anaconda27
styczniówka2006
A u nas zaczyna prószyć śnieżek![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie fajnie z tą lodówkąMalina z tego pstraga to i ja skożystam, no pacz-nie iwedzialam.
A klawiatura to ctrl shift i już .
Co takie pustki.
As psychloszka juz byla?
Wymyłam lodówke. Mialam tylko przeglad zrobic prze zzmega zakupami, ja tam na tyly zagladam, a tam zapomniana salatka od mamy wybuchla ze słoika, no i trza myc, okazalo sie tez, ze wiecej rzeczy do wyrzucenia-cholera!
A nie możesz w wersji elektronicznej?? Na początek to chyba spory wydatek![]()
Aga, to Twoja ślicznotka bardzo dużo mówi, bo jak w 2 jezykach, to dodatkowe punkty jeszcze dostaje
sms wysylasz raz i starcza do konca zycia, hihi. Nie ma zadnych ograniczen, mozesz sciagac filmy muzuke gry, ksiazki, co ci dusza zapragnie. My sciagamy przez bit comet i jak przerwiesz sciaganie, to tylko wznawiasz i idzi edalej
O co TY? Kurcze, a moze mialas za duze obciazenia, bo to sie na srednim albo lekkim robi...
No co za slodycz
No identyko jak moja. Kosmetyki to juz pochowane z zasiegu jej łapek, bo nienadążyłabym kupować, hihi
Wiem wiem, zawsze bylam przeciwniczka, ale wiesz, Julka nie wychodzi praktycznie z syropów i chusteczek do nosai chyba tak nieswiadomie zaczelam przesadzac. Kiedys moja na roczek po sniegu latała bez rekawiczek, spala na balkonie na mrozie, albo przy otwartym knnie szeroko i zamknietym pokoju, tylkpoprzykryta po szyje, no szok. Nawet moja mama mowiła, ze przesadzam w 2 str, ale nigdy nic jej nie bylo, my chorzy wirusowo, zdychający, a ta zdrowa jak ryba nawet nie kichnęła. No i masz, musze powoli do tego wracac.
no to tez przeczytam...
Zdrówka dla małej i dzieki za kawke, no przyda sie dzis jak nic.
Warto założyć swoja strone, poszukaj jak sie robi te bezpłatne. I mialam Ci pisac wlasnie, zebys poszła do jakiejs drukarni do jakiegos kierownika albo wlasciciela, dl anich to pikus zrobic takie cos i nie iwem, czy by sie znalazł ktos, kto by dziecku odmówił. Spróbuj, duma w kieszen i do dziela, trzymam kciuki, u nas juz tak robili
To pospałaNiki usnęłą na swoją poranną drzemkę i spała cale 5 min![]()
kochana a wlasnie elektronicznie nie mozna?
przeslij mi na maila to wydrukuje i poroznosze u nas tam gdzie sie da
Malinka ok,poczekam
a mrozy to w Mrozach a nie w szczecinie
u mnie teraz - 8 a tak w dzien wczoraj caly czas -6
to moczowa sparwa u was zeby nie mowic "gow...."![]()
Dołączam się do życzeń:-):-):-)A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dołączam sie do życzeń:-)
i krotki opis mojej stluczki
rozwaliłam przy cofaniu lekki poślizg i niewyrobilam bo malo miejsca przeliczyłam sie i ciemno bylo dobrze nie widzialam ledwo sie kufer zamknąl wiec lepiej go nie otwierac a lampe na razie połatalam taśmą światła kirunki dziłają takze jakos sie będzie jeżdzic zreszta szkoda gadac
mąz sie nie odzywa jak zwykle w takich sytuacjach ja tez jestem zła bo wszystko poszło w łeb moze braknąc kasy na zapłacenie rachunkow musze zrobic jkakis debet no trudno![]()
To się weekend zaczął atrakcjamiTo niech tą królewną zostanie ,ale w tych czasach ciężko o królewicza na białym koniu
One grube
Gratulacje kochana:-):-)
Co do cen ..ceny są takie ,bo bierzesz tylko te 2 tabletki i na kilka miesięcy spokój ,więc cenowo jeszcze jakoś to wychodzi:-):-)
Wiadomo z czasem organizm się przyzwyczaja działają na coraz krócej i wtedy po prostu trzeba dostosować inny lek.
I znów będzie działał na kilka miesięcy.;-)
A mnie Kuba wyprowadził z równowagi
Okazało się,że po królewicza musiałam iść sama do szkoły,bo on chciał wrócić sankami a nie autem.
Czekał na mnie na świetlicy.
Dostał dziś w dzień na 3 godziny lekcyjne 3 czarne kropki za zachowanie
1.Nazwał nauczycielki dupkami,bo go nie chciały wpuścić pierwszego na salę gimnastyczną i pokazał im jęzor
2.wycelował w panią ołówkiem i w nią rzucił
3.Skopał w-fistkę (nie swoją) ,bo og odciągnęła od drzwi ,które on trzymał,żeby dzieci nie wyszły z sali gimnastycznej.
Normalnie mam go dziś dość.
Wczoraj była rozmowa z nim wieczorem.
Obiecał poprawę :--
-(
Sam powiedział,że jak narozrabia to nie będzie włączał kompa i nie będzie tv oglądał i sam będzie tego pilnował.
A dziś proszę co zrobił...
Jak zapytałam dlaczego w panią rzucił to odpowiedział
Pani była fajnym ruchomym celem i tak jakoś wyszło
Po powrocie do domu dostał kolejną karę ,bo siedział ponad 30 min. na klatce schodowej w kombinezonie i z plecakiem na plecach i twierdził,że będzie tam siedział dopóki tata z pracy nie wróci.czym mnie wyprowadził z równowagi już totalnie.
Wzięłam gada za chabety ,wyrzuciłam do pokoju ,rozebrałam i zabroniłam wychodzić z pokoju do odwołania.
Ależ mi ciśnienie gadzina podniosła.
Do tego nie będzie psycholog ,bo nie zdążyła dojechać.Jakiś wypadek po drodze i w korku stoją.![]()
...
No właśnie w regulaminie fundacji jest że meilem nie wolno bo to spam-i jest karalneAle do znajomych wysłałam
Na nk też mam ponad 400 znajomych i już większości wysłałam:-)
...