reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA jednak ten chlop sie na noc zasem przydaje :-)
hehe czasem jakiś pozytek z nich jest, ale to tylko czasami:-p;-)
Jak Wy tak piszecie o tym śniegu to nie wierzę. U mnie serio luzik, od dwóch dni nie sypie...a wczoraj jeszcze trochę stopniało i chlapa sięzrobiła, więc przyjemnie nie jest. Przynajmniej roboty mniej:blink:.
Powiem Wam jeszcze, ze mój M jest ze mnie dumny. A to dlatego, że kupiłam małemu zabawke samolocik. Dałam za nią 4zł a M myślał, że pół bańki!!!! no i zaoszczędziliśmy 46zł............

Ostatnia edycja:
reklama
Dorota fajnie, że mimo wszystkiego jednak udało Ci sięzałatwić ten pobyt:tak: i w sumie szybko :tak: no ale słomianą wdową nie fajnie jest być i tego współczuję. Zobacysz jak zleci, a może akurat wyjdzie szybciej:rolleyes2:. Dasz radę, ja też bałam się że psychicznie nie dam rady, bo jednak M w trudnych syt. brał na siebie fochy bejbesa. A tu cały dzień ja sama z tym fochem. Ale szybko zleciało:tak:Trzymam kciuki. Jakby co, masz nas przeci
Wlasnie G jest jaki jest Ale bardzo mi poaga przy Oliwce Jak on wraca z pracy to ja wiem ze moge sobie od niej dychnac I zawsze staje po mojej stronie jesli chodzi o nia i za to jestem mu wdzieczna Super sie nia zajmuje Wszystko przy niej zrobi
No ale teraz bede sama Tyle co mama z jasiem mi troche sie pobawia z nia
Ale kompanie do G nalezy A teraz do mnie
Tak samo z usypianiem
Juz sie boje .No ale dobrze ze jedzie
Jak liczylam to jak pojedzie 11 stycznia to powinien normalnie wrocic kolo 4 marca :szok:Pierwszy raz tak dlugo
No i miedzy nami jest ostatnio superowato wiec chyba bede tesknic .No ale niech idzie MOze sie wyleczy i bedzie miedzy nami coraz lepiej:tak:

hehe czasem jakiś pozytek z nich jest, ale to tylko czasami:-p;-)
Jak Wy tak piszecie o tym śniegu to nie wierzę. U mnie serio luzik, od dwóch dni nie sypie...a wczoraj jeszcze trochę stopniało i chlapa sięzrobiła, więc przyjemnie nie jest. Przynajmniej roboty mniej:blink:.
Powiem Wam jeszcze, ze mój M jest ze mnie dumny. A to dlatego, że kupiłam małemu zabawke samolocik. Dałam za nią 4zł a M myślał, że pół bańki!!!! no i zaoszczędziliśmy 46zł............
Kurcze chyba musze do Ciebie wpasc na nauke oszczedzania kasy:-D

Oliwka wczoraj usnela nie kapana w brudnych ciuchach w ktorych lazila Dawno sie juz obudzila a ja wyrodna matka nawet pampersa jeszcze jej nie przebralam G juz sie z nia bawi Ide bo mnie G wydziedziczy i zabierze laptopa :blink:

A ja jestem sama. M pojechał z bejbesem do sklepu a ja odpoczywam przy odsmażanych kopytkach:-)
Dorota będzie dobrze, pomyśl jak fajnie bedzie jak wróci:tak::tak::tak:
U mnie też M kąpał małego i dawał kolację.....

witam sie porannie- mialo byc z kawką ale kawka wypita w czasie usypiania Maksa:-D
z M nie lepiej tylko gorzej, ale... ja sie nie staram o to żeby się pogodzic i to dlatego:tak:

zawsze za szybko mu odpuszczałam i tym razem postanowiłam byc uparta:tak:

Maksowi sie cos poprzestawialo jak go zaczełam kłasc chwle przed 8(zawsze kładłam chwile po 8) i teraz mi sie budzi kolo 2-3 a potem kolo 5:baffled: i znów o 7:baffled:
nie wiem cóż tak- dzisiaj go spróbuje położyć później, to zobaczymy jaki będzie efekt:tak:

I ja witam sie porannie:-)
Nocka ok:tak::tak::tak:Mlode ani razu nie wstawaly,przynajmniej ja Ich nie slyszalam hehe:tak::tak::tak:A pospaly do 9;10:-):tak:
Zaraz sie ubiora i ide zrobic sniadanko:tak:M oczywiscie jeszcze spi
U nas tez nasypalo duuuzo sniego i do tego caly czas sypie-jeszcze czasem jutro odwolaja lot:baffled:
Na termometrze -4 ale wieje fatalnie:no::no::no:Wiec pewnei z dziewczynkami nie wyjde a jak wyjde to pewnie na 15 minut

KERNA
Ale masz dobrze:tak::tak::tak:Zazdroszcze:-)

Jakby u mnie tearz sie ocieplilo i by zaczl padac deszcz to ja bym z domu nie wyszla:szok::szok::szok::szok:Miala bym normalnie powodz:no::no::no:
u nas jeszcze dobrze wszytko nie stopnialo- ale podblokiem chociaz normalnie- bo odsniezyli ranmo i ciapy tez nie ma-ale to tylko do sklepu na koniec bloku sie da dosc- gdzie indziej juz nie, bo w butach wode mozna miec:baffled::-D

reklama
to troche zdjec
1,2, u kolezanki z jej coreczka Tej kolezanki co bylam u niej na sylwka
3 w domu
4 mam nerwa
5 tak sie ladnie bawie w kuchni:tak:
6,7,8.9,10Zobacz załącznik 194818

100102_103630.jpg

100107_093034.jpg

100107_093041.jpg

100109_093128.jpg

100109_094449.jpg