reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jeszcze Oliwka i moj i G malutki pokoik:tak: 100109_094644.jpg

100109_094711.jpg

100109_094738.jpg

100109_094750.jpg

100109_094822.jpg

100109_094925.jpg

100109_094232.jpg

100109_094902.jpg

100109_095002.jpg

I ja witam sie porannie:-)
Nocka ok:tak::tak::tak:Mlode ani razu nie wstawaly,przynajmniej ja Ich nie slyszalam hehe:tak::tak::tak:A pospaly do 9;10:-):tak:
Zaraz sie ubiora i ide zrobic sniadanko:tak:M oczywiscie jeszcze spi
U nas tez nasypalo duuuzo sniego i do tego caly czas sypie-jeszcze czasem jutro odwolaja lot:baffled:
Na termometrze -4 ale wieje fatalnie:no::no::no:Wiec pewnei z dziewczynkami nie wyjde a jak wyjde to pewnie na 15 minut

KERNA
Ale masz dobrze:tak::tak::tak:Zazdroszcze:-)
aaa już niedługo...:baffled::sorry2:
Kurcze może być że M jeszcze z Wami posiedzi dłużej:tak:Ale Ci zazdroszczę tego spania do 9tej...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Dorota super fotki, a Oli potrafi wrzasknąć:szok:. Super pokoiki:tak: a ten zileony taki jak moja sofka:tak:

Hej, melduje się :-)

ja tylko na chwile korzystajac z neta poprzez tel za dwa nui pelne dni korzystania poszlo juz 80 zl wiec troche sztopnęliśmy z tym netem...
poza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...

ale pozdrawiam Was mocno...

Trzymam w takim razie kciuki za pomyślne rozwiązanie i bezbolesny poród.:tak:;-):-)

dorota123456789 mieszkanko super. A Oliwka przesłodka.:tak:

medeuska gratuluję zrzutu .:tak:

MH u nas końca zimy również nie widać.:no:

Starszaki u babci jak co weekendowo, Amela śpi, małżon odśnieża... a ja wpadam przywitać się.;-)

Miłego weekendu życzę.:-)

Witam sie
Dorotka ,mała ma niezły charakterekco?? tak sie wscieka na fotografa:-D,ładnie zagospodarowane mieszkankio macie ,super ,ze mała ma swój pokój.:tak:

Medeuska strong women,a co niech sie chłopina postara:tak:

Dowikla ,ale z ciebie szczęściara ,ze m może jeszcze w domu zostać:-D

MH w tv mówią co sie dzieje w w-wie,aż sie wierzyć nie chce ,iedy to ostatnio taka zima była:szok:u nas dziś bardzo mocno wieje ,lekki mrozik na termometrze,ale przez wiatr to arktyka,ale póki co snieg nie pada:tak:

Moje dzieciaki wybyły na sanki ,Klaudia Ksawka koło domu prowadza po uliczkach .aja mam z p[ól godzinyświętego spokoju..,\

Wczoraj byłam na siłce w pogorzelicy a,drogo jak sam skurczysyn bo 10 za h lub 80 zł.karnet,ale ile sprzętu:szok::szok:normalnie wow,mo m to juz ma chęć miecia:-Dale niestety nasza siłka 3 razy mniejsza,ale i dwa razy tańsza ,a do tego na miejscu:yes::-p

Witam.
U nas na samochodzie pół cm lodu:szok::tak:,M po sól przychodził i szyby posypywał:tak:.
Dorotka,zdjęcia cudne:tak:.
Medea,mam nadzieję,że Maksio przestawi się na poprzedni tryb spania:tak:,bo nie ma nic gorszego:-p;-) jak niedospana mamuśka;-):tak:.
Zmykam bo Olek chce pograć a ja obiadem się zajmę:tak:.

reklama
dziekuje za komplementy mieszkania Oliwki i pokoji :-)
MH u mnie wczoraj caly dzien sypal snieg a dzis rano padal deszcze i zrobila sie plucha Tzn widac nadal ze snieg topnieje A ja tego nie lubie Ja wole aby mnie zasypalo niz jak sie plucha robi
MEDEUSKA wspolczuje z mezem i nocki

Oliwka sie od wczoraj rozchodzila Biega po calym mieszkaniu a mnie to strasznie cieszy
Ja juz posprzatalam Teraz na wspolnej ogladam i pisze z wami :-)

Do góry