reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Muszę sie pochwalić nauczyłam Oliwkę już w całości wierszyka na dzień babci :tak::tak::tak::tak::tak:

sama już umie calutki powiedzieć,już sie chwaliła mówiła dziadkowi i babci,kazała sobie bic brawo :-D:-D:-D:-D:-D

a dziś się super zajęła puzzlami.bardzo jej się spodobało ,w sumie niedawno jej pokazałm jej.układa już do 5 elementów obrazki.z szeąścioma ma jeszcze problem,trzeba jej pomóc ale do pięciu elementów śmiga sama.jestemz niej dumna :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a wasze dzieciaki układają juz puzzle????--o dwulatki oczywiście pytam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gratulacje dla Oliwki za wierszyk.
Klaudia zaczęła układać puzzle jak skończyła rok.:-D:-D:-D,ale ona miała takiego plastikowego przestrzennego kilkuelementowego puzzlowego misia.
Normalne puzzle około 1.5 roczku
Kubuś miał niespełna 2 latka jak misia poklaudusiowego zaczał układać,a do 3 lat to śmigał puzzle do 35 elementów.:szok::szok::szok:
Normalnie piorunem mu to szło,ale on kocha puzzle :tak::-):-)

No przebrnęłam przez 30 stron - wszystkie żyją;-) i w większości przez @ opanowane:-p:tak::-).U mnie się już skończyła:-p:tak::cool:.
Witam wieczorową porą:biggrin2:.I na szybciora piszę co u nas.:tak:
Ksiądz już z bloku wyszedł dawno,M pojechał z Olkiem do braciunia:baffled:.
Choinka rozebrana i jak dużo miejsca się zrobiło;-):tak::cool2::cool2:.
Jutro sama w domciu będę to więcej popiszę;-):tak:,bo dziś już mnie głowa rozbolała :-:)wściekła/y::wściekła/y:a leków nie wykupiłam:no:,bo neurolog nie wpisał Peselu na recepcie:baffled::wściekła/y::wściekła/y: i do poniedziałku musze się Apapem zadowolić:sorry2::tak:.
Co do pracy to rozmowa wg mnie przebiegła dobrze:tak: i mam czekać na telefon :confused::dry:jak się casting na nianię skończy:baffled:.Bo na razie byłam pierwszą jaką zaprosili na rozmowę:tak:.

Dołączamy się do życzeń:tak:.

A o mnie nikt nawet nie wspomni:-:)sorry2::confused:?

A jeszcze syna życzę;-):tak:.

A ja dziś 3 pralki nastawiła i całą blokową suszarnię ubrań narozwieszałam - od pościelowych do swetrów:tak:.

No to wypadało by jakieś mniejsze lub większe co nie co postawić;-):tak:.
Zmykam,bo literki się merdają przed oczami.
Do jutra
To mega pranie odwaliłaś.:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się z rana z kawusią...w końcu 2+1 na chacie:-) Michał przeszczęśliwy, jak tylko zobaczył M w łózku rano to do tej pory się chichra i komediuje....:tak:u nas zimno, ale śniegu nie napadało i wcale go już dużo nie ma:confused:. Miełego dzionka zycze...;-) i idę poczytać:happy2:

Witam, a u mnie śniegu do wysokości 2 stopnia :szok: i ciągle sypie :szok: Tylko kto to odśnieży :baffled:
U mnie stan w domu 1 + 2 :dry: M wczoraj zabalował z kumplem, ale niech ma, a co, tyra chłop, to niech sobie zaszaleje :cool2:

A moje dziewczyny znowu spały przyzwoicie :tak:

Ostatnia edycja:
hejka:-)

Oliwka jeszcze śpi,zaraz ide ją budzić :tak::tak::tak::tak:

u mnie śniegu tyle że masakra i dalej sypie.
MH u mnie więcej niz u Ciebie na zdjęciu.

M poszedł z moim tatą odśnieżać,masakrycznie dużo śniegu,zaspy ogromne:tak::tak::tak:

Dzien dobry
MH dzieki za kciuki.Ciesze sie ze mialas nocke przespanom
KERNA jednak ten chlop sie na noc zasem przydaje :-)
AGNES jak odmelduje G do gorzyc to przyjade ci posprzatac hiihih

U mnie nocka Ok Wlasnie sie Oliwka budzi wiece lece Do pozniej MILEGO DNIA

reklama
Ale udalo mi sie zalatwic to skierowanie prywatnie za 50 zl .
Jutro G dostanie zaswiadczenie od szefa ze pracuje Bo to tez wymagaja I w poniezialek jedziemy do Gorzyc.
Ja planuje go odwiezdz z Oliwka:tak:

Kurcze jest jaki jest ten moj G ale pzy Oli mi zawsze pomaga a teraz bede sama
Najpierw jedzie na 10 dni a po nich bezposrednio na 6 tygodni .
Choc kolega ktory sie tam leczyl to wyszedl po 4 tygodniach No nic ciekawa jestem jak to bedzie .
Mam nadzieje ze sie G wyleczy i jakos sie to ulozy
Dorota fajnie, że mimo wszystkiego jednak udało Ci sięzałatwić ten pobyt:tak: i w sumie szybko :tak: no ale słomianą wdową nie fajnie jest być i tego współczuję. Zobacysz jak zleci, a może akurat wyjdzie szybciej:rolleyes2:. Dasz radę, ja też bałam się że psychicznie nie dam rady, bo jednak M w trudnych syt. brał na siebie fochy bejbesa. A tu cały dzień ja sama z tym fochem. Ale szybko zleciało:tak:Trzymam kciuki. Jakby co, masz nas przecież;-):cool2:

Oli spi ale budzi sie co chwile Ja glodna a nic kompletnie w domu nie mam Ani jajek ani mleka ani nic na kanapke NORMALNIE swiatlo w lodowce i nie ma co jesc No nic schudne:-D
:szok::szok::szok::szok: no to przymusowa dietka;-)

Witam, a u mnie śniegu do wysokości 2 stopnia :szok: i ciągle sypie :szok: Tylko kto to odśnieży :baffled:
U mnie stan w domu 1 + 2 :dry: M wczoraj zabalował z kumplem, ale niech ma, a co, tyra chłop, to niech sobie zaszaleje :cool2:

A moje dziewczyny znowu spały przyzwoicie :tak:
a dobra żonka z Ciebie:cool2::cool2::cool2:
faktycznie śniegowo u Was, a my tu mam luzik ze śniegiem:blink:

Do góry