reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja obejrzalam sobie Majke tak na spokojnie dzisiaj i chyba zaczne ogladac ten serial:tak::tak::tak:Dzieci mi sie tak grzecznie bawily:szok:ze nawet sobie polezalam pol godzinki:-)A tearz mi przez to zimno jak cholercia:no::no::no:

reklama
Słuchajcie odchudzam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D z przymusu :-D:-D:-D:-D
Muszę dostosować dietę niskowęglowodanową do mojego najmłodszego dziecka czyli męża :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak to ostatecznie wyjdzie to się zobaczy.
Z diet ,które mi najbardziej odpowiadają to właśnie niskowęglowodanowa i protal.
Łączę można powiedzieć 2 razem,bo obydwie same w sobie są dla D nie do przyjęcia :baffled::baffled::baffled:
W ten sposób dziś 3 dzień diety i efekt 2,5 kg schudłam :-):-),a wczoraj pozwoliłam sobie nawet na kromkę chlebka chrupkiego,który jest ściśle zakazany w diecie protal.:cool2:
Herbatkę piję z miodem,ale muszę miód na wrzątek dawać,żeby mnie nie uczulał :baffled:

Teraz się zastanawiam co dalej robić,
Kontunuować?
Jutro trzeba by jakieś warzywa wprowadzić i waga stanie jak zaklęta podobno:sorry2:
czy odpuścić i ograniczyć tylko węglowodany i tłuszcze.:confused:
W każdym bądź razie nie głodzę się wcale:no:,a chudnę i to widać tylko po brzuchu.
Zrobił się zupełnie płaski :tak::-):-)
Wniosek z tego taki,że woda mi się w brzuchu gromadzi.:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Dobra spadam,bo coś w miarę normalnego na obiad trzeba zrobić.
ja po zdjeciach widze ze Tobie to z cala pewnoscia nie trzeba diety ale skoro takie wyniki to chyba mojemu zaaplikuje:-D
Focie jak zwykle super:tak::tak::tak:
Wydaje mi sie czy Twoja Oliwka tez jest taka niska jak moje dziewczynki:confused:

Ale bym sobei zjadla kapusniak:tak::tak::tak:Tak dawno nie jadlam ze szok:szok::szok::szok:

AS
Ty to masz oplat Kochana:szok::szok::szok::szok:

No to ja siedze przy kawusi:tak::tak::tak::tak:I wpierniczam miski haribo:-)Na spacerku nie byalm z dziewczynkami bo za bardzo mi marudzily a poza tym wzielam sie za sprzatanie:tak::tak::tak:Zjechalam odkurzaczem cala chate i pomylam podlogi:tak::tak::tak:Musze jeszcze poscierac kurze i pomyc stoly:-)
Mlode polozylam ale jakos nie moga usnac:no::no::no:Marudza,rycza,klada sie ,wstaja i tak w kolko:no::no::no::no:
Obiadek juz prawie gotowy:tak::tak::tak:Mam cycki z kurczaka w sosie slodko-kwasnym i musze tylko ryz ugotowac:tak::tak::tak:

Dziewczyny nie wiecie co z AGUNIA-IN:confused:Dawno Jej nie bylo:baffled:
widze ze dziewczyny dzis ciezki dzionek mialy:sorry2: a Ty masz posprzatne Nie ma jak wybierac spacer czy porzadek w domku:-D:-D
Witam po spacerku :tak:

PRzymierzyłam dzisaj kieckie, i wiecie co mieszcze się w nią :tak::tak::-D:-D Jeszcze ze 3 kilo mam nadzieję zgubie, do lutego i będzie git :tak::tak:
super! gratuluje Kochana w lutym to ty bedziesz jeszcze chudsza:tak:
Malinka tu masz mocne podstawy na temat orkiszu.
Innych też zapraszam do poczytania,bo myślę,że warto
Smak Natury
Orkisz.com - Wszystko o pszenicy Orkisz
W wolnej chwili jak będziesz chciała to Ci podstawowe przepisy podeślę.:-D:-D
Kochane te opłaty to tylko takie podstawowe,mamy ich dużo więcej,ale jakoś dajemy radę.:tak:
Dobrze,że hipo i dogoterapię mam gratis :-D:-D:-D:-D

Wymyśliłam co zrobię na obiad
Dla dzieci kotlety z piersi z ziemniakami
a dla siebie i D pierś grilowaną z dużą ilością ziół i sałatkę z pomidorów,sałaty,ogórka,rzodkiewki z sosem winegrette lub lekkim z jogurtu bałkańskiego :tak::tak::tak: To będzie pyszne :-D:-D:-D:-D
mniammm pycha obiadek
MH gratuylacje z powodu sukienki -super:tak:
U gina naczekałam sie prawie 2 godziny ,zanim mnie przyjał, byłam 3 co na początku mnie ucieszyło ,bo pomyslałam sobie -szybko będzie,ale spóżnił sie ponad godzinę ,i jeszcze pił kawkę ,a wesolutki jakby nigdy nic,że go lubię to mu wybaczę:tak::-D
Niee mam dzis weny do pisania,
wczoraj jak byłam na aerobicu to były dwa telefony jeden odebrał k ,to ktoś powiedział ,ze pomyłka,a drugi klaudia ,to ktoś zaczał ciumkać jak na psa.Poniewaz identyfikacja juz działa k sprawdził numer,który też z naszej miejscowości jest ,wiec pewnie jakaś gównarzeria sie zabawia:tak:
wspolczuje tego siedzenia w poczekalni nie znosze tego ale jak sioe kogos lubi to sie wybacza:-D
MALINUS
Twoi to chociaz chca jezdzic na sankach:tak::tak::tak:A moim dziewczynom cos odbilo i za cholere nie chca nawet na nie usiasc:no::no::no::no:Stwierdzily ze sanki Je gryza po dupach i nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:No to nadal nie spia:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz ledwo patrza i nawet nie maja sily ryczec ,a jednak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mi dzis Laura w realu na sanki siadala w domu nie mam wiec moze kupie:sorry2:
No to moja niunia w końcu doczekała się pierwszej piątki :tak::tak::tak:
A ile przy tym łez :-(
super! wkoncu bedzie spokojniej
Cześć! Ja póki co bez cytatów. Babeczki powiedzcie mi taką rzecz. czy przez to że cały dzień łażę do pieca i se wdycham to mogę zaszkodzić fasolce??????????:confused::confused::confused::confused: stresuje mnie ta sprawa a nie wiem kogo spytać.....kurcze cały dzień sama jestem i jak ja nie dorzucę to kto:confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moja siostra miala to samo W domku bywala sama i sama palila w piecu wiec mysle ze nie ma to znaczenia.Zreszta syna ma zdrowego wiec smailo mozesz palic

As-po co Ci dieta kobieto??
Bo muszę mieć efekt na sobie co by chłopa przekonać :-D:-D:-D:-D

As proszę mi tu orkiszem nie świecić:-p bo to temat mojej pracy inżynierskiej:tak::-D:-D.
To ja chcę wszystko na ten temat,bo ogólnie nadal mało w necie tego jest.
Pamętam,że młodemu mieszałam dietę orkiszową z Amarantusem i Sinlac ,bo z samego orkiszu to on niewiele chciał jeść,ale widać było efekty :tak:.

Ostatnia edycja:
As to twoj taki niewiarek? no wiesz bo jak by tak u mnie bylo to jakos siebie slabo widze w takiej roli:-D:-D

Laura kupila dzis sobie kapcie kotki rozmiar 29/30 z cholere nie chciala mi ich oddac w sklepie a teraz z nimi chodzi w rece:-D:-D
Na obiad zrobilam makaron z sosem i wrzywami a na kolacje podaje te kaczuche heheh Zrobnilam do tego salatke aguni te warstwowa.Tak mi zsmkowala na zakonczeniu roku ze czesto bede ja robila:-)
Moj niedlugo bedzie a ze wczoraj nie dalo sie go wykorzystac to dzis atakuje:-D:-D

A moje to chodza po domu w samych skarpetkach:szok::tak::tak::tak:Ale tak Im widocznie wygodnie bo kapcie byly Im troszke za duze a mialy rozmiar Klaudia 18 a Wicia 20;-):-D
Juz mi zaczynaja marudzic:no::no::no:Dominik dostal od Dziadka jako niespodzianke i gumy maoam za ten Dzien Dziadka w szkole i teraz dziewczynki maja na te gumy ochote:tak::tak::tak:I juz mowia ze nie beda ryczaly ,ze nie chca kary itd spryciule jedne
A jakies zawiechy dzisiaj mam:no::no::no:Chyab pojde spac od razu z Nimi

U mnie nudy,pograłam z M w bierki :tak:,to mnie Olek zgonił -Idź mama na komputer,ja z tatem pogram:szok::tak::-D:-D.
To siadałam i jestem.
As,podaj mi maila to Ci książkę wyślę w pdf. a jakbyś miała czas to i pracę moją podeślę to mi sprawdzisz;-),bo jeszcze nie zdałam :no::zawstydzona/y:,kasy brak.A promotor to mnie w październiku 2008 widział:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(.

Kerna my chcemy 4 dziecko oj chcemy ale najpierw wygrana w totka duży dom pod miastem mieszkania dla dzieci wczasy w ciepłych krajach i tam w hotelowym apartsmencie.....;-);-);-):-D:-D:-D:-D
oh jak dobrze, że przynajmniej nie masz żadnych wymagań:-D:-D:-D:-D

A ja bym nie chciała bo potem byłoby wymawianie, najlepiej być samowystarczalnym:tak::tak::tak::tak:
I nadal ttu siedzę zamiast do sklepu d.. ruszyć:baffled::baffled::baffled:
no coś o tym wiem..ile razy coś "dostanę" od rodzicó to potem oczekują podziękowań...więc już dziękuję za prezenty bezinteresowne:no: nawet dzisprzyszła i zabrała mi czapkę, którą mi dała 2 lata temu. Stwierdziłą, że w niej jej ładniej i cieplej..a ja teraz bez czapki jestem.......chciałąm kupić, ale już zostały takie niedobitki tylko po sklepach:baffled::sorry2:

Na ciuszki skoczyłam,Olek ma nowe;-) spodnie sztruksy,kurtkę(w obecnej suwak poszedł),bluzkę z Bartem Simpsonem i sobie koszulkę i 2 firanki do salonu i torebkę River Island za całość dałam 13zł:szok::tak::cool::cool:.

ja to bym bo 3mc zaczekala na filmik:tak:
a ja to chciałabym mieć filmik z każdego USG:tak:

f
Pamiętaj żeby iść przed 10 tyg bo becikowego nie dostaniesz;-)

Słuchajcie odchudzam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D z przymusu :-D:-D:-D:-D
Muszę dostosować dietę niskowęglowodanową do mojego najmłodszego dziecka czyli męża :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak to ostatecznie wyjdzie to się zobaczy.
Z diet ,które mi najbardziej odpowiadają to właśnie niskowęglowodanowa i protal.
Łączę można powiedzieć 2 razem,bo obydwie same w sobie są dla D nie do przyjęcia :baffled::baffled::baffled:
W ten sposób dziś 3 dzień diety i efekt 2,5 kg schudłam :-):-),a wczoraj pozwoliłam sobie nawet na kromkę chlebka chrupkiego,który jest ściśle zakazany w diecie protal.:cool2:
Herbatkę piję z miodem,ale muszę miód na wrzątek dawać,żeby mnie nie uczulał :baffled:

Teraz się zastanawiam co dalej robić,
Kontunuować?
Jutro trzeba by jakieś warzywa wprowadzić i waga stanie jak zaklęta podobno:sorry2:
czy odpuścić i ograniczyć tylko węglowodany i tłuszcze.:confused:
W każdym bądź razie nie głodzę się wcale:no:,a chudnę i to widać tylko po brzuchu.
Zrobił się zupełnie płaski :tak::-):-)
Wniosek z tego taki,że woda mi się w brzuchu gromadzi.:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Dobra spadam,bo coś w miarę normalnego na obiad trzeba zrobić.
oo matko moja.......wariatka obsesyjna:szok::szok::-D:-D:-D

Witam po spacerku :tak:

PRzymierzyłam dzisaj kieckie, i wiecie co mieszcze się w nią :tak::tak::-D:-D Jeszcze ze 3 kilo mam nadzieję zgubie, do lutego i będzie git :tak::tak:
brawo!!! Gratulacje:tak:

wczoraj jak byłam na aerobicu to były dwa telefony jeden odebrał k ,to ktoś powiedział ,ze pomyłka,a drugi klaudia ,to ktoś zaczał ciumkać jak na psa.Poniewaz identyfikacja juz działa k sprawdził numer,który też z naszej miejscowości jest ,wiec pewnie jakaś gównarzeria sie zabawia:tak:
pewnie młodziaki się bawia...ale sobie udumali...:baffled:

No to moja niunia w końcu doczekała się pierwszej piątki :tak::tak::tak:
A ile przy tym łez :-(
ooo no ale brawa:tak::tak:

moja siostra miala to samo W domku bywala sama i sama palila w piecu wiec mysle ze nie ma to znaczenia.Zreszta syna ma zdrowego wiec smailo mozesz palic
no to luzik;-):-)
no część cytatów mam, a teraz idę na barwy ....taki mam dzis zamotany dzień że nawet nie miaąłm jak posiedzieć przed kompem:sorry2:

zla jestem Bo na moja mame to zawsze mozna liczyc :-(
G chcial abym do niego w niedziele przyjechala Chcialam jechac bez Oliwki bo autobusami I to 2 lub 3 trzeba jechac ,zalezy od polaczenia.No i niedziela to ciezko bedzie z autobusami I nie chce jej targac aby nie zmarzla
G tam na sniadanie i kolacje dostaj chleb z maslem Z domu wzial sobie konserwy Ale zaniedlugo moze mu ich braknac Kasy prawie nie ma I chcial abym mu tez te konserwy przywiozla

Myslalam ze Oliwka z moja mama zostanie i Jasiem ale mama powiedziala
"JA MAM JEDEN DZIEN WOLNEGO A GRZESIEK NIE JEST OBLOZNIE CHOY ALKOHOLIK ABYS TY TAM MUSIA DO NIGO JECHAC "
Czujecie ten tekst Dokladnie tak jak mama mi to powiedziala tak ja grzeskowi to zacytowalam
Kurde jak mozna byc takim samolubem Zawsze jak tylko cos chce to G jej robi Przywiescic Przykrecic pomalowac ,cokolwiek pomoc to G jest pierwszy a teraz ona z takim tekstem :-(

reklama
DOWIKLA dobranoc Ja tez mysle juz o spaniu :-)
KERNA ja tez mysle ze nic ci nie bedzie z tego wdychania Staraj sie wdychac jak najmniej No ale palic musisz

Oliwka lezy u mnie na lozku Ciekawe kiedy zasnie Jak zasnie to przeniose ja do siebi i ja sie klde Bo zla jestem

Kurde czasem mam dosc ojej mamy
JAK MOZNA BYC TAKIM????????NIE POTRAFIE TEGO ZROZUMIEC
A NIECH JESZCZE COS BEDZIE CHCIALA OD G

Do góry