reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E to duża jest Emilly:tak::tak::tak:
fajnie macie z tą imprezką:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikluś Julina ma narazie w planach życiowych pozostac do starości księżniczką no może królewną:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To niech tą królewną zostanie ,ale w tych czasach ciężko o królewicza na białym koniu :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to ma ambitne plany hehe:-D:-D:-D
Moje to mowia ze sa ksiezniczkami i modelkami:tak::tak::tak::-D

Jak sie ubieraja i nie moga naciagnac rajstop lub spodni to mowia ze sa grube:szok::-D:-D:-D
One grube:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam ,laski ,ale nasmarowałyście:szok::szok::szok::szok::szok:

Dziwczyny,nadchodzi wielkopomna chwila,nie wiem czy pisałam wam kiedyś ,ale kupujemy od gminy nasz dom,no i poszła już pierwsza rata,spozadzono protokuł i za tydzień w czwatrek jedziemy do notarisza:-D:-D:-D:-Dtakze dołaczam do szczęśliwego grona ,posiadaczek własnego MMMMMMM:-D:-D:-D
Gratulacje kochana:tak::-):-)

Matko święta, czarna magia, pierwszy raz słyszę. PO 10 ide zarejestrowac sie na tomograf i bede miala wizyte u neurolog-niech dziala bo ja sie wykoncze.
no sikam
Co za ceny:szok::szok::szok:
W takim przypadku ja wracam do swojego poprzedniego stweirdzenia ( mnie tylko łeb napier....) na migrene mnie nie stać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co do cen ..ceny są takie ,bo bierzesz tylko te 2 tabletki i na kilka miesięcy spokój ,więc cenowo jeszcze jakoś to wychodzi :tak::-):-)
Wiadomo z czasem organizm się przyzwyczaja działają na coraz krócej i wtedy po prostu trzeba dostosować inny lek.
I znów będzie działał na kilka miesięcy.:tak:;-):baffled:

A mnie Kuba wyprowadził z równowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okazało się,że po królewicza musiałam iść sama do szkoły,bo on chciał wrócić sankami a nie autem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekał na mnie na świetlicy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostał dziś w dzień na 3 godziny lekcyjne 3 czarne kropki za zachowanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
1.Nazwał nauczycielki dupkami,bo go nie chciały wpuścić pierwszego na salę gimnastyczną i pokazał im jęzor :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
2.wycelował w panią ołówkiem i w nią rzucił :szok::szok::szok::szok:
3.Skopał w-fistkę (nie swoją) ,bo og odciągnęła od drzwi ,które on trzymał,żeby dzieci nie wyszły z sali gimnastycznej.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie mam go dziś dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj była rozmowa z nim wieczorem.
Obiecał poprawę :-:)-:)-(
Sam powiedział,że jak narozrabia to nie będzie włączał kompa i nie będzie tv oglądał i sam będzie tego pilnował.:szok::szok::szok:
A dziś proszę co zrobił...:sorry2::sorry2:
Jak zapytałam dlaczego w panią rzucił to odpowiedział
Pani była fajnym ruchomym celem i tak jakoś wyszło :szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po powrocie do domu dostał kolejną karę ,bo siedział ponad 30 min. na klatce schodowej w kombinezonie i z plecakiem na plecach i twierdził,że będzie tam siedział dopóki tata z pracy nie wróci.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czym mnie wyprowadził z równowagi już totalnie.
Wzięłam gada za chabety ,wyrzuciłam do pokoju ,rozebrałam i zabroniłam wychodzić z pokoju do odwołania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ależ mi ciśnienie gadzina podniosła.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego nie będzie psycholog ,bo nie zdążyła dojechać.Jakiś wypadek po drodze i w korku stoją.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A mnie Kuba wyprowadził z równowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okazało się,że po królewicza musiałam iść sama do szkoły,bo on chciał wrócić sankami a nie autem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekał na mnie na świetlicy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostał dziś w dzień na 3 godziny lekcyjne 3 czarne kropki za zachowanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
1.Nazwał nauczycielki dupkami,bo go nie chciały wpuścić pierwszego na salę gimnastyczną i pokazał im jęzor :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
2.wycelował w panią ołówkiem i w nią rzucił :szok::szok::szok::szok:
3.Skopał w-fistkę (nie swoją) ,bo og odciągnęła od drzwi ,które on trzymał,żeby dzieci nie wyszły z sali gimnastycznej.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie mam go dziś dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj była rozmowa z nim wieczorem.
Obiecał poprawę :-:)-:)-(
Sam powiedział,że jak narozrabia to nie będzie włączał kompa i nie będzie tv oglądał i sam będzie tego pilnował.:szok::szok::szok:
A dziś proszę co zrobił...:sorry2::sorry2:
Jak zapytałam dlaczego w panią rzucił to odpowiedział
Pani była fajnym ruchomym celem i tak jakoś wyszło :szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po powrocie do domu dostał kolejną karę ,bo siedział ponad 30 min. na klatce schodowej w kombinezonie i z plecakiem na plecach i twierdził,że będzie tam siedział dopóki tata z pracy nie wróci.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czym mnie wyprowadził z równowagi już totalnie.
Wzięłam gada za chabety ,wyrzuciłam do pokoju ,rozebrałam i zabroniłam wychodzić z pokoju do odwołania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ależ mi ciśnienie gadzina podniosła.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego nie będzie psycholog ,bo nie zdążyła dojechać.Jakiś wypadek po drodze i w korku stoją.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zdębiałam:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: o masakro!!!!! no to masz tańcowanie w domu:no::no::no::no: współczuje naprawdę.....noa ta psycholog to byłaby jak znalazł...:baffled::baffled::baffled:

Madziula, gratki :tak:

A&E STO LAT odemnie też :tak:

A do Joe alex, ja nawet pisałam jakiś czas temu, ale się nie odezwała. :-(

A ja schudłam 4 kg :-p:tak: Ale to niewielka część tego co muszę zgubić :dry:

A M tak mnie wpienia, że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Kochane. Ja tylko na chwilę. Katar mnie taki dopadł że szok, już nie mogę i wszystko mnie boli :no: oby tylko na Kuba nie przeszło :dry: wybaczcie że nie zaglądam częściej ale jakoś nie mam weny, jak Kuba śpi to ja sprzątam, obiad robię itd... :no: Uczę go samemu zasypiać i zajmuje mu to godzinę co mnie do szału już doprowadza :sorry2: M złożył wniosek o mieszkanie i mam nadzieje że chociaż w tym roku nam dadzą :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :-D

A ja z zakupami już wróciłam, torcik i szampan pikolo już kupione i teraz czekają na niedzielną imprezkę:tak::tak::tak:
Byłam też w lumpeksie i kupiłam Mai fajną bluzeczkę i jeansy za 12zł:tak::tak::tak:

skoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważą:confused:

A u nas mierzyli za każdym razem :tak::tak::tak:

A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyłączam się do życzeń:tak::tak::tak:

U nas dziisaj zimno bo zapowiadali -6 no i dosypalo sniegu
M jeszcze spi a ja lece robic jakies sniadanko

To faktycznie zimno u was:tak::tak::tak:

Antoszka wstał zje banana ubierzemy się i po Julinę do szkoły:baffled:a temperatura zamiast rosnąć to spada bo jest już -12:szok:i do tego big mgła:dry:

To u was jeszcze zimniej:szok::szok:

Dziwczyny,nadchodzi wielkopomna chwila,nie wiem czy pisałam wam kiedyś ,ale kupujemy od gminy nasz dom,no i poszła już pierwsza rata,spozadzono protokuł i za tydzień w czwatrek jedziemy do notarisza:-D:-D:-D:-Dtakze dołaczam do szczęśliwego grona ,posiadaczek własnego MMMMMMM:-D:-D:-D

Gratuluję własnego M:tak::tak::tak:

hehe a mój właśnie się obudził bo bratowa sobie sprząta, więc coś szurnie, coś stuknie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no qwa jak ja mam dość tego meiszkania pod nimi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mały wychodzi z siebie bo śpiący a co zaśnie to ona go obudzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To postukaj jej kijem od szczotki w sufit to może się uspokoi:tak::tak::tak:
As współczuję przepraw z synkiem, oj kara mu się należy:tak::tak::tak:

gratki:-):-)
nie martw sie-taka chyba ich natura:baffled:

Hej Kochane. Ja tylko na chwilę. Katar mnie taki dopadł że szok, już nie mogę i wszystko mnie boli :no: oby tylko na Kuba nie przeszło :dry: wybaczcie że nie zaglądam częściej ale jakoś nie mam weny, jak Kuba śpi to ja sprzątam, obiad robię itd... :no: Uczę go samemu zasypiać i zajmuje mu to godzinę co mnie do szału już doprowadza :sorry2: M złożył wniosek o mieszkanie i mam nadzieje że chociaż w tym roku nam dadzą :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :-D
trzymam kciuki, powodenia, dzisiaj moze mi sie uda isc do nich bo wczoraj M sobie wyszedl i nie moglam wyjsc:wściekła/y: bo z maksem to w zyciu bym sie tam niedokulała:wściekła/y:

As Ty to masz z tym Kubulcem.....

As ja wiem ty jesteś wściekła ale co ci powiem co ci powiem ja też jak chodziłam do szkoły to nie raz miałam ochoę tak piznąć ołówkiem w nauczyciela tylko odwagi zawsze brakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a Kubulec to Kubulec i yak jest moim ulubieńcem;-);-);-)buziaki od malinki no ja go rozumiem:-):-):-):-):-):-)
Meduska bo po pstrąga się idzie do biedronki i tam za 2 big płaty z małą ilością wody się płaci 7 zł i masz na obiad dla całej rodzinki albo dla siebie na 4 obiady:-)
Madziula no gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11juhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! superaście!!!!!!!!!!!!
Lunka to ja też bym migreny nie miała bo by mnie na nia stac nie bylo:-):-):-)
kurcye klawiatura mi si pryestawila jak sie to robilo yebz wrocila do normy:confused::confused::confused:

Gratulacje 4 kg to już dużooo :-):-)

witaj fajnie,że zajrzałaś

As ja wiem ty jesteś wściekła ale co ci powiem co ci powiem ja też jak chodziłam do szkoły to nie raz miałam ochoę tak piznąć ołówkiem w nauczyciela tylko odwagi zawsze brakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a Kubulec to Kubulec i yak jest moim ulubieńcem;-);-);-)buziaki od malinki no ja go rozumiem:-):-):-):-):-):-)
Meduska bo po pstrąga się idzie do biedronki i tam za 2 big płaty z małą ilością wody się płaci 7 zł i masz na obiad dla całej rodzinki albo dla siebie na 4 obiady:-)
Madziula no gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11juhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! superaście!!!!!!!!!!!!
kurcye klawiatura mi si pryestawila jak sie to robilo yebz wrocila do normy:confused::confused::confused:
Kubusiowi odwagi niestety nie brakuje:no: a to też niedobre :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ostatnio to tak przegina ,że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie będę już komentować,bo się nakręcam.
Siedzi i rozpacza jaki to cały świat jest niesprawiedliwy:szok::szok::szok: :sorry::sorry:
U nas w Marcpolu pstrąg po 22 zł:sorry:
Malinuś ctrl+shift +alt i klawiatura powróci z ustawieniami.:tak:

szłam po świeego bo nie dążyłabym go rozmrozić:-p ale dzikuje za info- na nastepny tydzien pojde sobie p oniego dxien wcesniej i rano wyciagne zeby sie rozmroził:tak::tak::tak:

kurde tez zapomnalam jak to sie robiło:sorry2:

reklama
Malina z tego pstraga to i ja skożystam, no pacz-nie iwedzialam.
A klawiatura to ctrl shift i już .

Co takie pustki.
As psychloszka juz byla?

Wymyłam lodówke. Mialam tylko przeglad zrobic prze zzmega zakupami, ja tam na tyly zagladam, a tam zapomniana salatka od mamy wybuchla ze słoika, no i trza myc, okazalo sie tez, ze wiecej rzeczy do wyrzucenia-cholera!

Do góry