Mama Helenki
i Aniki :D
dziękii brzmi też superowo. A ciasto opadło ci pod tymi dodatkami?? bo mi zwykle kapeć sie robi jak nakłądę tego wszytkeigo..nie rośnie za bardzo....
No grube to ono nie było, ale z założenia ma być cienkie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękii brzmi też superowo. A ciasto opadło ci pod tymi dodatkami?? bo mi zwykle kapeć sie robi jak nakłądę tego wszytkeigo..nie rośnie za bardzo....
No tak Helenka to jeszcze maluchA moje dzieci jeszcze nie maja nic do powiedzenia
A w robionej w domu ważne jest to, że Helenka bierze we wszystkim udział![]()
Patrysia to już bliżej niż dalej...hej hej
ja tylko na chwile korzystajac z neta poprzez tel za dwa nui pelne dni korzystania poszlo juz 80 zl wiec troche sztopnęliśmy z tym netem...
poza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...
ale pozdrawiam Was mocno...
MH -od kiedy to oliwę na łyki się mierzy2 szkl maki 3dkg drożdży, szklanka ciepłej wody, po łyżeczce cukru i soli, 3 łyki oliwy, estragon - jest bardzo ważny![]()
witam :-( rozwaliłam samochód tzn lewy błotnik lampę i pierwsza wypłata pójdzie na klepanie lakier lampę szittnie gniewajcie sie ale jestem dobita wogóle wczoraj byl jakis parszywy dzień
dziś na 14 .30 do pracy do 21.30
miłego dnia
no to gratulację ,ale na prawde Ty nie masz z czego się odchudzaća tak wogole to ważyłamsie dzisiaj rano- 53,2!!!!!!! a Maks ma już 6.800![]()
A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tak wogóle diewczyny to co z joe_aleex??? osttani raz napisała u nas pod koniec wrzesnia, a czasem wchodzi na bb, ale tylko na gry![]()
no to pati już niedługopoza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...
ale pozdrawiam Was mocno...
Dołączamy się do życzeńWIKTORIA
![]()
Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!
![]()
100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!
A o mnie nikt nawet nie wspomni:-Jestem niewidzialna...
A jeszcze syna życzę;-)A&E wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrówka szczęścia spełnienia marzeń no i wygranej w lotto![]()
A ja dziś 3 pralki nastawiła i całą blokową suszarnię ubrań narozwieszałam - od pościelowych do swetrówMy już po obiadziu chłopaki odkurzaja a mamusia dostała wolne na kompa
ale wsio wyprasowałam normalnie pusty kosz![]()
No to wypadało by jakieś mniejsze lub większe co nie co postawić;-)Jooo ja jzu mam tyle postow
Dziekuje![]()
...
MH -od kiedy to oliwę na łyki się mierzy![]()
...
a wasze dzieciaki układają juz puzzle????--o dwulatki oczywiście pytam![]()
AGNES ZA takiego slowa otuchy ze bedzie ok to chyba ja ci posprzatam![]()