Mama Helenki
i Aniki :D
A gdzie Patrysia?? Był wielki came back, a teraz cisza Nie rozdwoiła się przypadkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moje to sa chudzinki i sa niziutkie jak na swoj wiek bo maja po jakies 77cmNo fakt, biega dużo Zresztą lekarka mi powiedziała, żeby się aż tak bardzo nie przejmować, bo jak są dobre wyniki tzn że taki już urok dziecka, że po prostu taki jest. A dziecko wcale nie musi być grube, żeby było zdrowe. No zobaczymy jak to będzie.
A twoje szczypiorki, to naprawdę chudzinki. Ale za to jakie urocze :-):-)
...
A jak się nie będziesz kąpać to łatwo pójdzie z powstrzymaniem się od przytulania
A wiesz ze wlasnie tez o Niej pomyslalamA gdzie Patrysia?? Był wielki came back, a teraz cisza Nie rozdwoiła się przypadkiem
znaczy ze nie moge lezec w wannie zeby mi TAM nie wlatywała woda prysznic normalnie moge bracZ tłuszczu??? Dziewczyno, jak ty ważysz 55kg to chyba tak akurat jest! Ja bym bardzo chciała do takiej wagi wrócić - to była moja wyjściowa waga, ale przed pierwszą ciążą A teraz to nawet nie chcę się przyznawać ile ważę.
A jak się nie będziesz kąpać to łatwo pójdzie z powstrzymaniem się od przytulania
Też tak uważam!No moje to sa chudzinki i sa niziutkie jak na swoj wiek bo maja po jakies 77cm
Ale jak tak czytam o tym w jakim tempie wzrasta odsetek dzieci otylych i to z winy rodzicow to sie ciesze ze moi sa jacy sa
A tak poza tym to szczuple dzieci sa zdrowsze
myszunia no tekst dniaZ tłuszczu??? Dziewczyno, jak ty ważysz 55kg to chyba tak akurat jest! Ja bym bardzo chciała do takiej wagi wrócić - to była moja wyjściowa waga, ale przed pierwszą ciążą A teraz to nawet nie chcę się przyznawać ile ważę.
może to bóle przepowiadające ja miałam tak 2 tygodnie przed porodem w nocy mnie złapało skurcze miałam i tez pietruszka nie poszedł do pracy bo myśleliśmy że to już ale przeszło:-)A wiec PATRYSIA nie urodzila jeszcze,ale wczoraj miala takie bole ze chodzic nie moglaDzisiaj Jej maz ma wolne a jutro idzie do gina
A ja Ci mówię,że to migrenowe bóle głowy.:--(Hej dziewczyny, witam porannie z ogromnym bólem głowy. Tabletki od neurolog nic nie pomogły((
Ide zobaczyć co tam naskrobałyście
No kochana pobudek Ci współczuję ja tam miałam z Kubusiem jak sobie przypomnę toWitam,
M był w domu ok. 2 w nocy.
A ja miałam kolejną koszmarną noc Helenka przyszła do mnie do łóżka, a Niki budziła sie 40 razy
Warszawa naprawdę sparaliżowanaNo wreszcie jesteś
to kciukasy zaciśnięte
kochana w każdym szpiyalu gdzie jest oddział psychiatryczny prowadzą zamkniętą terapie uzależień
nie mój typ ten edward taki szczunek ja to takich w typie mojego pietruszki lubię
zapisane teraz będe namawiała kogo się da
zapytam pani w zerówce czy moge wywiesić na tablicy bo często rodzice pytaja czy można komuś przekazać
Wiki do dzieła
Witam czwartkowo
u nas zima na całego dziś droga przez ogródki działkowe do szkoły z dzieciakami to była droga przez mękęnormalnie zaspy i wielkie koleinyśnieg cały czas pruszy na termometrze -6 ponuro ale pięknie
ja dziś robie remament w swojej szufladzie z bieliznąbo moje kochanie mnie zaskoczyło i wczoraj przez allegro zamówiło mi 2 staniki i piżamę
Antoszka sennychyba go koło 10 położe spać bo po 12 musimy iść po julinę do szkoły
Anabubka a za ile byś chciała wózeczek;-);-);-)
MH współczuję nocki wiem jak to jest Antek mi tak dał popalić swoją bezsennością i częstymi pobudkami że myślałam że n igdy z tego nie wyrośnie a tymczasem skończył rok i śpi dobrze
laski w radio trąbią że warszawa sparaliżowana zimą prawda to
Klaudia jak dostała simsy 3 to grała przez pierwsze 3 dni do 5 rano.Tak w ogóle to witam! :-)
Jakaś taka niewyspana jestem. Pożyczyłam od mojej uczennicy Simsy 3 i wczoraj do 1:00 w nocy nad nimi utknęłam. Nie wiem czemu, ale bardzo mnie ta gra wciąga, chyba muszę ją szybko oddać, bo o świecie zapomnę
A przed chwilą Piotruś zawołał siusiu i załatwił się na sedes. Tyle tylko, że moje dziecko we wszystkim naśladuje tatusia, więc koniecznie musiał to zrobić na stojąco! Ale jestem w szoku, bo na nocnik za żadne skarby już od dawna nie chciał usiąść no i mój m ostatnio wpadł na to, że mu pokaże jak się siusia do sedesu no i załapał :-):-):-)
No i wczoraj się uśmiałam z tych moich chłopaków. Do mojego m dzwonili z pracy no i rozmawiając spacerował po pokoju, gestykulował, co jakiś czas coś tam trącił nogą, a ten nasz mały szkrab wziął taki stary telefon i chodził za nim krok w krok dokładnie powtarzając każdy ruch. Wyglądało to przekomicznie!
A teraz chyba muszę zmykać, bo Piotrulo już na mnie wisi i do laptopa mi się zaczyna dobierać.
PRZYŁĄCZAM SIĘWIKTORIA
Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!
100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!
To żeś się kochana dla Pietruszki postarała ,to teraz niech kupujekochana adamowi też się ta lektura podobała oni już przerobili a na urodziny mu zamawiamy inne części tych opowieści z narni bo sobie zażyczyl
a Ksawek też od 13 w domku
aerobic super ja też mam codziennie od 18 do 21.15 w casto
no kochana witaj
i życzę wam wygranej
Wikus 100 lat dla ciebie i mężulka
My zaraz mykamy po Juline czekam aż Antoszka wstanie i biegusiem przez zaspy
kuchnie sobie wypucowałam łazienkę też ziemniaczki obrałam jeszcze tylko jak wrócimy podłogi i te nieszczęsne zabłocone schodynie cierpię ich myć
nawet w szufladzie z bielizna zrobiłam błysk muszę pokazać pietruszce że teraz to w niej tyle miejsca że śmiało może mi dużo bielizny kupować
o i Antoszka wstał:-)to wpadnę po powrocie ze szkoły na kawkę
Jeśli zaczął jeść od niedawna regularnie to może tak być.Organizm traktuje na razie taki system jako dietę i tak reaguje,ale jak się przyzwyczai do częstych posiłków to będzie już dobrze.Właśnie wróciłam z Piotrusiem z przychodni. Byliśmy, żeby sprawdzić wyniki ostatnich badań w związku z jego niejedzeniem. Jeszcze nie było wszystkich wyników, ale te, które dotarły były OK, na szczęście. Tylko dziwi mnie to, że ta moja chudzina jeszcze bardziej schudła - teraz waży tylko 9750kg. :-( Nie wiem czemu, bo właśnie ostatnio, tzn od jakichś 2 tygodni zaczął całkiem ładnie jeść. Zjada małe posiłki, ale dość często, więc teoretycznie nie powinien spadać z wagi. Nie wiem o co chodzi. Wagowo jest nadal poniżej 3 centyla. :-(