reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mala jeszcze spi,Paulina w szkole,p w parcy,jak blogo'!!!!:-D
ale musialam poodsniezac:baffled:jak p w pracy to mnie spada.mimo ze ona wieczorem odsniezal to rano sladu nie bylo po tym:baffled::baffled:

Justa jakie mrozy?ze bedzie z - 8 czy -10?ale to na wschodzie.a taki mroz to nie mroz,tle za rano bedzie mrozniej:tak:
ja tam swoje hartuje i nie ma pomiluj,Paulina do szkoly a ja pozniej spacer po nia

reklama
Justa taka zima dodopiero od konca grudnia w sumie.u mnie poszlo soro drzewa a wegla to z pol tony moze wiecej.ale jak nie mialam duzo drezwa to na pol roku szlo mi tylko 1,5tony wegla:-D:tak::tak::tak::tak:ale dom mam ocieplony,na piecu 40-50 stopni a w domu po 22-23stopnie:tak::tak::tak::tak:

Bubka nadawali , że do -15 nawet ma być. :tak:Pół tony to u mnie przez 2 tyg spalamy.:baffled:Ale ja mam dwa piece kaflowe.:sorry2: Gdyby dzieci nie było paliłabym w jednym a tak ...:no:
Do tego w sobotę jak zamawialiśmy to pół na pół ze śniegiem był. :wściekła/y: Drogi ten śnieg.:dry:

zapomnialam sie pochwalic ze wczorajszej nocy Weronika jak usnela o 21 to wstala doperio przed 9 i bez jedzenia:-D:-D:-D:-Dno i sie ani razu nie budzila.tylko ja raz wstalam ja nakrylam i tyle:-)
a jak sie obudzila to pol godz lezala grzeczniew lozeczku i sbie spiewala "lulajze/Jezuniu " i sto lat sto lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zapomnialam sie pochwalic ze wczorajszej nocy Weronika jak usnela o 21 to wstala doperio przed 9 i bez jedzenia:-D:-D:-D:-Dno i sie ani razu nie budzila.tylko ja raz wstalam ja nakrylam i tyle:-)
a jak sie obudzila to pol godz lezala grzeczniew lozeczku i sbie spiewala "lulajze/Jezuniu " i sto lat sto lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Piknie :tak::tak::tak: Ale ci zazdroszczę :szok::-D No ale sie kiedyś doczekam :-p

Bubka nadawali , że do -15 nawet ma być. :tak:Pół tony to u mnie przez 2 tyg spalamy.:baffled:Ale ja mam dwa piece kaflowe.:sorry2: Gdyby dzieci nie było paliłabym w jednym a tak ...:no:
Do tego w sobotę jak zamawialiśmy to pół na pół ze śniegiem był. :wściekła/y: Drogi ten śnieg.:dry:

jak masz piece kaflowe to szczerez wspolczuje.nie dsc ze kupe wegla to kupe brudu od tego
ja do tego jeszcze mam ogrzewanie podlogowe w kuchni,korytarzu i lazience wiec to grzeje i grzejniki jeszcez:tak::tak::tak:
a snieg faktycznie drogi:baffled:
iel u Was za tone wegla?u nas sredni po 570zl

To my od połowy października do połowy grudnia wypaliliśmy 1200 zł :baffled:

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

HELOŁ
a my mamy darmochę prawie ,bo kominkiem sie tylko grejemy i jak narazie to moze z 200 zł.poszło z 2 w porywach do 3 metrów drzewa,bo nicym innym w kominku sie nie pali:-D

Ale sypało słuchajcie,szok rano m odśniezał ścieżki i zaraz ja znowu pójdę ,bo juz podsypało,bo chwilowa przerwa w opadach nastapiła:szok:

M w pracy ,dzieci w szkole ,luz blues:-D

Patrysia i Myszunia dacie radę to juz blisko ,coraz blizej:tak:Myszunia wspólczuje rozstepów,znam ból ,tez mam wątpliwe:tak:pamiatki po ciazach właśnie:baffled:

Dowikla to wyjechal czy nie??????

DLA MAJECZKI OD E-CIOCI SPÓŻNIONE ŻYCZENIA SPEŁNIENIA MARZEŃ WSZYSTKICH ,DUZO ZDRÓWKA I FANTASTYCZNYCH PREZENTÓW:tak:

MH to dopeiro 2 czy 3 taka noc u Weroniki dopeiro:baffled:dzis juz o 5 jadla kasze....zaraz dam jej leki bo wstala i pewnie kolo 10-11 dostanie 2 sniadanie

dobra spadam bo mam kupe roboty i musze wyjsc wczesniej
milego dnia babecziki
zeby was nie zasypalo jak mnie:-D

reklama
Helouuuu kobietki po weekendzie:happy2:
przeczytałam przyznaję ale po łepkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo naskrobałyście przez weekend że:szok::szok::szok::szok:
Kerna gratuluję fasolinki będzie kobitka jak nic;-)
Myszunia dasz radę jeszcze troszkę i będziesz córónię do serducha tulić:tak:
Patrysia małpo nie przyspieszaj porodu kochana jak mała będzie miała ze 2 tyg to bedziesz myślała mamo jak to fajnie było jak w brzuchu siedziała:-Dale kochana ty urodzisz sobie kole 15:-D:-D:-D
Anabubka gratuluję przespanej nocy i ciszy w domku;-);-)a wózek popieram twojego nic nie ruszy a ja parSOLKĄ TO SOBIE NIE WYOBRAŻAM JAZDY PO śniegu(sorry za capss)
Justa moja mama kupiła na zimę 4 tony koksu i 5 metrów drzewa wydała na to 3800zł i mówi że przy dobrych wiatrach na 2 zimy starczy:baffled:
MH a co kochana kobitki sie dziś zbuntowały i spac nie dały:no:
Anakonda WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MAJECZKI W DNIU JEJ 4 URODZIN:happy2::happy2:
Medea gratuluję osiągnięcia super wgi i imprezowania:-)
Dorota oby G pomogło leczenie i wtedy to już się wsio u was poukłada i sobie syneczka strzelicie:tak:
więcej nie pamiętm:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u nas zima na całego do szkoły szłam przez zaspy i to takie big:szok:nie pamiętam takiej zimy :no::no::no::no:no może w dzieciństwie:cool2::cool2::cool2:
po Julinę do szkoły nie wiem jak ja dojdę:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry