reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malina z tego pstraga to i ja skożystam, no pacz-nie iwedzialam.
A klawiatura to ctrl shift i już .

Co takie pustki.
As psychloszka juz byla?

Wymyłam lodówke. Mialam tylko przeglad zrobic prze zzmega zakupami, ja tam na tyly zagladam, a tam zapomniana salatka od mamy wybuchla ze słoika, no i trza myc, okazalo sie tez, ze wiecej rzeczy do wyrzucenia-cholera!
Nie fajnie z tą lodówką :no:
Wypuściłam gadzinę z pokoju,bo czas było mu obiad dać :tak:;-):-):-),ale
zakaz TV i kompa obowiązuje do odwołania :tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

HELOŁ
,próbowałam grać w simsy,ale jakoś mnie to na razie szczególnie nie wciaga,za duzo do roboty i jakoś niewiele kumam co robić ,zeby oni robili co chcę:-p
moja dzieciarnia juz w domu i póki co grzeczna:szok:
As życzę cierpliwości :tak:MH co ci ten biedny m na odcisk nadepnął:baffled:gratki za 4 kg:tak:
ja na aerobicu wczoraj tak sie zmachałam ,ze dziś zakwasiory w pośladkach mam najwieksze ,a tak poza nimi tio wszędzie ,ale na tyłku najwieksze,ale było super:-D

No ,oby jak dziś tak mnie wszystko boli i czuję mięśnie to juz mam wrazenie ,ze jestem smukła i wiotka:-D,a dzis jeszcze na siłkę idę ,ale chyba będe trochę oszukiwać dzisiaj:zawstydzona/y:bo nie mam za dużo mocy:-D

Dostałam@@@@ :-):-):-)Ale jestem happy:-):-):-):-)

A nie możesz w wersji elektronicznej?? Na początek to chyba spory wydatek :confused:

No właśnie w regulaminie fundacji jest że meilem nie wolno bo to spam-i jest karalne:baffled:Ale do znajomych wysłałam:baffled::zawstydzona/y: Na nk też mam ponad 400 znajomych i już większości wysłałam:-)

Aga, to Twoja ślicznotka bardzo dużo mówi, bo jak w 2 jezykach, to dodatkowe punkty jeszcze dostaje:tak::tak::-D:-D

sms wysylasz raz i starcza do konca zycia, hihi. Nie ma zadnych ograniczen, mozesz sciagac filmy muzuke gry, ksiazki, co ci dusza zapragnie. My sciagamy przez bit comet i jak przerwiesz sciaganie, to tylko wznawiasz i idzi edalej

O co TY? Kurcze, a moze mialas za duze obciazenia, bo to sie na srednim albo lekkim robi...

No co za slodycz

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No identyko jak moja. Kosmetyki to juz pochowane z zasiegu jej łapek, bo nienadążyłabym kupować, hihi

Wiem wiem, zawsze bylam przeciwniczka, ale wiesz, Julka nie wychodzi praktycznie z syropów i chusteczek do nosai chyba tak nieswiadomie zaczelam przesadzac. Kiedys moja na roczek po sniegu latała bez rekawiczek, spala na balkonie na mrozie, albo przy otwartym knnie szeroko i zamknietym pokoju, tylkpoprzykryta po szyje, no szok. Nawet moja mama mowiła, ze przesadzam w 2 str, ale nigdy nic jej nie bylo, my chorzy wirusowo, zdychający, a ta zdrowa jak ryba nawet nie kichnęła. No i masz, musze powoli do tego wracac.

no to tez przeczytam...

:-D:-D:-D:-D:-D

Zdrówka dla małej i dzieki za kawke, no przyda sie dzis jak nic.

Warto założyć swoja strone, poszukaj jak sie robi te bezpłatne. I mialam Ci pisac wlasnie, zebys poszła do jakiejs drukarni do jakiegos kierownika albo wlasciciela, dl anich to pikus zrobic takie cos i nie iwem, czy by sie znalazł ktos, kto by dziecku odmówił. Spróbuj, duma w kieszen i do dziela, trzymam kciuki, u nas juz tak robili

Właśnie nie wiedziałam że można samemu założyć taką stronke bezpłatnie:shocked2: U nas to Ci drukarni nie ma:baffled:Ja drukuje w takim sklepiku komputerowym i płaciłam pół ceny. Ale teraz koleś mi w pracy wydrukuje jak noci będzie miał:tak:

Niki usnęłą na swoją poranną drzemkę i spała cale 5 min :wściekła/y:
To pospała:shocked2:

kochana a wlasnie elektronicznie nie mozna?
przeslij mi na maila to wydrukuje i poroznosze u nas tam gdzie sie da:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka ok,poczekam

a mrozy to w Mrozach a nie w szczecinie:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

u mnie teraz - 8 a tak w dzien wczoraj caly czas -6 :baffled:
to moczowa sparwa u was zeby nie mowic "gow....":-D:-D:-D:-D

To niech meila zapoda na pw;-)Dzieki;-)
A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dołączam się do życzeń:-):-):-)

dołączam sie do życzeń :tak::-)

i krotki opis mojej stluczki
rozwaliłam przy cofaniu lekki poślizg i niewyrobilam bo malo miejsca przeliczyłam sie i ciemno bylo dobrze nie widzialam ledwo sie kufer zamknąl wiec lepiej go nie otwierac a lampe na razie połatalam taśmą światła kirunki dziłają takze jakos sie będzie jeżdzic zreszta szkoda gadac
mąz sie nie odzywa jak zwykle w takich sytuacjach ja tez jestem zła bo wszystko poszło w łeb moze braknąc kasy na zapłacenie rachunkow musze zrobic jkakis debet no trudno :wściekła/y::wściekła/y:

Mój A. wczoraj faceta "puknął". Normalnie zdębiałam. Ok. 17 już szaro było i A. wjazd przejechał musiał cofnąć metr więc cofa i puuukk:baffled:A tam facet:szok:Chciał sobie przejść przez jezdnię(nie ma tam pasów). Mąż zjechał na pobocze wysiadł żeby faceta przeprosić czy zapytać czy nic się nie stało a facet zniknął:szok::sorry2:

To niech tą królewną zostanie ,ale w tych czasach ciężko o królewicza na białym koniu :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

One grube:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratulacje kochana:tak::-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co do cen ..ceny są takie ,bo bierzesz tylko te 2 tabletki i na kilka miesięcy spokój ,więc cenowo jeszcze jakoś to wychodzi :tak::-):-)
Wiadomo z czasem organizm się przyzwyczaja działają na coraz krócej i wtedy po prostu trzeba dostosować inny lek.
I znów będzie działał na kilka miesięcy.:tak:;-):baffled:

A mnie Kuba wyprowadził z równowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okazało się,że po królewicza musiałam iść sama do szkoły,bo on chciał wrócić sankami a nie autem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekał na mnie na świetlicy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostał dziś w dzień na 3 godziny lekcyjne 3 czarne kropki za zachowanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
1.Nazwał nauczycielki dupkami,bo go nie chciały wpuścić pierwszego na salę gimnastyczną i pokazał im jęzor :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
2.wycelował w panią ołówkiem i w nią rzucił :szok::szok::szok::szok:
3.Skopał w-fistkę (nie swoją) ,bo og odciągnęła od drzwi ,które on trzymał,żeby dzieci nie wyszły z sali gimnastycznej.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie mam go dziś dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj była rozmowa z nim wieczorem.
Obiecał poprawę :-:)-:)-(
Sam powiedział,że jak narozrabia to nie będzie włączał kompa i nie będzie tv oglądał i sam będzie tego pilnował.:szok::szok::szok:
A dziś proszę co zrobił...:sorry2::sorry2:
Jak zapytałam dlaczego w panią rzucił to odpowiedział
Pani była fajnym ruchomym celem i tak jakoś wyszło :szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po powrocie do domu dostał kolejną karę ,bo siedział ponad 30 min. na klatce schodowej w kombinezonie i z plecakiem na plecach i twierdził,że będzie tam siedział dopóki tata z pracy nie wróci.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czym mnie wyprowadził z równowagi już totalnie.
Wzięłam gada za chabety ,wyrzuciłam do pokoju ,rozebrałam i zabroniłam wychodzić z pokoju do odwołania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ależ mi ciśnienie gadzina podniosła.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego nie będzie psycholog ,bo nie zdążyła dojechać.Jakiś wypadek po drodze i w korku stoją.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się weekend zaczął atrakcjami:szok::baffled:

...

No właśnie w regulaminie fundacji jest że meilem nie wolno bo to spam-i jest karalne:baffled:Ale do znajomych wysłałam:baffled::zawstydzona/y: Na nk też mam ponad 400 znajomych i już większości wysłałam:-)

...

A dzwoniłaś po drukarniach ?? Może ktoś ci to wydrukuje jako darowiznę i wrzuci sobie w koszty :tak:

Ja dzisaj robię pizze zobaczymy czy mi wydzie, bo nowy przepis :szok:

reklama
Do góry