reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Was kochane
i jeszcze raz dziekuje reszcie za zyczenia:tak::tak::tak:
Tak wiec my po urodzinach moich i kumpla:tak::tak:
ja bede miala jutro gosci ale z m tez juz dzisiaj troche swietowalismy:tak::tak:
tzn przyszedl m z pracy z pieknym bukietem 24 czerwonych roz i duza bomboniera w ksztalcie serca
potem mowi mi zebym zajrzala do portfela a tam 100euro( ok 400zl) i mowi do mnie kup sobie cos fajnego bo ja nie mialem w tym roku glowy do prezentu
no to ja zadowolona bo i tak chcialam sobie nakupowac nowych ciuchow a 100euro wiecej w portfelu nie zaszkodzi :-D:-D
a po co mial mi kupowac cos zbednego :confused::confused:
niby poszedl na latwizne ale ja jestem zadowolona :tak::tak:
potem posiedzielismy u znajomego do 18 bo on i tak robil tylko kawa i ciasto szwagierka wziela Emily a m mnie zaprosil do restauracji bylo super jedzonko pyszne romantycznie przy swieczkach wypilismy sobie szampana i pogadalismy tak wiec jestem zadowolona z urodzin:tak::tak:
Teraz Emily juz w lozeczku a m szykuje dla nas kompiel przy swieczkach ojjjj jak ja bym chciala miec przynajmniej raz w miesiacu urodziny:-D:-D;-);-)

A moje dzieci jeszcze nie maja nic do powiedzenia :-D
A w robionej w domu ważne jest to, że Helenka bierze we wszystkim udział :tak:
No tak Helenka to jeszcze maluch :tak::-):-)
U mnie nie przejdzie taka wspólna zabawa z Kubusiem,bo on nadwrażliwy jest bardzo.
Jak coś zobaczy co mu się spodoba to potem nie zje za żadne skarby,tylko szuka tego jednego składnika i wybiera łapami,albo biegnie do łazienki i wymiotuje.:baffled::baffled:
Częściowo to też jest jakieś genetyczne normalnie ,bo Darka brat jak zobaczy ,surowe mięso to go już nie zje.
Jak nie widzi to zjada bez problemu.
Dla mnie to chore jest normalnie.
Jego żona to ma przesrane przez to na całego.:tak::baffled::baffled::baffled:

hej hej
ja tylko na chwile korzystajac z neta poprzez tel za dwa nui pelne dni korzystania poszlo juz 80 zl wiec troche sztopnęliśmy z tym netem...
poza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...

ale pozdrawiam Was mocno...
Patrysia to już bliżej niż dalej...
Lada moment i po wszystkim będzie

2 szkl maki 3dkg drożdży, szklanka ciepłej wody, po łyżeczce cukru i soli, 3 łyki oliwy, estragon - jest bardzo ważny :)
MH -od kiedy to oliwę na łyki się mierzy:confused::confused::-D:-D:-D:-D

witam :-( rozwaliłam samochód tzn lewy błotnik lampę i pierwsza wypłata pójdzie na klepanie lakier lampę szitt :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie gniewajcie sie ale jestem dobita wogóle wczoraj byl jakis parszywy dzień :no: dziś na 14 .30 do pracy do 21.30
miłego dnia

oj wspólczuję :tak::tak::tak::tak:

a tak wogole to ważyłamsie dzisiaj rano- 53,2!!!!!!! a Maks ma już 6.800:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no to gratulację ,ale na prawde Ty nie masz z czego się odchudzać :tak::tak::tak::tak:

a Maks to juz kawał chłopa :tak::tak::tak::tak::tak:

A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego kochana,sto lat :-):-):-):-)

a tak wogóle diewczyny to co z joe_aleex??? osttani raz napisała u nas pod koniec wrzesnia, a czasem wchodzi na bb, ale tylko na gry:confused:

chyba sobie odpuściła bb,na to wygląda :tak::tak::tak::tak:

poza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...

ale pozdrawiam Was mocno...
no to pati już niedługo :tak::tak::tak::tak:
trzymam za Ciebie kciuki i odzywaj sie :tak::tak::tak::tak:

Oliwka w łożeczku,jeszcze nie spi.no ale spokojna to najważniejsze.

Muszę sie pochwalić nauczyłam Oliwkę już w całości wierszyka na dzień babci :tak::tak::tak::tak::tak:

sama już umie calutki powiedzieć,już sie chwaliła mówiła dziadkowi i babci,kazała sobie bic brawo :-D:-D:-D:-D:-D

a dziś się super zajęła puzzlami.bardzo jej się spodobało ,w sumie niedawno jej pokazałm jej.układa już do 5 elementów obrazki.z szeąścioma ma jeszcze problem,trzeba jej pomóc ale do pięciu elementów śmiga sama.jestemz niej dumna :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a wasze dzieciaki układają juz puzzle????--o dwulatki oczywiście pytam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Troche biegania mialam dzis Bo musialam G zalatwic skierowanie na te gorzyce.
Tutaj do przychodni w naszym miescie nie jest zdeklarowany I nie chcieli go przyjac.
Ale udalo mi sie zalatwic to skierowanie prywatnie za 50 zl .
Jutro G dostanie zaswiadczenie od szefa ze pracuje Bo to tez wymagaja I w poniezialek jedziemy do Gorzyc.
Ja planuje go odwiezdz z Oliwka:tak:

Kurcze jest jaki jest ten moj G ale pzy Oli mi zawsze pomaga a teraz bede sama
Najpierw jedzie na 10 dni a po nich bezposrednio na 6 tygodni .
Choc kolega ktory sie tam leczyl to wyszedl po 4 tygodniach No nic ciekawa jestem jak to bedzie .
Mam nadzieje ze sie G wyleczy i jakos sie to ulozy

dorota na prwno będzie wszystko dobrze,trzeba w to wierzyć,tam będa wiedzieć co robić aby mu pomóc :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka właśnie usneła,ale mam bajzel w pokoju :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: kto za mnie posprząta??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No przebrnęłam przez 30 stron - wszystkie żyją;-) i w większości przez @ opanowane:-p:tak::-).U mnie się już skończyła:-p:tak::cool:.
Witam wieczorową porą:biggrin2:.I na szybciora piszę co u nas.:tak:
Ksiądz już z bloku wyszedł dawno,M pojechał z Olkiem do braciunia:baffled:.
Choinka rozebrana i jak dużo miejsca się zrobiło;-):tak::cool2::cool2:.
Jutro sama w domciu będę to więcej popiszę;-):tak:,bo dziś już mnie głowa rozbolała :-:)wściekła/y::wściekła/y:a leków nie wykupiłam:no:,bo neurolog nie wpisał Peselu na recepcie:baffled::wściekła/y::wściekła/y: i do poniedziałku musze się Apapem zadowolić:sorry2::tak:.
Co do pracy to rozmowa wg mnie przebiegła dobrze:tak: i mam czekać na telefon :confused::dry:jak się casting na nianię skończy:baffled:.Bo na razie byłam pierwszą jaką zaprosili na rozmowę:tak:.
WIKTORIA
358.gif

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

358.gif

100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!:-D
Dołączamy się do życzeń:tak:.
Jestem niewidzialna...
A o mnie nikt nawet nie wspomni:-:)sorry2::confused:?
A&E wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrówka szczęścia spełnienia marzeń no i wygranej w lotto:happy2:
A jeszcze syna życzę;-):tak:.
My już po obiadziu chłopaki odkurzaja a mamusia dostała wolne na kompa:tak:
ale wsio wyprasowałam normalnie pusty kosz:tak::tak::tak:
A ja dziś 3 pralki nastawiła i całą blokową suszarnię ubrań narozwieszałam - od pościelowych do swetrów:tak:.
Jooo ja jzu mam tyle postow:szok::szok::szok:
Dziekuje:tak::tak::tak:
No to wypadało by jakieś mniejsze lub większe co nie co postawić;-):tak:.
Zmykam,bo literki się merdają przed oczami.
Do jutra

MH fajnie ze pizza udana :tak:
KERNA widze ze M wrocil no i Michalkiem sie zajal a ty mialas luz ;-)
LUNKA kurcze nie fajnie z ta lodowka U mnie jest tak jak u MEDEUSKI ze nie ma co sie popsuc bo malow niej jest:-D
AGNES ZA takiego slowa otuchy ze bedzie ok to chyba ja ci posprzatam:-D
A&E wszystkiego najlepszego odemnie i Oliwki:tak:
Fajny mialas dzien

Oli spi ale budzi sie co chwile Ja glodna a nic kompletnie w domu nie mam Ani jajek ani mleka ani nic na kanapke NORMALNIE swiatlo w lodowce i nie ma co jesc No nic schudne:-D

reklama
Do góry