reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dorota no wrednie sięzachowała i to bez 2 zdań. Moja też ma swoje, że w ogóle z nią nie gadam. ciągle coś od nas chce. A od M to już nie mówię...z racji, że on dużo umie zrobić to wciąż martwi siężeby mu sie nie nudziło. A z wdzięczności zabrała nam jedyne 2 krzesła jakie mamy na chacie bo to jej, dzis zabrała mi czapkę, ostatnio przyleciałą po garnek, których ma dziesiątki...no nic! kochająca mama jak znalazł:baffled: A ja z nią nie gadam i ona się mnie dziś pyta czy jestem na nią zła..no to ja jej że nie i luzik...nic więcej wiedzeić nie musi. Widać na prawdzie jej nie zależy..a dobra tam gupi temat....
Opowiem Wam coś lepszego!
MAły dziś cały dzień wali kupy..tak se dawkuje:sorry2: wieczorem przed kompaniem zostawiłam go z gołym dupkiem i leje wode do wanny...no ale czuję smród!!! A ten mi narobił na dywanik:szok:no to sprzątnęłam, patrze a obok znowu kupa!!!:szok: no to sprzątam a ten mi znowu wlanął obok!!!! Kurcze jeszcze ze dwie kupy mi trzasnął każda w innym miejscu kibla!!!!! Już mnie na bełty zbierało:-D
Ja już wykompana i zrelaksowana ....mały dziś jęczał cały dzień już miałąm go serdecznie dość:no:

szkoda gadac Mamtka zrabala mi humor No nic jest jak jest Dziecka ciagnac nie bede Wiec chyba przez caly pobyt G do niego nie pojade Kurna po****na ta moja matka Juz mi nie chodzi o mnie Tylko zawiozlabym mu jedzenie a tak to dupa blada

Oli spi Ide sie polozyc i tv popatrzec DOBRANOC

Zuza zasnęła ale nosek ma zapchany więc ciekawe jaka nocka będzie:baffled:Do tego zęby:baffled: Też wczesniej sie położe chyba bo jutro psycholog potem hipoterapia. Będę dopiero wieczorkiem pewnie. A jeszcze mam parenaście kopert do zaadresowania:zawstydzona/y:
dzieki dzieki :))

Mamita ja to nie pamietam kiedy kapusniak jadlam:szok:
U nas często bo Zuza zupna jest i najchetniej zjada kapuśniak, kwas, ogórkową:-)

Słuchajcie odchudzam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D z przymusu :-D:-D:-D:-D
Muszę dostosować dietę niskowęglowodanową do mojego najmłodszego dziecka czyli męża :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak to ostatecznie wyjdzie to się zobaczy.
Z diet ,które mi najbardziej odpowiadają to właśnie niskowęglowodanowa i protal.
Łączę można powiedzieć 2 razem,bo obydwie same w sobie są dla D nie do przyjęcia :baffled::baffled::baffled:
W ten sposób dziś 3 dzień diety i efekt 2,5 kg schudłam :-):-),a wczoraj pozwoliłam sobie nawet na kromkę chlebka chrupkiego,który jest ściśle zakazany w diecie protal.:cool2:
Herbatkę piję z miodem,ale muszę miód na wrzątek dawać,żeby mnie nie uczulał :baffled:

Teraz się zastanawiam co dalej robić,
Kontunuować?
Jutro trzeba by jakieś warzywa wprowadzić i waga stanie jak zaklęta podobno:sorry2:
czy odpuścić i ograniczyć tylko węglowodany i tłuszcze.:confused:
W każdym bądź razie nie głodzę się wcale:no:,a chudnę i to widać tylko po brzuchu.
Zrobił się zupełnie płaski :tak::-):-)
Wniosek z tego taki,że woda mi się w brzuchu gromadzi.:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Dobra spadam,bo coś w miarę normalnego na obiad trzeba zrobić.
Na początku tej diety waga leci w dół potem stopuje, ale trzeba się trzymać dietki do końca żeby efekt był. Ale na co Tobie dieta???;-)

Witam po spacerku :tak:

PRzymierzyłam dzisaj kieckie, i wiecie co mieszcze się w nią :tak::tak::-D:-D Jeszcze ze 3 kilo mam nadzieję zgubie, do lutego i będzie git :tak::tak:
Super!!:-):-)

MALINUS
Twoi to chociaz chca jezdzic na sankach:tak::tak::tak:A moim dziewczynom cos odbilo i za cholere nie chca nawet na nie usiasc:no::no::no::no:Stwierdzily ze sanki Je gryza po dupach i nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:No to nadal nie spia:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz ledwo patrza i nawet nie maja sily ryczec ,a jednak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

"Sanki gryza po dupach"":-D:-D:-DDobre:-D:-D

No to moja niunia w końcu doczekała się pierwszej piątki :tak::tak::tak:
A ile przy tym łez :-(
U nas tez jest jedna piateczka;-)

To ona juz w zwyklym łóżeczku, czy szczebelki jej wyjęłaś?
l

śpi jeszcze w łożeczku ale ma wyjęte 4 szczebelki :tak::tak::tak::tak:powoli się przymierzamy do kupna łóżka dla niej,ale to jeszcze z 3 mies myślę :tak::tak::tak::tak:

Wiktoria właśnie do mnie pisała, że była na BB , przeczytała, pozaznaczała cyataty i ją wywaliło i ni emoże wejść.
Pozdrowionka od Wiki

wiki ja tez Cię pozdrawiam:-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to miałaś sprzątania :-D:-D:-D:-D:-D

Witam:-):-):-)
Ja dopiero wstałam bo przez ten kaszel Mai co chwilę się budziłam.
Wczoraj byłyśmy jednak u pediatry i Maja osłuchowo czysta, nic się nie rozwija złego i tak jak Anabuba pisała zasugerowała że to mogą być robaki i dała skierowanie na badanie kału. A ponieważ Maja od małego kupki nie robiła codziennie to zejdzie nam z tym przynajmniej tydzień bo aż 3 próbki mamy zanieść:sorry2::sorry2::sorry2:. Tylko ja tego tygodnia z takim okropnym kaszlem to nie wytrzymam:-:)-:)-(
Teraz idę was trochę poczytać ale jak dużo tego będzie to się poddaję:-p:-p:-p

kaszel od robaków??????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: czy ja cos żle zrozumiałam????

Oliwka własnie usnęła,kurczę strasznie puźno cos mi chodzi spać osttanio:sorry2:

byłam dzis u fryzjera,fajnie się czuję,ścinałam włoski i sie farbowałam :tak::tak::tak::tak::tak:

a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Załączniki

• DSC00343.jpg
    DSC00343.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00344.jpg
    DSC00344.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00345.jpg
    DSC00345.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry