reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziula jak są zakwasy to znak ze dobrze ćwiczyłaś:-D:-D:-D
As ja rozumiem twojego nerwa ale wiesz ja mam do Kubulca słabość:-D
MH 4 kg no to jeszcze 16 i postanowienie noworoczne w 100% zrealizowane:tak::tak:gratki:-)
Mamitka a co bałaś się że @ nie przyjdzie:dry::dry::dry:
Macie laski pozdrowienia od Pietruszki:blink:
My już po obiadziu chłopaki odkurzaja a mamusia dostała wolne na kompa:tak:
ale wsio wyprasowałam normalnie pusty kosz:tak::tak::tak:

reklama
Dorota super że męża już w poniedziałek przyjmą, trzymam za was kciuki:tak::tak::tak:

Odmeldowuję się do niedzieli wieczór bo zaraz do mojej mamy wyjeżdżamy, chyba że mojemu się odmieni:sorry2::sorry2::sorry2:

Miłego weekendu babeczki:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wymyłam lodówke. Mialam tylko przeglad zrobic prze zzmega zakupami, ja tam na tyly zagladam, a tam zapomniana salatka od mamy wybuchla ze słoika, no i trza myc, okazalo sie tez, ze wiecej rzeczy do wyrzucenia-cholera!
ja nie mam nigdy tego problemu- u mnie nie ma nadmiaru w lodówce:-D

Luna jak to surówka wybuchła,a z czego była z trotylu z marchewka???:-D
:-D:-D:-D:-D

dzieki;-)

MH jaka to dietetyczna pizza???? jest taka????:-D

narazie nie mam czasu was poczytac ale chcialam na szybko napisac ze G jedzie w poniedzialek do gozyc na leczenie Szok tak na juz Troche zalatwiania Pozniej do was zajze
Dorotka plizzz KROPKI stawiaj :-D:-D
Gratuluję szybo powziętych kroków:tak::-):-)

As ja rozumiem twojego nerwa ale wiesz ja mam do Kubulca słabość:-D
My już po obiadziu chłopaki odkurzaja a mamusia dostała wolne na kompa:tak:
ale wsio wyprasowałam normalnie pusty kosz:tak::tak::tak:
Kochana do Kubulca to wszyscy mają słabość.
Kawał z niego zarazy,ale lubić się da :tak::-D:-D:-D
Nawet jak we wtorek z Jezusana obrazku wilkołaka zrobił dorysowując mu mega uszy,siersć na szacie i maskę na twarzy,bo zawijał czerwonym spojrzeniem :szok::szok::szok::szok:to siostra w pierwszym momencie mało zawału nie dostała :szok::szok::szok:
a potem powiedziała,że pięknie pracował,bo przynajmniej obrazek pokolorował.:baffled::-D:-D:-D

Jak sobie zapracowałaś to i wolne dostałas :-D:-D:-D
Ja też pozdrawiam Twojego Pietruszkę :tak::-):-)

hi hi jak się ucieszył:-D:-D:-D
specjalistką od pizzy jest Madziula ona zawsze szybko a dobrą pizze robiła:tak:
ja nie umiem u mnie od pizzy jest pietruszka ja co najwyżej świetną zamawiam i fajny dostawca jest w komplecie:-)
no ja też zamawiam,bo moi robionej nie lubieeeeją :no::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
No to jestem:-)
Bylam po Dominika w szkole i pojechalam tylko z Nim na zakupki i na chwilke do siorki:tak::tak::tak:Niedawno wrocilismy i zjedlismy zupke:tak::tak::tak:
Dostalam eske od PATRYSI bo byla dzisiaj u gina:-)A wiec mala wazy 2500g,szyjke ma w polowie skrocona i ,05 cm rozwarcia:tak:lekarz Jej powiedzial ze ma czekac na bole bo moze urodzic dzisiaj lub za tydzien:tak::tak::tak::tak:No i powiedzial Jej ze bedzie miala lekki porod:baffled:

Do góry