reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
DOWIKLA no wlasnie ciekawe czy twoj M juto wyleci Daj nam znac :-)
MARTA kurcze tak fajnie przygotowana kolacyjka to pewnie pyszna byla? :-)

Gratulacje dla Natalineczki ze zostala ciocia
A dzidzius urodzil sie z waga 5 kg ???????SZOK

No to mlodzi juz wykapani:tak::tak::tak:I wszystkim jest zimno-co za chudobingi;-):-)
Zaraz sobei troszke pobiegaja i zrobi sie Im cieplej

AGNES
Twoja Oliwka wazyla 3050:confused:Ja myslalam ze wiecej:baffled:

tak tyle wazyła,chudzinka z niej była a nózki to miał tak chude ze mój tata bał się ją wziąść na ręce jak był u nas w odwiedzinach w szpitalu i mówił ze ma jak nózki kurczaka:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a teraz prosze jaka baba z niej wyrosła !!!!!
No i wlasnie dlatego myslalam ze wieksza sie urodzila:tak::tak::tak:
A tak poza tym to wyobraz sobie moje jak mialy po 1600

reklama
powiem Ci szcerze że trudno mi sobie wyobrazić,nigdy na żywo nie widziałąm takiego maleństwa.
Ja tez wczesniej nie widzialam takich malenkich dzieci:no:
Mam chyba takie fotki w moim albumie na BB

Moje dziewczynki tearz biegaja w pizamkach i plecaczkami na plecach:tak::tak::tak:
Tzn jedna jezdi na hulajnodze a druga na takim autku

Do góry