reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

halo halo:-p

dieki dziewczyny za mile slowa
dzisiaj pol dnia prespalam po imprzie:-D

taksie najadłam obiadu ze nie moglam sie ruszac i juz nic wiecej dzisiaj nie jadłam:-D

reklama
dobra jeszcze jestem po kapieli nalalam sobie tyle wody goracej i siedzialam tam... ile moglam a teraz zdycham z ciepla... :sorry2:

sto latek dla Majeczki w dniu urodzin zyczy ciotka z rodzinka :-D

Witam wieczornie moje Kochane. Przepraszam że nie zaglądam ale jakoś nie mam jak :-( jak zaglądam i chce coś pisać to zaraz coś :dry: ale teraz korzystając z chwili zaglądnęłam żeby nie było :tak: Kubek śpi, M ma służbę więc jutro dopiero przed południem będzie a ja zaraz idę spać bo coś nie wyspana chodzę i jakaś przybita nie wiem czemu :-( nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, na nic nie mam ochoty ani humoru :dry: i jeszcze do tego @ mam i już kompletnie dobita jestem :baffled: niech ta pogoda się chociaż trochę zmieni bo już mnie szlag trafia w tym domu :no:
poprawy nastroju zycze :tak:
A Kubus ma sliczny usmiech;-)
No to jeszcze trochę przeczytałam i gratulacje Kerna za pozytywny wynik:tak::tak::tak:
Agnes znowu widziałam cudne śnieżne foteczki:tak::tak::tak:
A teraz już zmykam spać, Maja coś pokasłuje i nie wiem czy ją jutro puszczę do przedszkola, zobaczymy jak jej nocka minie:confused::confused::confused:
Zdrowka dla Maji
halo halo:-p

dieki dziewczyny za mile slowa
dzisiaj pol dnia prespalam po imprzie:-D

taksie najadłam obiadu ze nie moglam sie ruszac i juz nic wiecej dzisiaj nie jadłam:-D
Oj kochana szalejesz z tymi imprezami:tak: .Ale to i dobrze .Tobie tez sie cos od zycia nalezy:-p
dobra jeszcze jestem po kapieli nalalam sobie tyle wody goracej i siedzialam tam... ile moglam a teraz zdycham z ciepla... :sorry2:

Oj cos mi sie wydaje ze ta ciepla kapiela to Patrysia chce przyspieszyc porod:-D

Witam sie o tak dziwnej porze .Troche juz sobie pospalam.
Oliwka dzis spi w swoim pokoju i w swoim lozeczku I co chwile poplakuje .Tym razem ja do niej wstalam I wogole zasnac nie umiem .
Tzn przez tez wyjazd G jest mi niedobrze Brzuch mnie boli Chyba ze stresu I spac nie umiem .Zaraz ide sie polozyc kolo G moze jakos usne:tak:

witam porannie jako pierwsza:-D
nie liczac Doroty co jak widac spac nie mogla:-p

wlazlam wczoraj na chwile ale szybko ucieklam p pomeczyc:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
za to jak dobrze mi sie spalo poznije:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczoraj bylam u mamy

alez nas zaypalo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
musialam pomoc odkopywac i wypychac sasiadke bo by z podworka nie wyjechala i dzieki do szkoly by nie zawiozla,juz nie mowiac o tym ze do pracy by nie dojechala,bo tam gdzie pracuje inaczej niz autem ni dojedzie:no::no::no::no::no::no:

za oknem -4 ale duuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzooooooooooooo sniegu

mnie dzis czeka wyprawa o szkoly bo musze koniecznie isc do banku mamie rachunki poplacic i jakies male zakupy bo duzo rzczy mi sie pokonczyllo
a jutro do sadystki wiec tez mnie nie ominie
najgorzej ze Weronika jak jedzie na sankach to mi z nich zlazi wiec musze sie telepac wozkiem,chyba z 1godz wczensije wyjde a nie pol godz zeby jakos dolezc.
moja droga jeszcez nie odsniezona,mam nadzije ze chociaz glowna bedzie.o chodnikach moge pomarzyc......:baffled::baffled::baffled:

to ide poczytam

oj pati czyżbyś chciała poród przyspieszyć tą gorącą kąpielą:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

daj małej jeszcze z tydzień posiedzieć w brzuszku niech jeszcze ciałka nabierze :tak::tak::tak::tak: nie szalej :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka jeszcze śpi,M poszedł robić śniadanko.

Zaraz trzeba do pracy.teraz jak trzeba chodzić na 9.00 to fajnie że wczesniej o tą 1h jestem w domu ale wcześniej trzeba wstawać a z tym gorzej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

na szczęście nie pruszy:tak::tak::tak::tak: więc śniegu mama tyle ile wczoraj wieczorem.

teraz tylko czekać na te duże mrozy co zapowiadają :cool::cool::cool:
nie uśmiecha mi się :no::no::no::no::no::no:

Anabuba podziwiam Cie ze Ty w takie sniegi i zaspy dasz radę wózkiem,ja moim wózkiem parasolką z małymi kólkami od razy na pierwszym sniegu się zakopuję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie da rady ujechać :no::no::no::no::no::no::no:

także chodzimy teraz bez wózka niestety,jednym słowem jest ciężko :tak::tak::tak::tak::tak:

Dzień Dobry! :-)
Poczytałam, ale nie pozaznaczałam cytatów, bo myślałam, że i tak nie zdążę nic napisać. A tu niespodzianka - moje dziecko jeszcze śpi! :szok: A z drugiej strony to chyba nie powinnam się dziwić, bo wczoraj wróciliśmy z zakupów po 23.00. :szok: Nie mogliśmy pojechać o normalnej porze, bo do 18.00 kiblowałam w pracy, więc dopiero po kościele się wybraliśmy na chwilę do Manufaktury, żeby zobaczyć co się tam dzieje w związku z WOŚP. Ale tłumy ludzi szybko sprawiły, że odczuliśmy ogromną fobię społeczną i postanowiliśmy pojechać do opustoszałego Tesco :-D:-D

Z tego, co pamiętam:

Kerna - gratuluję fasolinki! :tak::tak::tak::tak:

Anaconda - Złóż Majeczce spóźnione, ale jak najbardziej szczere i serdeczne życzenia spełnienia wszystkich marzeń - tych malutkich i tych ogromnych! Od e-cioci Myszuni i Piotrusia :tak:

Patrysia - aż ci trochę zazdroszczę, że już tak blisko jesteś. Ja też już bym chciała urodzić. Mam duży brzuch, zaczynają mi się robić rozstępy i w każdej pozycji jaką przyjmę jest mi potwornie niewygodnie! :baffled::baffled::baffled: Więc doskonale wiem co czujesz :-D

Beata - idź na solarium, bo to twoje przybicie może wynikać właśnie z braku słońca! Może ci się nastrój poprawi! :tak:

Agnes - Oliwka - pomocnica mnie jak zwykle rozbroiła! :tak: Mała ślicznotka!

Dorota - zdjęcia super, tylko co ty o tak nieludzkiej porze na BB robisz?? :szok::szok::szok:

Więcej chyba nie pamiętam :zawstydzona/y:

no ja mam nadzieję, że to jednak to co mys le ale aż boję się cieszyć:sorry2::-)

Kerna grtulacje!
teraz uwazzaj na siebie
ale na wizyte iu gina to jeszcze za wczesnie.poczekaj ze 2tyg.bo nawet na usg moze nic nie byc widac jak u mojej bratowej czy u mnie.usg w 5tyg nic nie wykazalo dopiero w 7:tak::tak::tak::tak::tak:

a dlaczego dawno na spacerze nie była???????
mówiłaś ze ma tylko katar ,a katar to niechoroba.przy katarze to nawet wskazane zeby cjoć na pół godzinki wyjść bo w tedy nos odtyka i lepiej sie dziecku oddycha.:tak::tak::tak::tak:

popieram:tak::tak::tak::tak:

ja poki co jeszcze w dwupaku ale wszysko mnie juz boli, nawet obrot z boku na bok do spania sprawia mi bol... masakra chodze jak robocop... :dry::dry::dry:
ja juz chce miec to za soba... :sorry2:

nie wime co jeszcze chcialam napisac...:dry:

oj Pati to juz tuz tuz.daj znac ktorejs z nas jak wyladujesz na pordowce bedzie trzymac kciuki:tak::tak::tak::tak:

ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)

talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok:-D
kocham siebie:-D:-D:-D

kerna gratulacje:tak:

gratuluje i zazdroszcze wynikow:tak::tak::tak::tak:

No i to by bylo na tyle.

Aha-Ana-pamiętaj, żeby zawsze jak bedziesz miala zamknąc torrenty to najpierw sie wyloguj. No niestety - neostrada:baffled:

tak dziekuje pamietam
i dzieki za wszytsko:tak::tak::tak::tak:

my przyszliśmy ze spaceru tzn byliśmy koło domu bo razem z Oliwką odśnierzaliśmy :tak::tak::tak::tak::tak:

zmachałam się jak cholera :-D:-D:-D:-D

Oliwka mi dzielnie pomagała ,miała swoja łopatę:tak::tak::tak::tak:
nawet poszła sąsiadom odkopywać podwórka :-D:-D:-D:-D taka z niej pomocnica :tak::tak::tak:

no i zeszło nam na tym odśnieżaniu 1h, zmęczone przyszłyśmy do domu. Oliwka poliki to miała czerwone jak by były wymalowane :tak::tak::tak::tak::tak:
ale przynajmniej nie zmarzliśmy,cieplutko nam było bo namachałyśmy się tymi łopatami :-D:-D:-D:-D:-D:-D

prosze jaka dzielna pomocnica

NASZ WŁASNY

Kerna mam nadzieję ,ze te wszystkie gratulacje nie są przedwczesne i cieszesie razem z tobą ,zyczę wszyskiego dobrego,uważaj na sibie:tak:

to super!jeszcez raz gratki!

Kurcze chyba serio bede strasznie tesknic Bo juz od kilku lat sie tak fajnie nie dogadujemy jak od 1 stycznia Oczywscie male zgrzyty tez sa ale jest zupelnie inaczej :-)

Juz sie nie moge doczekac jak G wroci i mam nadzieje ze problem z alkoholem juz nas nie bedzie dotyczyl .
Na wieczor jak Oli pojdzie spac to olanuje z nim jeszcze raz milo i powaznie pogadac :-)

hehe widac co gimnastyka potarfi:-D:-D:-D:-D:-DCUDA!:-D:-D:-D:-D
trzymam kciuki i za m i za WAs zeby wszytsko poszlo jak potrzeba

Hej, a ja znów na chwilkę... Malutki śpi, starszy się bawi, a córcia u dziadków od kilku dni...
Ostatnio u nas same choróbska... Najpierw ja miałam paskudną infekcję nosa i gardła, a potem Synek ospę, no a teraz Córcia z ospą u dziadków... Ciekawe, czy mój Męż nie załapie bo nie chorował jeszcze na ospę :-( Aż mi się pisać nie chce...

...
Makunga a malenstwo tez chore?
zdrowka dla WAS!!!!!

ANACONDA

Wszystkiego najlepszego dla Maji w dniu 4 urodzin:tak::tak::tak:Zeby zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa:-):tak::tak::tak:

dolaczam sie do zyczen!

Witam wieczornie moje Kochane. Przepraszam że nie zaglądam ale jakoś nie mam jak :-( jak zaglądam i chce coś pisać to zaraz coś :dry: ale teraz korzystając z chwili zaglądnęłam żeby nie było :tak: Kubek śpi, M ma służbę więc jutro dopiero przed południem będzie a ja zaraz idę spać bo coś nie wyspana chodzę i jakaś przybita nie wiem czemu :-( nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, na nic nie mam ochoty ani humoru :dry: i jeszcze do tego @ mam i już kompletnie dobita jestem :baffled: niech ta pogoda się chociaż trochę zmieni bo już mnie szlag trafia w tym domu :no:

wirus BB szaleje:-D:-D:-D:-D:-D
u mnie juz w sumie po:tak::tak::tak::tak:

Anabuba podziwiam Cie ze Ty w takie sniegi i zaspy dasz radę wózkiem,ja moim wózkiem parasolką z małymi kólkami od razy na pierwszym sniegu się zakopuję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie da rady ujechać :no::no::no::no::no::no::no:

także chodzimy teraz bez wózka niestety,jednym słowem jest ciężko :tak::tak::tak::tak::tak:

no kochana moj wozek to jak ruska maszyna-idiotsa nie łamiotsa:-D:-D:-D:-D:-D
ja mam duze kola,a do tego ja ze swoimi bicepsami to musze dac rade:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Myszunia-jeszcze troche i Ty zobaczysz swoje malenstwo,mam nadziejje ze cora jakMalina wrozyla:-)

Cześć kobity, ja jestem znowu mega niewyspana :wściekła/y:
Opuchnięta gęba, wszystko mnie boli :baffled:

Myszunka, końcówka najgorsza, dasz radę :tak:

Agnes, na małych kołach to koszmar, ja mam duże koła, ale niskie zawieszenie... :/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.:-)

Zimno, biało....
Nadrobiłam część.Fotki świetne.

podpinam się :tak::tak::tak:
1858.gif

Kerna gratuluję !!!:tak::-)

Jutro zapowiadają najmroźniejszy dzień.:baffled: Zastanawiam się czy puścić do szkoły starszaki.:dry:
Boszsz ile przez tą zime węgla nam poszło.:szok: Na samą myśl o spalonej kasie włosy mi się jeżą na głowie.:dry:
Mam dość.

Do góry