reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej
ja tylko na chwile korzystajac z neta poprzez tel za dwa nui pelne dni korzystania poszlo juz 80 zl wiec troche sztopnęliśmy z tym netem...
poza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...

ale pozdrawiam Was mocno...

reklama
No to jestem:-)
Bylam po Dominika w szkole i pojechalam tylko z Nim na zakupki i na chwilke do siorki:tak::tak::tak:Niedawno wrocilismy i zjedlismy zupke:tak::tak::tak:
Dostalam eske od PATRYSI bo byla dzisiaj u gina:-)A wiec mala wazy 2500g,szyjke ma w polowie skrocona i ,05 cm rozwarcia:tak:lekarz Jej powiedzial ze ma czekac na bole bo moze urodzic dzisiaj lub za tydzien:tak::tak::tak::tak:No i powiedzial Jej ze bedzie miala lekki porod:baffled:
no to juz juz....

gratki 9000 posta:-D

witam się:-) M właśnie przyjechał, więc nie pogadam. Michał nie poznał go i nie za bardzo chciał do niego na ręce:baffled: ale już sobie przypomniał i bejbesa mam z głowy bo na mnie juzuwago nie zwraca;-)
no to żegnam się może póxniej zaglądnei poczytam coś więcej..póki co to wiem o bombowej lodówce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no gratulacje!!!!!!
Dowikla miedzy nami jest 3 m-ce różnicy na BB a w postach ...masakra!!!!!!!!!

No zasiadam znowu, bo M przejął na siebie kolację bejbesa..więc ja siedzę i patrze:-D:-D:-D i mam w końcu psychicznego luzaaaaaaaaaa:-)
Pati powodzenia:tak:
MH ja uwielbiam domowe, ale ciasto raz mi wyjdzie raz nie...jak znajdziesz chwilkę to zapodaj;-)
Madziula cierp ciało....;-)Ale zazdroszczę, uwielbiam ból zakwasowy:tak::tak:

2 szkl maki 3dkg drożdży, szklanka ciepłej wody, po łyżeczce cukru i soli, 3 łyżki oliwy, estragon - jest bardzo ważny :)

Do miski, wsypujemy make, robimy dołek, rozkruszamy drozdze sypiemy cukier i 1/2 szkl ciepłej wody. Troszeczke zamieszac w dołeczku i zostawic na 1/2 h do wyrosniecia. Potem sypiemy reszte i mieszamy całość i jeszcze 1/2 h do wyrośnięcia.

Ja na wierzch dałam pomidory z puszki ( zblendowane ) + oregano i bazylia, sera o wyrazistym smaku, 30 dkg starte na bardzo drobnej tarce, chuda wędlina i ananas.

Ponoć tak przygotowana ma połowę kalorii niz taka z pizzerii :dry:Ale co najważniejsze wyszła świetnie :tak:

Ostatnia edycja:
Ale tu pustki:szok::szok::szok:
My juz najedzeni,na chwilke wleciala tesciowa ale juz poszla:tak::tak::tak:
Ja nadal jestem glodna i stale podzeram obaidek na jutro:-p:-D:-D:-D
Musze sobei chyba doszykowac chlebka

reklama
2 szkl maki 3dkg drożdży, szklanka ciepłej wody, po łyżeczce cukru i soli, 3 łyki oliwy, estragon - jest bardzo ważny :)

Do miski, wsypujemy make, robimy dołek, rozkruszamy drozdze sypiemy cukier i 1/2 szkl ciepłej wody. Troszeczke zamieszac w dołeczku i zostawic na 1/2 h do wyrosniecia. Potem sypiemy reszte i mieszamy całość i jeszcze 1/2 h do wyrośnięcia.

Ja na wierzch dałam pomidory z puszki ( zblendowane ) + oregano i bazylia, sera o wyrazistym smaku, 30 dkg starte na bardzo drobnej tarce, chuda wędlina i ananas.

Ponoć tak przygotowana ma połowę kalorii niz taka z pizzerii :dry:Ale co najważniejsze wyszła świetnie :tak:
dzięki:tak: i brzmi też superowo. A ciasto opadło ci pod tymi dodatkami?? bo mi zwykle kapeć sie robi jak nakłądę tego wszytkeigo..nie rośnie za bardzo....

Do góry