Marta1981
Rodzyneczka
Dorotka, to bardzo przykre że tak mama powiedziała:-(.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas często bo Zuza zupna jest i najchetniej zjada kapuśniak, kwas, ogórkową:-)dzieki dzieki)
Mamita ja to nie pamietam kiedy kapusniak jadlam![]()
Na początku tej diety waga leci w dół potem stopuje, ale trzeba się trzymać dietki do końca żeby efekt był. Ale na co Tobie dieta???;-)Słuchajcie odchudzam sięz przymusu
Muszę dostosować dietę niskowęglowodanową do mojego najmłodszego dziecka czyli męża
Jak to ostatecznie wyjdzie to się zobaczy.
Z diet ,które mi najbardziej odpowiadają to właśnie niskowęglowodanowa i protal.
Łączę można powiedzieć 2 razem,bo obydwie same w sobie są dla D nie do przyjęcia
W ten sposób dziś 3 dzień diety i efekt 2,5 kg schudłam :-):-),a wczoraj pozwoliłam sobie nawet na kromkę chlebka chrupkiego,który jest ściśle zakazany w diecie protal.
Herbatkę piję z miodem,ale muszę miód na wrzątek dawać,żeby mnie nie uczulał
Teraz się zastanawiam co dalej robić,
Kontunuować?
Jutro trzeba by jakieś warzywa wprowadzić i waga stanie jak zaklęta podobno
czy odpuścić i ograniczyć tylko węglowodany i tłuszcze.
W każdym bądź razie nie głodzę się wcale,a chudnę i to widać tylko po brzuchu.
Zrobił się zupełnie płaski:-):-)
Wniosek z tego taki,że woda mi się w brzuchu gromadzi.
Dobra spadam,bo coś w miarę normalnego na obiad trzeba zrobić.
Super!!:-):-)Witam po spacerku
PRzymierzyłam dzisaj kieckie, i wiecie co mieszcze się w niąJeszcze ze 3 kilo mam nadzieję zgubie, do lutego i będzie git
![]()
MALINUS
Twoi to chociaz chca jezdzic na sankachA moim dziewczynom cos odbilo i za cholere nie chca nawet na nie usiasc
Stwierdzily ze sanki Je gryza po dupach i nie ma szans
No to nadal nie spia
Juz ledwo patrza i nawet nie maja sily ryczec ,a jednak...
U nas tez jest jedna piateczka;-)No to moja niunia w końcu doczekała się pierwszej piątki
A ile przy tym łez :-(
To ona juz w zwyklym łóżeczku, czy szczebelki jej wyjęłaś?
l
Wiktoria właśnie do mnie pisała, że była na BB , przeczytała, pozaznaczała cyataty i ją wywaliło i ni emoże wejść.
Pozdrowionka od Wiki
Witam:-):-):-)
Ja dopiero wstałam bo przez ten kaszel Mai co chwilę się budziłam.
Wczoraj byłyśmy jednak u pediatry i Maja osłuchowo czysta, nic się nie rozwija złego i tak jak Anabuba pisała zasugerowała że to mogą być robaki i dała skierowanie na badanie kału. A ponieważ Maja od małego kupki nie robiła codziennie to zejdzie nam z tym przynajmniej tydzień bo aż 3 próbki mamy zanieść. Tylko ja tego tygodnia z takim okropnym kaszlem to nie wytrzymam:-
-
-(
Teraz idę was trochę poczytać ale jak dużo tego będzie to się poddaję![]()
kaszel od robaków??????czy ja cos żle zrozumiałam????
no ja tez amm taką nadziejęDobrze zrozumiałaś, uporczywy kaszel zwłaszcza w nocy może być objawem glisty
Mam nadzieję że u nas jednak to się nie sprawdzi i Maja będzie wolna od robaków