reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A z tymi rachunkami to jest tak ; pewnie mnie wysmiejecie ale ja dostałam od mojich rodziców krowe a ze tesciowie też jedną maja no to ok i oni koło tego chodzą a moja tesciowa oddaje mleko i za to ma kase i my od tej naszej krowy mleka kasy nie biezemy i ona ma na opłaty a troche sie uzbiera pieniążków no to tak jak bysmy sie dokładali no i wiadomo jedzenie też kupujemy

reklama
Wiki a z czego tu sie smiać swój wkład dałaś:tak::tak::tak::tak::tak:
Moje dzieciaki przechodzą same siebie dzis w brojeniu:baffled::baffled::baffled::baffled:
A ja miałam sprzątac ale narazie nabieram do tego weny:baffled::baffled::baffled:

witam :-) ja już ogarnęlam w domu okrutnie jestem śpiąca chyba niskie ciśnienie czy co :baffled: chętnie bym sie drzemnęla ale jestem sama z Gabi jutro do pracy musze sie wyspac Wstaje codziennie albo o 6 jak mąz ma rano do pracy i go odwoże po 7 albo o 6. 30 bo tak wstaje Gaba no i dzieci do szkoły a ja jestem śpioch :-D mam nadzieje sie na jutro wyspac dop racy Pozno chodze spac moze dlatego
Miłego dnia :-)

Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:
oooo nie daleko pada jabłko:-D Też wygadana babka:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

jej profil Logowanie do nasza-klasa.pl
tragedia....nie mało takich niestety:-(
Ja z doskoku. co zasiądę to mały wymyśla zabawy....heh

Witam! ja nachwilke musiałam zajrzeć. Idę Zuze szykować do psychologa. Mróz -14 stopni:szok::baffled: Mam nadzieje że autko zapali:zawstydzona/y:

a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Super! Pasuje Ci:-):-)

Malinka ja tak zgwalcilam ze spi smacznie :))

Agnes super wloski:tak:

Kerna, Dorota ja to na moja mame zawsze moge liczyc nawet sama zaproponowala zebysmy z B poszli na sylwka a ona z Lali zostanie.Moja mam to taka moja kumpela

Mamita a co to za koperty?

Dorota a swoja droga nie ma Cie ktos ze znajomych podrzucic?Samochodem szybciej a z dojazdem do Gorzyc to chyba nieciekawie w niedziele

Koperty adresuje do potencjalnych darczńców i wysyłam apele z prośba o wpłaty ;-)

A to na poprawę humoru:-):-)

:-D:-D:-D

Anakonda tak wydałam ale w głowie:-D:-D:-D
Anabubka ja radzę sobie bo Julina chora i siedzimy w domku:-D:-D
Dorota jedź takie oderwanie sie od wszystkiego bardzo pomaga:tak::tak:
Witam laski:happy2:
my od 6.10 na nogach:tak:
nocka bez ani jednej pobudki więc fajna tylko krótka:-p
słuchajcie nie napisałam wam wczoraj o pomysłowości moich dzieci:baffled:wczoraj była listonoszka przyniosła mi te przesyłki z allegro i smiała sie ja pomyslałam no ma kobitka dobry humor to się smieje:cool2:poszliśmy na sanki wracamy do domu a Pietruszka się smieje jak diabli patrzę a u nas nad domofonem kartka (uwaga pisownia oryginalna)PRZOSZEM DZWONIĆ KRUTKO BO ANTEK ŚPI ALBO PRÓBUJE SPAĆ!!!
ja tego nie widziałam wcześniej pytam sie kto to napisał i nakleił a moje dzieci no my:-D:-D:-D:-Dja kiedyś z nimi oszaleję :-D:-Dzostawiliśmy to na pamiątkę kiedys jak będą na swoje dzieci narzekać to im pokażę jacy oni byli:-p:-):-):-)

:-D:-D:-DChociaż wesoło masz.:-D

Justa pewnie ze sie da.wsadzasz w babelkwoa koperte i wysylasz jako polecony.jak ciezsza ksiazka to jakies grosze doplacisz za wage atak polecony ok.5zl plus koperta:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

jej profil Logowanie do nasza-klasa.pl

:szok::szok::szok:Szok normaqlnie. :szok:

Obiad w locie zrobiłam -dzisiaj spaghetti:-)

reklama
Do góry