reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A to na poprawę humoru:-):-)

to już mogła je na plecy zarzucić :-D jakbym widziała moją siostrę, też takie cycki ma ;-) mogła by dać kawałek :tak::-D
I jeszcze trochę:-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzięki za poprawę humoru :-D:-D
no i przyłapaliśmy Dowiklusie na porannym jogingu:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre dobre :-D:-D:-D
Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:
Hehe :-D:-D:-D:-D to Ci córka pojechała z lekka po układach :tak::-D
Justa pewnie ze sie da.wsadzasz w babelkwoa koperte i wysylasz jako polecony.jak ciezsza ksiazka to jakies grosze doplacisz za wage atak polecony ok.5zl plus koperta:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

jej profil Logowanie do nasza-klasa.pl
[*] smutne a dziewczyna ładna :no::-(

Witam, przeleciałam tylko po łebkach bo Kuba na mnie wchodzi co chwilę i nie mam jak poczytać :sorry2: ten już mi tu ziewa, a miałam do sklepu z nim iść coś na obiad kupić ale nie chce mi się głowy myć i malować i jeszcze tego przydupasa ciągnąć :dry: oj cos lenia mam dzisiaj :baffled: a jeszcze obiad zrobić, pranie i podłogi muszę umyć bo moje dziecko wczoraj cały w czekoladzie chodził i wszystkiego dotykał :sorry2: pogoda do d*** jakaś mgła i wieje trochę ale tylko -5 jest :tak: no to idę jak się uwinę to potem zajrzę jak Kuba będzie spać :tak:

reklama
witam

pobudka o 10:10:tak:
Laura juz po sniadanku.
Wlecialam na chwile potem wroce z postami bo teraz musze sie zaczac szykowac bo na 12 mam wizyte w banku
Za godzine moj podjedzie a ja w pizamce:-D
Za oknem piekne sloneczko wiec zyc sie chce:-)A moje okna wolaja umyj nas:szok::szok:

Nie wiem czy wasze dzieci tez tak maja ale moja Laura uwielbia siedziec pod stolem:szok:Nie wiem czy tam lepiej widac czy co?:-D

Beata "przydupas" umarłam:-D:-D:-D:-D:-D
Anka moi uwielbiają siedzieć pod stołem:tak::tak::tak::tak:a moje okna tak wołały aż się dowołały właśnie skończyłam myć u nas w pokoju i u dzieci jeszcze mi zostało w kchni okno ale tak zmarzłam że narazie sobie daruje:baffled:

Nie wiem czy wasze dzieci tez tak maja ale moja Laura uwielbia siedziec pod stolem:szok:Nie wiem czy tam lepiej widac czy co?:-D

:tak::tak::tak: Zwłaszca to najmłodsze włazi we wsyztkie zakamarki.:tak: Ulubione miejsce biurko od kompa, pod moimi nogami.:-D:-D:-D
Starszyzna buduje na łóżku pietrowym często bunkier z koców.:tak:

reklama
MALENKA no ja taka powsigira hihihi A co trzeba sie spotykac Moze MEDEUSCE sie nastroj polepszy :-)
Zdjecia napewno porobie to pozniej wkleje :-)

Normalnie jest tak wczesnie a ja juz sil nie mam Tak mnie juz dzis Oliwka wykonczyla.
Ubralam ja i poszlam niedaleko domu do sklepu Wzielam ja na sanki .
Ta w drodze porotnej marudzila strasznie
W domu coraz glosniej plakala Wyginala mi sie
Pomyslalam ze glodna Chcialam dac jej kielbaske Bo wlasnie kupilam Ale dalam jej mleko Na poczatku nie chciala Posmarowalam jej zeby Utulilam Troszke pomoglo Z placzem wypila mleko Widac ze glodna byla ale cos jej nie dawalo spokoju Ja macam jej dzaselka i mam kolenja 3 na dole Dwa dni temu wyszla pierwsza 3 na dol a dzis kolejna tylko po drugiej stronie .Wiec to byl powod placzu
Oliwka chwile sie pobawila i za zas w ryk Juz nie wiedzialam co z nia zrobic Wiec wsadzilam do wozka i ogladala w nim bajki tylko w wozku sie uspokila I zasnela patrzac na bajki Teraz spi :-)

Ja kupilam dla mnie i dla oliwki kluski slaskie Nie chcialo mi sie robic ale zaplacilam 2,5o wiec lajt hihi Do tego ugotuje skrzydelka i sosik i jakos pojemy :-)

Teraz ide zjesc sniadanie i ogarnac mieszkanie

A pozniej do Medeuski

Do góry