reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Superaśna:tak::cool::cool:.
Ja tu wpadam wieczorem a tu wszystkie albo spią albo chłopów gwałcą albo albo:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Taaaa,ja tu dla nałogu zajrzałam;-):tak::-D:-D.
Asiulka witaj,co do nocnika to daj sobie i Oliwce na wstrzymanie ;-):tak:wg podręcznika Poznańskiej to pierwsze próby wysadzania na nocnik powinno się zacząć jak dziecko samo siedzi ale kto tak robi :sorry2::szok::confused:?

Dobra kochane i ja mykam spac posiedziałam na allegro i tak 5 tys i mam odzinę obkupioną ubraniowo na wiosnę lato jesień zimę+dla Antoszki kubki niekapki dla Juliny plecak piórnik do szkoły i dla Adacha.....
ech kupiła bym wieś tylko pieniądze gdzieś............
dobrej nocy papatki:happy2:

Hej mamuski
U mnie nocka nienalepsza Kolo 7 oliwka pila mleko I ja mialam dalej spac ale Wc mnie wezwalo i wolalam wejsc do was bo Oliwka pewnie zaraz wstanie

Dzis w planach spacer ale wozkiem

Wczoraj gadalam z kolezanka i jade do niej w poniedzialek Do czestochowy Ona mieszka sama z 4 letnia corka U tej kolezanki bylam na sylwka .
Musze tylko jakas kase od matki pozyczyc i jazda Juz sie doczekac nie moge .Naklachamy sie za wszystkie czasy Planuje okolo 5 dni u niej posiedziec :-)

Jak mi sie uda to pozycze kase od kolezanki Moze dzis uda mi sie do niej pojsc Wiec nie bede musiala sie matki prosic :-)

witam porannie

-16 za oknem!ale za to piekne bezchmurne niebo:tak::tak::tak:
Paulina do szkoly wyprawiona,mala przed 7 zjadla kasze i spi,p w pracy:-)
Weronice chyba zeby ida bo znow w nocy poplakiwala

ploteczki udane u bratwoej,dzis na 11.30 do szkoly wiec znow spacer.
poki co jeszcez nikt mnie otrabil ze chodza ulica:-Dale jak chodniki nieodsniezone to co ja poradze:baffled:
Malina a jak Twoje przeprawy?

a gdzie sie nasza Agunia podziewa?dawno jej nie bylo:baffled:

wstawac spiochy!!!!!!!!!!!
ide poczytac

Witam
Ja już na nogach:tak::tak::tak:
Maja w przedszkolu a ja kawkę sobie zrobiłam i do kompa zasiadłam.
U nas mróz -15st.C - oj jak dobrze w domku siedzieć
Dorota pewnie ze jedź jak masz możliwość, z koleżanką pogadasz i od razu będzie lżej na duszy, a i tak o M nie będziesz non stop myślała:tak::tak:
Malinka to żeś fortunę wydała na tym allegro:szok::szok::szok:

reklama
Dobrze zrozumiałaś, uporczywy kaszel zwłaszcza w nocy może być objawem glisty:tak::tak::tak:
Mam nadzieję że u nas jednak to się nie sprawdzi i Maja będzie wolna od robaków
ja tez mam taka nadzieje
a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Slicznie wygaladasz:tak:
Dorotka ja miałam tak samo z mamą dlatego teraz wiem że muszę liczyć tylko na siebie i jest mi z tym bardzo dobrze:tak::tak::tak:a moja mama odkąd się od niej wyprowadziliśmy docenia co straciła:blink:A ty kochana nie możesz mu tych konserw wysłać paczką:confused:a z drugiej strony kochana to przykre ale to odwyk rozpieszczać nie będą:no:wiem coś o tym:baffled:
Kurcze jak sie wkurze Jak G sie wyleczy to moze kiedys postaramy sie zamieszkac sami bez mojej mamy Bo serio mam jej dosc .
Ostatnio czesto sie z nia kloce Nawet jak jeszcze G byl w domu Bo ona przyszla i od progu marudzi Dlaczego to tak lezy a nie inaczej Mowie wam czasem to sie tak czegos czepIA a ja szczera jestem i zawsze powiem co mi slina na jezyk przynisie
Nie wiem czy ona przekwita ze taka jdza sie z niej robi czy jak?
MALINKA ja tez mysle ze jakbym zamieszkala osobno to dopiero by nas docenila Zatesknilaby za Oliwka
Kerna, Dorota ja to na moja mame zawsze moge liczyc nawet sama zaproponowala zebysmy z B poszli na sylwka a ona z Lali zostanie.Moja mam to taka moja kumpela

Dorota a swoja droga nie ma Cie ktos ze znajomych podrzucic?Samochodem szybciej a z dojazdem do Gorzyc to chyba nieciekawie w niedziele
Zapytam sie jednego kolegi czy by mnie nie podrzucil samochodem To ten co tam juz byl Tzn tez sie leczyl w tym szpitalu
Dojazd do gorzyc jest masakra A tym bardziej w niedziele Wiec autobusem z Oliwka odpada:-(
Witajcie! Tak ja też to już słyszałam. Ale my dobrze wiemy że to cięzka praca czasami bywa bardziej ciężka od pracy fizycznej naszych panów. To że siedzimy w domu nieoznacza że nic nierobimy bo to też przecież praca tylko nik nam za nia niepłaci. Korzystając z okazji drogie panie chciałam się poradzić jak przekonać moją córeczke do nocnika gdy tylko próbuje ją posadzić na nocnik z płaczem zaraz z niego schodzi niesiedząc na nim nawet 15 sekund moja córeczka nazywa sie Oliwka 29.01 skończy 13 miesięcy
Moja ma sonczone 14 miesiecy I jeszcze nie jest gotowa na nocnik Tak jak radza dziewczyny odpusc ;-)
Malinka moj zbiera sily na drugie podejscie:-D:-DPowiedzialam ze jeszcze go obudze:-p

Asiula Co do sadzania na nocnik to ja szybko zaczelam bo Laura juz przed rokiem siadala.Nie bala sie nocnika wiec nie wiem co to placz przy siadaniu na nocniczek wiec nie pomoge:baffled:
Mecz M mecz kochana Bo koro sie staracie to najlepiej jak najczesciej Cos o tym wiem bo tak robilismy Oliwke;-)
Fajnie mialas z tym nocnikiem U mnie to bdzie z nim ciezko ale narazie jeszcze odpuszczam Postaram sie w lato cos z nim zadzialac:tak:
Dorota to przykro że mama tak ci powiedziała, ale niestety nie wszystkie mamy to takie co to do rany przyłóż:-:)-(
A co do odwiedzin męża to może za tydzień mama się zgodzi posiedzieć z Oliwką i wtedy będziesz mogła pojechać:tak::tak:
Malinka no niezłe pudełko na klocki sobie Antoszka wymyślił:-D:-D:-D
Moja mama ma tylko niedziele wolne Wiec kazda niedziela dla niej to dzien na odpoczynek a nie zajmowanie sie Oliwka

Ona wogole by chyba umarla jakby miala siedziec z nia w domu Ja nie wiem ze tezmatki sie nie wybiera:-)

Oliwka wstala Narabala kupsko wiec lece ja przebierac

Do góry