reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oli zjadla slicznie ziemniaczki z rybka morszczukiem Teraz szaleje z babcia w kuchni Tylko musze tam isc bo bacia nic zrobic nie moze bo Oliwka rozrabia

G dzwonil i jest ok :-)
:-)
Dobrze ze u G wszystko ok
a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Ślicznie wyglądasz.No i Oliwka tez
Witajcie! Tak ja też to już słyszałam. Ale my dobrze wiemy że to cięzka praca czasami bywa bardziej ciężka od pracy fizycznej naszych panów. To że siedzimy w domu nieoznacza że nic nierobimy bo to też przecież praca tylko nik nam za nia niepłaci. Korzystając z okazji drogie panie chciałam się poradzić jak przekonać moją córeczke do nocnika gdy tylko próbuje ją posadzić na nocnik z płaczem zaraz z niego schodzi niesiedząc na nim nawet 15 sekund moja córeczka nazywa sie Oliwka 29.01 skończy 13 miesięcy
Witam nową mame
A to na poprawę humoru:-):-)

:-D:-D:-D:-D
I jeszcze trochę:-):-)

Zajefajne fotki.:tak:

No troche juz nadrobiłam więc teraz cos o sobie.
My wstalismy dziesiaj o 8:00:szok:dzieci mleczko juz zjadły zaraz idziemy na dół,kuchnia juz prawie gotowa jeszcze raz pomalowac i meble pownosic i gotowe.Martynka bajke ogląda a Kamil sie bawi a ja sobie kawusie pije.

reklama
Justa pewnie ze sie da.wsadzasz w babelkwoa koperte i wysylasz jako polecony.jak ciezsza ksiazka to jakies grosze doplacisz za wage atak polecony ok.5zl plus koperta:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

jej profil Logowanie do nasza-klasa.pl

Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:
No teksty Julki to sa dobre
Justa pewnie ze sie da.wsadzasz w babelkwoa koperte i wysylasz jako polecony.jak ciezsza ksiazka to jakies grosze doplacisz za wage atak polecony ok.5zl plus koperta:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

ładna dziewczyna przykro mi bardzo światełko dla niej
[*]

Anabubka straszne
[*] śliczna dziewczyna:tak:a wiadomo dlaczego chciała się zabić??
Dorota ty powsigiro:-D:-D:-D
Wiki witaj a co wy w kuchni zmienialiście??teraz bedziesz gotowała u siebie czy dalej u teściowej?

Tygodnik Siedlecki

aha, dzieki.:-) Malinka napisałam ci co i jak na PW.:tak:;-)
Tragedia...
A wczoraj jakieś gdzieś trzesienie ziemi było?:confused:

nie poczytam Oli marudzi ide sie nia zajac
JUSTA I MALINKA dzieki Jak bede miala chwile to sie zajme dodaniem ogloszenia :-)

Dzis popoludniu spotykam sie z MEDEUSKA :-)

nmzc.:-)
Oooo udanego spotkanka życzę.:tak: i czekamy na jakieś fotki.:sorry2:

Anabuba śliczna dziewczyna, szkoda że nie znalazła innego rozwiązania swoich problemów bo skoro się chciała zabić to widocznie jakieś problemy miała. Tak mało nieraz wiemy o stanie psychicznym innych ludzi, nawet sobie bliskich. W tamtym roku powiesił się mąż mojej chrzestnej, nikt nic nie wyczuł, uważany był za pogodnego spokojnego mężczyznę bez większych problemów, zostawił 15-letniego adoptowanego synka:-:)-:)-(
Justa jasne że można wysłać listem poleconym i taniej wyniesie ale to już dziewczyny ci pisały:tak::tak::tak:
Wiktoria to teraz czekamy na fotki wyremontowanego mieszkanka:tak::tak::tak:

reklama
dobra laski spadam
mala pi ale musze sie ogarnac
milego dnia
No miłego dnia i dla Ciebie
Wiki witaj a co wy w kuchni zmienialiście??teraz bedziesz gotowała u siebie czy dalej u teściowej?
My mamy na samym dole taka wspólną kuchnie bo tesciowie maja swoje lokum osobno a my osobno tylko na samym dole mamy razem tam jest pralnia kuchnia garaż i taki przedsionek .I w tej kuchni wymienilismy podłoge meble no i sciany malowanie dzwi zmieniane lampa no wszystko nowe bedziemy miec tyle tylko ze to tesciowie remontuja a na co beda kase wydawac:tak::-D

Do góry