reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hehe u mnie nie tak łatwo....:no:
wysłałam M po drugi......i są dwie:tak: no tamta blada, ale jest!!!
no to gratulacje.:-):-):-):-)

Oliwka wstała o 8.00 więc spoko,zaczyna mi o fajnych godzinach się budzić nie tak jak kiedyś 5.00-6.00.cieszę sę.

my wstaliśmy troszkę wczesniej,M mnie obudził i było milusio :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

także poranek fajniusi :-D:-D:-D:-D

na dworze biało i śnieżnie.

juz jesteśmy po śniadaniu.Oliwka ogląda kaczory na polsacie:tak:

no spory ten maluch,w porównaniu moja Oliwką co miała 3050kg tylko to moja to kruszynka w porównaniu do niego była :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No to Oliwka mautka byla A teraz jaka baba z niej wyrosla:-D
No i wlasnie dlatego myslalam ze wieksza sie urodzila:tak::tak::tak:
A tak poza tym to wyobraz sobie moje jak mialy po 1600
ja tez nie umiem sobie tego wyobrazic
I jak tam M wylecial czy wrcil do domu?
Witam mamy ja po testowanku....:baffled:
U nas deszcz pada i śniegu tyle o ile.....bałwana już nie ulepi:-DNo ale deszczowo też mało przyjemnie:dry:
Życzę miłego dzionka:tak: Dziś mój M zapowiedział wyjście na basen:szok: więc może uda nam sięgdzieś kupić pieluchy dla małego..może w cerfurze będą:confused::confused:
No to milego basenowania sie
pizza mniamniaśna:tak::tak::tak::tak: serio a ciacho tak mi urosło, że zakryło składniki:szok::szok::szok: ale pycha była i mam ochotę na jeszcze...Michał nawet siędorwał, bo zrobiłam taką lajtową:tak:
A qwa zepsuty mam czytnik kart i nie wkleję fotki:wściekła/y:
A test wygląda tak: ta kontrolna krecha jest dość słąba jak na pozostałe testy. A ta druga widoczna a le jeszcze bledsza....na tyle blada ,że ją widać:tak: Alei tak mam niepewność. Kupiłam bobotesta, żeby mieć dokładny pomiar, ale ta kontrolna okropnie słaba jest.....

hehe u mnie nie tak łatwo....:no:
wysłałam M po drugi......i są dwie:tak: no tamta blada, ale jest!!!
Wczesiejszych postow nie bede komentowac bo mialam cie opioszyc za ta mine Skoro masz 2 blade kreski To tak jak MH napisala to moze byc wczesna ciaza.
Ja tez bym nie wytrzymala
GRATAKI KOCHANA
Ja sie ciesze jakbym to ja zaszla w ciaze Moze dlatego ze tez bym chciala:-p

My jeszcze sniadania nie jedlismy .Oliwka bawi sie u siebie Musze ja ubrac bo w pizamie jeszcze lazi
Katar juz niej prawie wcale .

G chce isc sobie kupic kapcie na jutro do Gorzyc mu sie przydadza .Wiec wezmiemy do sklepu Oliwke Juz dawno na spacerze nie byla wiec sie przejdzie
MILEGO DNIA

a nie pochwaliłam się M dzis zaproponował ze będzie robił obiadek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i zrobi pyszny obiadek,to mu akurat pyszne wychodzi.

makaron z piersią z kurczaka pokrojoną na kawałeczki z brokułami i zalane śmietaną pyszne mniam mniam

dobra zabieram się za sprzątanie i pranie:-):-):-):-)

reklama
KERNA A POWIEC MI JAK SIE TERAZ CZUJESZ wiesz jakie mysli ci kraza po glowie ????Cieszysz sie ?Kurcze zycze wam aby sie wszysto ulozylo tak jakbyscie tego chcieli Uwazaj teraz kochana na siebe

Do góry