reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i nie mogę poczytać, :dry: moje dziecko zmusza mnie do wyciskania ciastolinowych figurek :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
No więc tylko się witam! :-)
U nas OK. Na nóżkach już od 6.30, więc mam nadzieję, że Piotruś jednak zdecyduje się dziś na drzemkę, a wtedy na pewno zajrzę do was z kawusią! :tak:
A na razie miłego dnia wszystkim życzę! :-)

reklama
co za franca :no:

A książka poleci do ciebie za 5 zł.:tak:+ koszty przesyłki.:sorry2:

super.:tak:;-)

Wyprawiłam starszyznę do szkoły, Amelia powoli tuli się do kocyka więc mam chwilkę.:tak:
Jak dobrze bylo kiedy mala leżała.:tak:Teraz kiedy chodzi oczy trzeba mieć dookoła głowy.:dry:
kochana pisz ile koszt przesyłki i jak ci kase przysłac na konto przekazem dane znajde kochana w rowie w namiarach?????
Anabubka wiem trzepać można ............dywany;-):-)
a mnie z bb wywaliło i co się chciałam zalogowac to mi sie pokazywały dziwne komunikaty:szok:pierwszy raz miałam coś takiego:szok:
Kerna u ciebie 5 tydzień:tak::tak::tak::tak:
Justa jak tam kopenhaska trzymasz się????

MALINKA gdzie mam dokladnie na bb wpisac moje ogloszenie ze zajme sie dzieckiem
U GORY NA FORUM sa ogloszenia ale to chyba nie te oglszenia????/
Ja ciemna masa jestem

Ide tez stworzyc jakies sniadanko Kurcze nie mam pomyslu co dawac Oli na sniadanie

Po sniadaniu ide z nia na spacer wozkiem I umowilam sie na dworze na chwile z kolezanka Mialam do niej isc ale u niej 2 dzieci plus maz chorzy wiec wole tam nie lazic

Ogladam DDTVN

Malina a jak fotki dla mnie?produkuja sie?:-D:-D:-D:-p:-p:-p

parnie z suszarki sprztanleam.posciel wynioslam namroz co by roztocza utluc troche:tak::tak::tak:
dzis na obiad-wczorajsza fasolowa i nie wiem czy cos jeszcze,nie chce mi sie :baffled:
nie wiem o ktorej ten moj glodomor z pracy wroci

kochana pisz ile koszt przesyłki i jak ci kase przysłac na konto przekazem dane znajde kochana w rowie w namiarach?????
Anabubka wiem trzepać można ............dywany;-):-)
a mnie z bb wywaliło i co się chciałam zalogowac to mi sie pokazywały dziwne komunikaty:szok:pierwszy raz miałam coś takiego:szok:
Kerna u ciebie 5 tydzień:tak::tak::tak::tak:
Justa jak tam kopenhaska trzymasz się????

Napisze ci co i jak na PW :tak:jak dowiem się ile przesyłka.:baffled:
Kopenhaska? Baa... ja wręcz fruwam , taka lekka jestem.:-D:-D:-D
Trzymam, trzymam. Już prawie końcówka a ja nie czuję się jakbym na jakiejś diecie była.:tak::-D

Dziewczyny jak wysłać książkę- paczką , czy listem :confused: i ile za przesyłkę?:confused: Paczka do 1 kg. priorytet aż 11 zł.:szok: A listem poleconym jakimś sie da?:confused:

Justa możesz w koperte babelkową i poleconym ja piżamę tak teraz odsyłałam i z kopertą coś koło 8 zł płaciłam:tak:
Anabubka mówię wczoraj do Pietruszki a gdzie fotki wózka dla Anabubki a on"no wiesz kochanie ja nie moge tak od ręki bo ci by zazdrościły takiego idała no wiesz niech myslą że ja to typowy facet":-Djak by co najmniej było inaczej on ideał błahahahah:-D:-D:-D:-D:-D
Dorotka masz dział ogłoszenia i tam albo masz forum regionalne nie wiem u was śląsk??i tam dajesz ogłoszeni tworzysz wątek zaopiekuję sie dzieckiem i piszesz ja to kiedys napisałam na ogólnym i był odzew:tak::tak::tak::tak:

Malina 5ty,5ty:tak::tak: Naczynia pomyłam, zaraz za śniadanie się biorę i pewnie na spacer koło domu pójde a nie chce mi sie...takie mi zimno ostatnio że pod kocami siedze:szok::szok::szok: Michał chce sie bawić z mamą więc spadam:baffled:

reklama
Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:

Do góry