sie odczepić :tak: a teraz na szczęście śpi i mam nadzieje że do 14 będzie spać :tak:

Ale mój Kubek też mało mówi, tylko yyy, bababa, mama, dada i coś tam po swojemu się drze :tak:
a nasze dzieciaki z tej samej daty:-) mój mama i tata.....a reszta to swoje tam wygibasy językowe;-)
JAsię nie martwie ale jak kazała iść to idę:baffled::baffled::baffled:
Mój bejbe też łazi za mną krok w krok i nic się sam nie zajmie czymś tylko mama i mama..a mnie teraz z równowagi łatwo wyprowadzić...no i się obudził...ehhhh tyle leniuchowania:baffled::sorry2:

Wiki a co ty czytałaś bo nie wiem:confused::confused:
Kerna kapiele odpadają bo wanny brak:-D:-D
AS zaraz poczytam co mi tam dałaś:tak::tak:
sęk w tym że gadałam z nim on wczoraj siedział i przeglądał pisma sądowe rozwodowe itp bo szykujemy się do sprawy o ustalenie widzeń z małą no ok rozumiem bo wiadomo że to jest bardzo ważne dla niego dla nas ale co nie zmienia faktu że odezwało sie we mnie moje ego zazdrośnica.....no bo to mało fajne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zapytałam go jak by się poczół gdybym to ja wołała swojego ex przez sen czule:sorry2::sorry2:

Anka mój Kubek włazi nie tylko pod stół, pod łóżeczko, fotele gdzie ja ledwo głowę wsadzę :-D:-D:-D to taki mały grotołaz :-D
Kerna to Ty skierowanie jeszcze dostałaś? Nie no to idz jak masz. U mnie to bym musiała prywatnie iść bo nie da :dry:

reklama
Do góry