reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anakonda tak wydałam ale w głowie:-D:-D:-D
Anabubka ja radzę sobie bo Julina chora i siedzimy w domku:-D:-D
Dorota jedź takie oderwanie sie od wszystkiego bardzo pomaga:tak::tak:
Witam laski:happy2:
my od 6.10 na nogach:tak:
nocka bez ani jednej pobudki więc fajna tylko krótka:-p
słuchajcie nie napisałam wam wczoraj o pomysłowości moich dzieci:baffled:wczoraj była listonoszka przyniosła mi te przesyłki z allegro i smiała sie ja pomyslałam no ma kobitka dobry humor to się smieje:cool2:poszliśmy na sanki wracamy do domu a Pietruszka się smieje jak diabli patrzę a u nas nad domofonem kartka (uwaga pisownia oryginalna)PRZOSZEM DZWONIĆ KRUTKO BO ANTEK ŚPI ALBO PRÓBUJE SPAĆ!!!
ja tego nie widziałam wcześniej pytam sie kto to napisał i nakleił a moje dzieci no my:-D:-D:-D:-Dja kiedyś z nimi oszaleję :-D:-Dzostawiliśmy to na pamiątkę kiedys jak będą na swoje dzieci narzekać to im pokażę jacy oni byli:-p:-):-):-)

Justa tą książką o tej urojonej ciązy to mnie zaintrygowałaś :tak:byłabym chętna pisz ile:tak:

Moja szefowa dalej mi pensji nie wypłaciła:wściekła/y::wściekła/y:
ech brak mi słów:-:)-:)-(

co za franca :no:

A książka poleci do ciebie za 5 zł.:tak:+ koszty przesyłki.:sorry2:

a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

super.:tak:;-)

Wyprawiłam starszyznę do szkoły, Amelia powoli tuli się do kocyka więc mam chwilkę.:tak:
Jak dobrze bylo kiedy mala leżała.:tak:Teraz kiedy chodzi oczy trzeba mieć dookoła głowy.:dry:

nadrobilam w koncu!

A moja jeszcze śpi- toć to szok!
Ja wcinam śniadanko i szukam czegs mega szybkiego na obiad, bo na zakupy to nie wyjdziemy przed jedenastą, wrócimy może po 12, a o 14 P z pracy!

szybki obiad-ja robie kotlety sojowe na szybki obiad:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o mamo!!!
ladnie:-D

:szok::szok::szok::szok:oj masakra!!!! Ja do ginka idę z przyszłą bratową przed 30stką co nigdy u gienka nie była:szok: i jest zesrana bo sie boi i wstydzi:sorry2:
Ja zasiadam i sie witam z kawusia lajt:tak: bejbe śpi ale pewnie nie zejdzie mu więcej niż godzinka...
Plac odśnieżyła, pranie czeka na powieszenie, obadek z wczoraj więc dzień luzu.a jutro do tej psycholog:baffled::baffled:
Urwało mi cytata z fotkami Oliwki!!! Dorota wiesz, dobrze że założyłaś śliniaczek...!!!mniejsze szkody heh[/QUOTE]

jeszce bie byla???????????????????????????:szok::szok::szok:

Witam Was moje Kochane. Od razu przepraszam za moją nieobecność ostatnio, ale jakoś nie mam kiedy dłużej z Wami posiedzieć i poczytać :-( a tak mi tego brakuje :-( Kubek zasnął 30 minut temu, mam nadzieję że pośpi. Po szczepieniu dzisiaj, aż trzy szczepionki masakra :baffled: dobrze że nie płakał :tak: M w pracy albo do 15.30 albo do 22.00 dal jego dobra niech zostanie dłużej :wściekła/y: chyba go kiedyś zabiję :no: ach nie trzeba było się chajtać, matki samotne mają więcej przywilejów :sorry2::-D A teraz lecę bo zupkę trzeba jakąś zrobić dla Kubka i zaraz obiadek podszykować, oj coś dzisiaj przez to szczepienie mam brak czasu :dry: może uda mi się zajrzeć wieczorem jak nie zasnę :sorry2:

a co Ty kobieto caly dzien robisz ze nie masz dla nas czasu co?????????:cool2:
chyba tylko my sie tak obijamy na BB:-p:-p:-p:-p

zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

Zobacz załącznik 196288

Zobacz załącznik 196289

Zobacz załącznik 196290

Zobacz załącznik 196291

Zobacz załącznik 196292

super!a jaki ma fajny kombinezon!

Co do opłat to ja nie wiem bo tesciowie płacą.

zeby tak ktos chcial chociaz polowe moich rachunkow zaplacic....:baffled:

Na ciuszki skoczyłam,Olek ma nowe;-) spodnie sztruksy,kurtkę(w obecnej suwak poszedł),bluzkę z Bartem Simpsonem i sobie koszulkę i 2 firanki do salonu i torebkę River Island za całość dałam 13zł:szok::tak::cool::cool:.

ja bratowej przedwczoraj bodziaki i pajacyki takie na 56-68 po 1zl kupilam:tak::tak::tak::tak:
przecena.wszytskie angielskie w bardzo dobrym stanie,nawet Mrksa i spencera byly niektore:szok:

Witam po spacerku :tak:

PRzymierzyłam dzisaj kieckie, i wiecie co mieszcze się w nią :tak::tak::-D:-D Jeszcze ze 3 kilo mam nadzieję zgubie, do lutego i będzie git :tak::tak:

gartulacje!

Wymyśliłam co zrobię na obiad
Dla dzieci kotlety z piersi z ziemniakami
a dla siebie i D pierś grilowaną z dużą ilością ziół i sałatkę z pomidorów,sałaty,ogórka,rzodkiewki z sosem winegrette lub lekkim z jogurtu bałkańskiego :tak::tak::tak: To będzie pyszne :-D:-D:-D:-D

mniam

Niee mam dzis weny do pisania,
wczoraj jak byłam na aerobicu to były dwa telefony jeden odebrał k ,to ktoś powiedział ,ze pomyłka,a drugi klaudia ,to ktoś zaczał ciumkać jak na psa.Poniewaz identyfikacja juz działa k sprawdził numer,który też z naszej miejscowości jest ,wiec pewnie jakaś gównarzeria sie zabawia:tak:

czyli ktos sobie jaja robi:cool2:

MALINUS
Twoi to chociaz chca jezdzic na sankach:tak::tak::tak:A moim dziewczynom cos odbilo i za cholere nie chca nawet na nie usiasc:no::no::no::no:Stwierdzily ze sanki Je gryza po dupach i nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:No to nadal nie spia:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz ledwo patrza i nawet nie maja sily ryczec ,a jednak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Weronika tez zlazi z sanek bo woli na piechoe lazic,dlatego do szkoly latam wozkiem:tak:
ale tekst daly niezly:-D:-D:-D:-D

No to moja niunia w końcu doczekała się pierwszej piątki :tak::tak::tak:
A ile przy tym łez :-(
gratulacje!
moja tylko w nocy poplakuje

Cześć! Ja póki co bez cytatów. Babeczki powiedzcie mi taką rzecz. czy przez to że cały dzień łażę do pieca i se wdycham to mogę zaszkodzić fasolce??????????:confused::confused::confused::confused: stresuje mnie ta sprawa a nie wiem kogo spytać.....kurcze cały dzień sama jestem i jak ja nie dorzucę to kto:confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nic Ci nie powinno byc.mozesz sobie jakas chusteczke na nos i usta zakladac,ale w piecu palic trzeba.bedze dobrze,nie martw sie

no coś o tym wiem..ile razy coś "dostanę" od rodzicó to potem oczekują podziękowań...więc już dziękuję za prezenty bezinteresowne:no: nawet dzisprzyszła i zabrała mi czapkę, którą mi dała 2 lata temu. Stwierdziłą, że w niej jej ładniej i cieplej..a ja teraz bez czapki jestem.......chciałąm kupić, ale już zostały takie niedobitki tylko po sklepach:baffled::sorry2:
:
:szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:

Myslalam ze Oliwka z moja mama zostanie i Jasiem ale mama powiedziala
"JA MAM JEDEN DZIEN WOLNEGO A GRZESIEK NIE JEST OBLOZNIE CHOY ALKOHOLIK ABYS TY TAM MUSIA DO NIGO JECHAC "
Czujecie ten tekst Dokladnie tak jak mama mi to powiedziala tak ja grzeskowi to zacytowalam
Kurde jak mozna byc takim samolubem Zawsze jak tylko cos chce to G jej robi Przywiescic Przykrecic pomalowac ,cokolwiek pomoc to G jest pierwszy a teraz ona z takim tekstem :-(

smutne
bez komentarza:-(

Opowiem Wam coś lepszego!
MAły dziś cały dzień wali kupy..tak se dawkuje:sorry2: wieczorem przed kompaniem zostawiłam go z gołym dupkiem i leje wode do wanny...no ale czuję smród!!! A ten mi narobił na dywanik:szok:no to sprzątnęłam, patrze a obok znowu kupa!!!:szok: no to sprzątam a ten mi znowu wlanął obok!!!! Kurcze jeszcze ze dwie kupy mi trzasnął każda w innym miejscu kibla!!!!! Już mnie na bełty zbierało:-D
Ja już wykompana i zrelaksowana ....mały dziś jęczał cały dzień już miałąm go serdecznie dość:no:

heheh to cie zalatwil
a nie bylo go na nocnik wsadzc i postekac rzem z nim?

Dobrze zrozumiałaś, uporczywy kaszel zwłaszcza w nocy może być objawem glisty:tak::tak::tak:
Mam nadzieję że u nas jednak to się nie sprawdzi i Maja będzie wolna od robaków

tego wam zycze!

jak zwykle pieknie wygladasz

Ja tu wpadam wieczorem a tu wszystkie albo spią albo chłopów gwałcą albo albo:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

ja wczoraj ogladalam komedie romantyczna
"nowszy model" swiezo sciagnieta:tak:fajny filmek
a szefowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kerna, Dorota ja to na moja mame zawsze moge liczyc nawet sama zaproponowala zebysmy z B poszli na sylwka a ona z Lali zostanie.Moja mam to taka moja kumpela

ja tez na swoja mogeliczyc,jezeli tylko moze to pomoze,chodzi i siedzenie z dziecmi i sprawy finansowe jezeli moze pomoc.
albo sobie pozyczamy na wzajem kase:tak:

A ja jeszcze allegro trzepie ale bóg mi miły ze nie wiem czego

od trzepania to jest.....:-D:-D:-D

Taaaa,ja tu dla nałogu zajrzałam;-):tak::-D:-D.
Asiulka witaj,co do nocnika to daj sobie i Oliwce na wstrzymanie ;-):tak:wg podręcznika Poznańskiej to pierwsze próby wysadzania na nocnik powinno się zacząć jak dziecko samo siedzi ale kto tak robi :sorry2::szok::confused:?

ja tak robilam:tak::tak::tak::tak::tak:
moje dzieci siedzialy na nocniku odad skonczyly 9 mieisecy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
i zadnych problemow

Wczoraj gadalam z kolezanka i jade do niej w poniedzialek Do czestochowy Ona mieszka sama z 4 letnia corka U tej kolezanki bylam na sylwka .
Musze tylko jakas kase od matki pozyczyc i jazda Juz sie doczekac nie moge .Naklachamy sie za wszystkie czasy Planuje okolo 5 dni u niej posiedziec :-)

Jak mi sie uda to pozycze kase od kolezanki Moze dzis uda mi sie do niej pojsc Wiec nie bede musiala sie matki prosic :-)

to super!
jedz sie wygadaj

I jeszcze trochę:-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

słuchajcie nie napisałam wam wczoraj o pomysłowości moich dzieci:baffled:wczoraj była listonoszka przyniosła mi te przesyłki z allegro i smiała sie ja pomyslałam no ma kobitka dobry humor to się smieje:cool2:poszliśmy na sanki wracamy do domu a Pietruszka się smieje jak diabli patrzę a u nas nad domofonem kartka (uwaga pisownia oryginalna)PRZOSZEM DZWONIĆ KRUTKO BO ANTEK ŚPI ALBO PRÓBUJE SPAĆ!!!
ja tego nie widziałam wcześniej pytam sie kto to napisał i nakleił a moje dzieci no my:-D:-D:-D:-Dja kiedyś z nimi oszaleję :-D:-Dzostawiliśmy to na pamiątkę kiedys jak będą na swoje dzieci narzekać to im pokażę jacy oni byli:-p:-):-):-)

hehehhehehe
nie moge :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no super!!:tak:

no szefowa na medal...ale franca no:sorry2:

I jeszcze trochę:-):-)

robilaś fotki z balkonu?:-D:-D

no i przyłapaliśmy Dowiklusie na porannym jogingu:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witam się porannie w dobrym nastroju:tak: mimo, że pobudka z uśmiecham o 4.30:szok::szok::szok::szok: to jednak dał sie namówić na spanko....do 6.30 UFFF
dziś idziemy do tej psycholog genialnej.zobaczymy co powie i co wybada:baffled: Michał łazi z moją szczotką i chce mnie czesać:baffled::baffled::baffled: oj będzie bolało:sorry2::zawstydzona/y:

Do góry