reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrze na suwak, a Maja ma urodzinki dzisiaj?????????????????????????? Kurcze to sto latek i zdrowia i radości i uśmiechów mialiardy życzę:tak::tak::tak:
Ostatnio tak się sypią życzenia że już nie wiem czy wcześniej nie płynęły...ale druga tura na pewno nie zaszkodzi:tak::tak::tak::tak:

reklama
Wpadaj,wpadaj zaden problem:tak::tak::tak::tak:
Fajne focie ,widac ze rodzinny wypad sie udał:-):tak:Super:-)

MAKUNGA
Zdrowka dla calej rodzinki:tak::tak::tak:

My zjedlismy obiadek a pozniej sie z mlodymi pobawilam:tak::tak::tak:Gralismy w spadajace malpki:-)Teraz to jzu sie kloca i Wiktoria ryczy o byle co:no::no::no:Jak Ona sie bawi Dominika zabawkami to jest ok i neich tylko Dominik sprobuje Jej zabrac albo cos powiedziec,a jak On wezmie cos Wiktorii to jest masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:Teraz stoi nad Nim wyje i krzyczy ze Dominik to jest duzy kon:szok::szok::szok:
wiesz chetnie bym wpadla ale kasy brak i daleko A tak na chwile to sie nie oplaca:-p
Ty to sie masz z tymi twoimi szczypiorkami:baffled:
Dorota fotek nie ma:no: bałąm sie wziąć aparat i w sumie neipotrzebnie, ale mam zepsuty lektor kart w kompie i nie czyta:no::no::no: i nie da rady :wściekła/y:
A z G zobaczysz jak minie. Może to źle zabrzmi, ale przyzwyczaisz siędo nieobecnosci:tak: Mój M właśnie się pakuje i mnie już się odechciewa wszsytkiego. Ale za to przyjechałą moja kumpela ze Szkocji i byli nas odwiedzić. jutro zrobimy sobie babskie popołudnie a potem spotkanie z ginekologiem tak dla relaksu;-)
A na basenie bylo superowo:tak: Przepłynęłam kilka długosci i zadycha:zawstydzona/y: ale fajnie, że w końcu coś innego. Michał był przeszczęśliwy! Wrzeszczał, piszczał i chlapał ile wlezie:tak:
dorota fotki super, Oli zadowolona, że hej! Kiedy M wyjeżdża??
A twoj M gdzie wyjezdza ?i na ile?
Fajnie ze jutro szykuje ci sie babskie popoludnie:tak:
Jutro idziesz do gina? o ktorej?
Moj G jedzie jutro Tzn ja i Oliwka tez jedziemy Wprawdzie autobusem no al coz jak sie nie ma samochodu Jedziemy z domu o 9.10
Jeszcze rano G idzie do szefa po zaswiadczenie

Patrze na suwak, a Maja ma urodzinki dzisiaj?????????????????????????? Kurcze to sto latek i zdrowia i radości i uśmiechów mialiardy życzę:tak::tak::tak:
Ostatnio tak się sypią życzenia że już nie wiem czy wcześniej nie płynęły...ale druga tura na pewno nie zaszkodzi:tak::tak::tak::tak:
I ja sie dolanczam do zyczen dla MAJI:tak:

Oliwka spi Ja wykapana Ide sie obok G polozyc i pogadac I filmik sobie zobaczymy;-)

ANACONDA

Wszystkiego najlepszego dla Maji w dniu 4 urodzin:tak::tak::tak:Zeby zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa:-):tak::tak::tak:

Witam sie wieczorkiem:-)
Dominik juz prawie spi a dziewczynki buszuja mi po chacie:-)Troszke posiedze,zjem kolacyjke,obejrze Agenci NCIS i zmykam spac bo jutro tzreba o 7 wstac

No to pozeganalam sie z M :-)Bylo milo ale z racji braku zabezpieczen nie do konca hihiihih

Teraz lezymy sobie w lozku Ogladamy tv Jutro z ranca do was zajze Zaniem jeszcze wyjedziemy
Milej nocki Do jutra

ja też się dołaczam do życzonek.

Sto lat Majeczko :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Moja Myszka już spi :tak::tak::tak::tak::tak:

Odpisuję na raty bo nie wiem ile uda mi się poczytać:-p:-p
Patrysia oj rozumiem że już byś chciała urodzić, życzę lekkiego porodu i dopóki bóle cię nie złapią to zaglądaj do nas:tak::tak::tak:
Dorota foteczki z dzisiejszego spacerku i wypadu do sklepu superaśne i trzymam kciuki za jutrzejszy wyjazd M, dziękuj Bogu że tak szybko wam się udało i oby mu pomogli:tak::tak::tak:
Agnes twoje foteczki też piękne, no i śliczną pomocnicę do odśnieżania miałaś:tak::tak::tak:
Medea widzę że dopięłaś swego i schudłaś tyle ile chciałaś:tak::tak::tak: gratulacje, oj mi by się przydało takie samozaparcie
Dowikla wyczytałam że mężuś wyleciał no i twoje szczypioreczki też wspaniałe :tak::tak::tak:
Więcej będzie jak jeszcze poczytam:-p:-p

Witam wieczornie moje Kochane. Przepraszam że nie zaglądam ale jakoś nie mam jak :-( jak zaglądam i chce coś pisać to zaraz coś :dry: ale teraz korzystając z chwili zaglądnęłam żeby nie było :tak: Kubek śpi, M ma służbę więc jutro dopiero przed południem będzie a ja zaraz idę spać bo coś nie wyspana chodzę i jakaś przybita nie wiem czemu :-( nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, na nic nie mam ochoty ani humoru :dry: i jeszcze do tego @ mam i już kompletnie dobita jestem :baffled: niech ta pogoda się chociaż trochę zmieni bo już mnie szlag trafia w tym domu :no:

Mój syn ostatnio upodobał sobie moje ściągi ze szkoły hehe :-D i tak się skubaniec uśmiecha :-D:-D i tym pokazem kończę. Idę spać bo już mnie sen łapie ale chyba najpierw coś zjem. Dobranoc Kochane, może jutro zajrzę :tak: spokojnej i cieplutkiej nocki życzę ;-):-D

reklama
No to jeszcze trochę przeczytałam i gratulacje Kerna za pozytywny wynik:tak::tak::tak:
Agnes znowu widziałam cudne śnieżne foteczki:tak::tak::tak:
A teraz już zmykam spać, Maja coś pokasłuje i nie wiem czy ją jutro puszczę do przedszkola, zobaczymy jak jej nocka minie:confused::confused::confused:

Do góry