reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tu wpadam wieczorem a tu wszystkie albo spią albo chłopów gwałcą albo albo:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Dorotka ja miałam tak samo z mamą dlatego teraz wiem że muszę liczyć tylko na siebie i jest mi z tym bardzo dobrze:tak::tak::tak:a moja mama odkąd się od niej wyprowadziliśmy docenia co straciła:blink:A ty kochana nie możesz mu tych konserw wysłać paczką:confused:a z drugiej strony kochana to przykre ale to odwyk rozpieszczać nie będą:no:wiem coś o tym:baffled:
Justa tą książką o tej urojonej ciązy to mnie zaintrygowałaś :tak:byłabym chętna pisz ile:tak:
Madziula no coś ty z Pobierowa ktoś dzwonił:szok::-D:-D:-D a nasz Bodnar dalej taki przystojny:-)lubiłam go ale zawsze mnie jakoś onieśmielał:-p
Moja szefowa dalej mi pensji nie wypłaciła:wściekła/y::wściekła/y:
ech brak mi słów:-:)-:)-(

Malinka ja tak zgwalcilam ze spi smacznie :))

Agnes super wloski:tak:

Kerna, Dorota ja to na moja mame zawsze moge liczyc nawet sama zaproponowala zebysmy z B poszli na sylwka a ona z Lali zostanie.Moja mam to taka moja kumpela

Mamita a co to za koperty?

Dorota a swoja droga nie ma Cie ktos ze znajomych podrzucic?Samochodem szybciej a z dojazdem do Gorzyc to chyba nieciekawie w niedziele

Witajcie! Tak ja też to już słyszałam. Ale my dobrze wiemy że to cięzka praca czasami bywa bardziej ciężka od pracy fizycznej naszych panów. To że siedzimy w domu nieoznacza że nic nierobimy bo to też przecież praca tylko nik nam za nia niepłaci. Korzystając z okazji drogie panie chciałam się poradzić jak przekonać moją córeczke do nocnika gdy tylko próbuje ją posadzić na nocnik z płaczem zaraz z niego schodzi niesiedząc na nim nawet 15 sekund moja córeczka nazywa sie Oliwka 29.01 skończy 13 miesięcy

Anka to się nazywa wykończyc chłopa:-D:-D:-D
Agnes masz rację do pracy trzeba wygladać:tak:ja nieraz cały dzień przechodzę w domu jak zombi ale do pracy wieczorkiem makijaz włoski upiąc ostatnio nawet Pietruszka to zauważył:-p
Asiula witaj:happy2:ale Twoja Oliwcia jest jeszcze malutka może nie rozumie o co chodzi z tym nocnikem może się go boi:baffled:ja bym jej narazie odpuściła sadzała tam ewentualnie lale misie i jej pokazywała ale nic na siłe:tak:mój Antoszka ma 14 m-cy i nocnika narazie używa jako pudła na klocki:sorry2::-D:-D:-D:-D

Malinka moj zbiera sily na drugie podejscie:-D:-DPowiedzialam ze jeszcze go obudze:-p

Asiula Co do sadzania na nocnik to ja szybko zaczelam bo Laura juz przed rokiem siadala.Nie bala sie nocnika wiec nie wiem co to placz przy siadaniu na nocniczek wiec nie pomoge:baffled:

reklama
Dorota to przykro że mama tak ci powiedziała, ale niestety nie wszystkie mamy to takie co to do rany przyłóż:-:)-(
A co do odwiedzin męża to może za tydzień mama się zgodzi posiedzieć z Oliwką i wtedy będziesz mogła pojechać:tak::tak:
Malinka no niezłe pudełko na klocki sobie Antoszka wymyślił:-D:-D:-D

Do góry