reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hehe u mnie nie tak łatwo....:no:
wysłałam M po drugi......i są dwie:tak: no tamta blada, ale jest!!!
Gratuluje Kochana:tak::tak::tak:A nie mowilam;-):-)
Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Tobie spokojnych 40 tygodni

MEDEUSKA
gratuluje pomiarow:tak::tak::tak:Tearz to sie Kochana nie wymigasz od foteczek;-):-)

PATRYSIU
No to trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod:tak::tak::tak::tak:Napisz eske jak juz bedzie po:tak::tak::tak:

No to witam sie rano
Jak zwykle niewyspana a dzieciaki mi szaleja od rana,chca isc na dwor ,znosza mi wszystkie zabawki:no:Pogoda niezbyt fajna bo znowu wieje:no::no::no:
M polecial i juz dolecial:tak::tak::tak::tak:

reklama
KERNA moze do mojego G pojdziesz hihihi

Jak G zawsze tutaj pisze o moim M :-)

Sniadanko zjedzone Oliwka pojadla troche samej szynki Wezme jej serek I jak w sklepie bedzie glodna to poje serka

KERNA a kiedy chcesz isc do gina?Zrobisz jeszcze za kilka dni test ponownie dla pewnosci?
A do tego co z Michalkiem w ciazy chdzilas nie chcesz isc??????
hehehe załątwiłaś mnie propozycją G ..teraz nie wiem którego wybrać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a wtedy byłam w Hiszpani więc troszkę daleko;-)
Nie wiem do którego iść, bo jedna babka jest fajna to ma dupny sprzęt, a koleś ze sprzętem to jest wredny i gada co mu ślina na jezyk przyniesie. A ja chce mieć film z usg:tak:
Chyba nie będę robić testu...dwa pozytywy wystarczą;-)Z Michałem robiłąm 3:-D:-D:-D

Gratuluje Kochana:tak::tak::tak:A nie mowilam;-):-)
Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Tobie spokojnych 40 tygodni

No to witam sie rano
Jak zwykle niewyspana a dzieciaki mi szaleja od rana,chca isc na dwor ,znosza mi wszystkie zabawki:no:Pogoda niezbyt fajna bo znowu wieje:no::no::no:
M polecial i juz dolecial:tak::tak::tak::tak:
poleciał jednak?? No to też dobrze. Lot bezproblemowy??

Dzien doberek:-)
byłam wczoraj poszaleć z koleżanką:tak:
i dieta poszłaaaaaaaaaaa:-D

ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)

talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok:-D
kocham siebie:-D:-D:-D

kerna gratulacje:tak:
ej no teraz to juz laska na całego!!! No ale jak to mówią...ktoś musi schudnać, żeby przytyć mógł ktoś;-):-)

Cześc dziewcęta, witam niedzielnie. Nadrobiłam chyba ze 4 str-dużo skrobałyście
A u mnie od przdwczoraj nocy do dzis nad ranem taka śnieżyca, że ani netu ani świata. I jeszcze goście ise wprosili, no ale było zajefajnie impre przejęla Wiki i aż dzi, że policji nie było, no jakie wrzaski i zabawy, dajcie spokój, a ja myśłałąm, że dorośli ludzie do nas przyszli, hihihihi

wracam z cytatami. Pói mała śppi to posiedzę sobie troszkę na kompie, Piciu też odsypia wczorajsza impre hihi, a ja mam na głowie sprzątanie i obiad. Ech-przepis na ciasto nalesnikowe popproszę. Nie mam kurcze nic na obiad przez ta wczorajsza pogode nie mogłam wyjść na zakupy nawet.

Witam! U nas drogi zasypane ale teraz śnieg nie prószy i wiatr mniejszy. Robie obiad ale jeszcze mam kupe prasowania:baffled:

Witam mamy ja po testowanku....:baffled:
U nas deszcz pada i śniegu tyle o ile.....bałwana już nie ulepi:-DNo ale deszczowo też mało przyjemnie:dry:
Życzę miłego dzionka:tak: Dziś mój M zapowiedział wyjście na basen:szok: więc może uda nam sięgdzieś kupić pieluchy dla małego..może w cerfurze będą:confused::confused:
Na basenie nie ma sklepiku z pieluchami?

hehe u mnie nie tak łatwo....:no:
wysłałam M po drugi......i są dwie:tak: no tamta blada, ale jest!!!
Gratulację:-)Trzymam kciuki żeby sie fasolka dobrze zagnieździła:-):-)

a nie pochwaliłam się M dzis zaproponował ze będzie robił obiadek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i zrobi pyszny obiadek,to mu akurat pyszne wychodzi.

makaron z piersią z kurczaka pokrojoną na kawałeczki z brokułami i zalane śmietaną pyszne mniam mniam

dobra zabieram się za sprzątanie i pranie:-):-):-):-)

Mój A. robił śniadanie. Faj nie. Ale potem miałam godzinę sprzątania: naczynia, kuchenka do mycia, wszędzie olej napryskany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej hej...
na chwile tylko ...
poki m nie ma zeby nie buczal jaki rachunek mu za tel przyjdzie... :-D:sorry2:

na sam poczatek moze GRATULATIONS dla kerny i tych dwoch kreseczek :-D:tak:

ja poki co jeszcze w dwupaku ale wszysko mnie juz boli, nawet obrot z boku na bok do spania sprawia mi bol... masakra chodze jak robocop... :dry::dry::dry:
ja juz chce miec to za soba... :sorry2:

nie wime co jeszcze chcialam napisac...:dry:

Zdrówka i szybkiego porodu:-):-):-)

Dzien doberek:-)
byłam wczoraj poszaleć z koleżanką:tak:
i dieta poszłaaaaaaaaaaa:-D

ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)

talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok:-D
kocham siebie:-D:-D:-D

kerna gratulacje:tak:
Wymiary jak modelka -po co Ci dieta?:-p

Hej :-)u nas pada lód i znowu trzeba będzie szyby solą posypywać:wściekła/y:.
Zaraz do teściów jedziemy a potem do koleżanki na pogaduchy z Olkiem.
Kerna moje gratulacje:tak:.
Dowikluś,dobrze że M już na miejscu i bezpiecznie dotarł:tak:.
Patrysiu,końcówka ciąży jest najgorsza a szczególnie te pytania,że się jeszcze nie urodziło;-):tak::happy2:. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie.
Medea,ale z Ciebie teraz laska się zrobiła;-):tak::cool::cool:.
Miłego dnia babeczki.

tzn przyszedl m z pracy z pieknym bukietem 24 czerwonych roz i duza bomboniera w ksztalcie serca
potem mowi mi zebym zajrzala do portfela a tam 100euro( ok 400zl) i mowi do mnie kup sobie cos fajnego bo ja nie mialem w tym roku glowy do prezentu
no to ja zadowolona bo i tak chcialam sobie nakupowac nowych ciuchow a 100euro wiecej w portfelu nie zaszkodzi :-D:-D
a po co mial mi kupowac cos zbednego :confused::confused:
Tyle róż... słodko. A kasa na własne pomysły to tez plus:tak:

Dorcia cieszę się, że m się dostał!!! Teraz tylko trzymac kciuki. Ja wiem, że targają tobą różne myśłi, to sporo czasu, ale pomyśl, jak bęzie cudnie jak skończy leczenie!!!

MH jeśli to nie kłopot podrzuć i mi ten swój przepis na pizzę. Jakoś na niego nie trafiłam, tylko na pochwałki. A ja kocham pizze i z chęcią sama zrobię.

Agnes zdjęica jak zwykle superaśne. Oj zasypało Was tak jak i nas, na balkonie mam tyle śniegu, że zaspy normalnie, a jest obudowany,

Pisała do mnie Natalineczka:
pisze zeby sie pochwalic dzis o 10 zostalam ciocia :)
marcel waży 5 kg i ma 63 cm
pozdrawiam was wszystkie bardzo za wami tesknie
wlasnie do niej jedziemy, moze dzis wpadne
Łooooooooooo!!! % kg. To moja jak się urodziła miała 3150 a była puldas i taki bombelek ( no i zostało jej bąbolina, hihi)

Kerna kochana moje ogromne gratki, no ja własnymi oczami te dwie bladzizny ujrzałam i łezki mi się zakręciły. Jeszcze tylko wizyta u G i można płakac ze szczęścia!!!!

Pati dasz radę, tyci tyci tylko zostało. Pewnie bardziej nie możesz się doczekac żeby przytuliś kruszynkę niż zrzucic ten balast hihi,

Medea gratuluje wymiarów, no pięknie i udanego wieczoru również!!!

No i to by bylo na tyle.

Aha-Ana-pamiętaj, żeby zawsze jak bedziesz miala zamknąc torrenty to najpierw sie wyloguj. No niestety - neostrada:baffled:

u nas otworzyli nowy basen, więc jeszcze nei wiem jakie wyposażenie.ale m już zakupił majtasy dla Małego, więc dzis dla odmiany i kondychy basenujemy:tak: miłej niedzieli! u nas pada deszcz i plucha siezrobiłą okropna bleee...

my przyszliśmy ze spaceru tzn byliśmy koło domu bo razem z Oliwką odśnierzaliśmy :tak::tak::tak::tak::tak:

zmachałam się jak cholera :-D:-D:-D:-D

Oliwka mi dzielnie pomagała ,miała swoja łopatę:tak::tak::tak::tak:
nawet poszła sąsiadom odkopywać podwórka :-D:-D:-D:-D taka z niej pomocnica :tak::tak::tak:

no i zeszło nam na tym odśnieżaniu 1h, zmęczone przyszłyśmy do domu. Oliwka poliki to miała czerwone jak by były wymalowane :tak::tak::tak::tak::tak:
ale przynajmniej nie zmarzliśmy,cieplutko nam było bo namachałyśmy się tymi łopatami :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00325.jpg
    DSC00325.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00327.jpg
    DSC00327.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00330.jpg
    DSC00330.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00333.jpg
    DSC00333.jpg