reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka,wpadłam do was tak na minutke.....
u nas zima na całego wiało i padało całą coc ,namiot ogrodowy jeden nam połamało:baffled:,bo zostawiłam go ze względu na pranie:-Dmamy śniegu ,ze ho,ho:-D

Anabuba my mieliśmy dom komunalny tzn wynajmowaliśmy go od gminy,płaciliśmy czynsz co miesiac ,ale teraz juz będzie NASZ WŁASNY

Kerna mam nadzieję ,ze te wszystkie gratulacje nie są przedwczesne i cieszesie razem z tobą ,zyczę wszyskiego dobrego,uważaj na sibie:tak:

MEDEUSKA ,ALE Z CIEBIE DZAGA ,WYMIARY MODELKOWE PO PROSTU , zreszta wcześniej rteż nie były złe:-pnawet kopenhadzka ci cała ,nie była potrzebna:-)

Ja wczoraj z m i bratem też zabalowałam ,graliśmy w tysiaca i osuszyliśmu 5 litrowa beczkę piwa:rolleyes: dzisiaj troliliśmy do 10,ale fajnie było....

Klaudia moja pojechała z koleżanką na kulig,,Ksawek szaleje po domu,a my zaraz jakiś filmik sobie włączymy w oczekiwaniu na obiadek:tak:
Dowikla ja sobie zinterpretowałam
sama:-D:-D:-D:-D

PA LASKI

My juz jestesmy po spacerku.Nie bylo juz tak zle jak wczoraj.Dzieciakom sie podobalo i nawet sie ladnie bawili.troszke sie naodsniezalismy,bo bylo tyle sniegu ze brama wjazdowa sie zacinala i nei chciala sie otwierac.
Teraz dziewczynki juz leza,Dominik u siebie a ja jak zwykle z capucinko
No i wstawiam kilka foteczek

My juz jestesmy po spacerku.Nie bylo juz tak zle jak wczoraj.Dzieciakom sie podobalo i nawet sie ladnie bawili.troszke sie naodsniezalismy,bo bylo tyle sniegu ze brama wjazdowa sie zacinala i nei chciala sie otwierac.
Teraz dziewczynki juz leza,Dominik u siebie a ja jak zwykle z capucinko
No i wstawiam kilka foteczek
no proszę jak Dominik super daje sobie radę z odśnieżaniem :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a dziewczynki jak zwykle super takie małe kurczaczki :-D:-D:-D:-D
mam do nich słabość :tak::tak::tak::tak:

czyli spacerek udany to super u nas też
moja Oliwka juz spi 30min:tak::tak::tak::tak:

właśnie zjedliśmy obiadek<m zrobił przepyszny udał mu się,nigdy nie lubiłam brokułów ale to co dziś z robił z makaronem i mięskiem super przepyszne :tak::tak::tak::tak::tak:

AGNES
No widze ze Wasze wyjscie tez bylo udane:tak::tak::tak:
Fotki super i nawet nie widac zeby bylo Wam tak zimno;-):-)
Moje odsniezaly jeszcze mniejszymi lopatkami niz Oliwka:-D:-D:-D

Moje dziewczynki spia juz prawie godzinke:tak::tak::tak:
Od razu lepiej Im sie spi jak maja cisze hehe

MADZIULKA
Ale Tobie zazdroszcze tej gry w tysiaca i jeszcze przy piffku:tak::tak::tak:Ja uwielbiam ta gre ale dawno nie gralam:no:
Pamietam ze jak bylam z Dominikiem w ciazy i gralam z M i moja siora to On zawsze przegrywal i obrazal sie mowiac ze my oszukujemy:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kurcze nie widac tutaj ze jest niedziela Bo naskrobalysie tego troche :-)
AGNES Oliwka jak zwykle maly smieszek i super pomocnica .No i super ze M spisal sie z obiadem :-)
KERNA ja czekam na fotki z baseniku :-)
DOWIKLA ciesze sie ze M bezproblemowo polecial .A Ty nie wyspana bo pewnie nocka byla upojna :-).
Twoje male na tym sniegu to jak male Balwanki :-) .Super spacerek sie udal :-)
MEDEUSKA ty to laska jestes :-)

No i my po spacerze Zaraz wkleje fotki :-)

Dowikla musze wpasc do ciebie na nauke jak nie tesknic zabardzo za M :-)
Jak sobie radzic tyle czasu bez meza w domu :-)
Kurcze chyba serio bede strasznie tesknic Bo juz od kilku lat sie tak fajnie nie dogadujemy jak od 1 stycznia Oczywscie male zgrzyty tez sa ale jest zupelnie inaczej :-)

Juz sie nie moge doczekac jak G wroci i mam nadzieje ze problem z alkoholem juz nas nie bedzie dotyczyl .
Na wieczor jak Oli pojdzie spac to olanuje z nim jeszcze raz milo i powaznie pogadac :-)

Do góry