reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzięki laski za gratki:tak:
dorota czuje normalnie, ale podbrzusze mnie ciągnie za każdym razem jak coś dźwigam:baffled: a tak to spoko. Jestem happy i M też:tak::tak::tak:
Ale dopiero jak wróce od G to będę sięcieszyć na całego:tak:
A tak jak Agnes mówi, przy katarku nawet wskazany spacerek:tak: Mi peditara móił, że do -5 można łazić jak najdłuzej i pilnować wietrzenia pomieszczeń:tak:
Agnes to możesz poleniuchować troszkę:tak: ja chyba zrobię znowu pizze ale z innymi składnikami i duuuużo warzyw tak, żeby obiadek był dla małego od razu:tak:

Ostatnia edycja:
hej hej...
na chwile tylko ...
poki m nie ma zeby nie buczal jaki rachunek mu za tel przyjdzie... :-D:sorry2:

na sam poczatek moze GRATULATIONS dla kerny i tych dwoch kreseczek :-D:tak:

ja poki co jeszcze w dwupaku ale wszysko mnie juz boli, nawet obrot z boku na bok do spania sprawia mi bol... masakra chodze jak robocop... :dry::dry::dry:
ja juz chce miec to za soba... :sorry2:

nie wime co jeszcze chcialam napisac...:dry:

Dzien doberek:-)
byłam wczoraj poszaleć z koleżanką:tak:
i dieta poszłaaaaaaaaaaa:-D

ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)

talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok:-D
kocham siebie:-D:-D:-D

kerna gratulacje:tak:

dzięki dzieki i szczerze Pati nie wiem co przeżywasz..ja miałam jeszcze mały brzuszek wiec za bardzo nie przeszkadzał. Ale Ty lada moment się rozdwoisz i będzie po wszystkim:tak::tak::tak:.
Ja jescze nie wierze i myślę do jakiego G iść:dry:

medea no to gratuluję pomiarów :tak::tak::tak::tak::tak: laska z Ciebie ze ho ho :-):-):-):-)

my zaraz zmykamy na sanki,Oliwka tylko skonczy to co ma skończyć na nocniku ,zje monte i zmykamy.

M poszedł po zakupy do biedronki po pare rzeczy :tak::tak::tak:

pati to powodzenia:tak:
ja akurat tak źle przed porodem nie mialam;-) nawet sie go nie spodziewałam, a jak mialam skurcze to myślalam ze to nie to:-D

Oliwka byla na dworze czwartek ale jakies 2 godziny bylysmy Piatek i sobota nie wychodzila No to dzis najwyzszt czas wyjsc
Macie racje tez zauwazylam ze jak jest na dworze to nie ma katarku Nie wiem jakos nie chcialam z nia codziennie wychodzic.No ale dzis idziemy do sklepu to spacer bedzie .
Jutro jedziemy razem z G do gorzyc wiec tez bedzie na dworze a Jak jeszcze snieg we wtorek bedzie to sanki planuje iec od dzis Oli zacznie lazic po dworze ?

KERNA moze do mojego G pojdziesz hihihi

Jak G zawsze tutaj pisze o moim M :-)

Sniadanko zjedzone Oliwka pojadla troche samej szynki Wezme jej serek I jak w sklepie bedzie glodna to poje serka

AGNES to milgo saneczkowania

KERNA a kiedy chcesz isc do gina?Zrobisz jeszcze za kilka dni test ponownie dla pewnosci?
A do tego co z Michalkiem w ciazy chdzilas nie chcesz isc??????

reklama
Do góry