reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaa i zapisalam Maksa do okulisty- termin dopiero 22.02-siebie przy okazji też apisałam, żeby sprawdzić czy wszystko ok, bo nigdy nie byłam u okulisty:sorry2:
poza badaniem wzroku w liceum:-D:-D:-D:-D

reklama
WIKTORIA
358.gif

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

358.gif

100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!:-D
ja rowniez przylaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:
a ja jak codzień z kawusią zasiadam do BB i nikogo..wszyscy się wymywają:szok::baffled:. Ale i tak ide sie ubierać i zaraz wyruszmay do lekarza. Mam nadzieję, że auto odpali:confused:.
Daj znac po lekarzu:tak::tak::tak:pewnei juz beda postepy:-)
A&E witaj spowrotem :tak:

A u mnie juz po choinkach :-p teraz knuje jakby tu meble poprzestawiać :-D
To jak jzu cos poprzestawiasz to sie pochwal:tak::tak::tak::tak:

Ja wlasnie wrocilam do domu bo bylam po mlodego w szkole:tak::tak::tak:M w tym czasie ubral dziewczynki i byl z NImi na balkonie i bawily sie sniegiem lopatkami;-):-)
Tearz siedze sobie przy capucinko i chyba zjem cos slodkiego:tak::tak:Wczoraj wieczorem zrobilam taki krem do wafelkow i czesc zjedlismy wczoraj a czesc mam w lodowce na dzisiaj:tak::tak::tak:Dziewczynki z racji ze nie moga tego kremu to zajadaly wafelki z dzemem brzoskwiniowym:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
A masz jakies szczegolne zalecenia po usunieciu tej nadzerki?
Moja jest niby mala i od 10 lat kompletnie nic sie z nia nie dzieje i moja lekarka powiedziala ze takich sie nie usuwa:no:Bo sa kobiety ktore mialay,maja i beda mialy nadzerki:tak:
A ja jak sie zdecyduje na usuniecie to na 100% wlasnie alserem

Właśnie wróciłam z Piotrusiem z przychodni. Byliśmy, żeby sprawdzić wyniki ostatnich badań w związku z jego niejedzeniem. :sorry2: Jeszcze nie było wszystkich wyników, ale te, które dotarły były OK, na szczęście. :tak: Tylko dziwi mnie to, że ta moja chudzina jeszcze bardziej schudła - teraz waży tylko 9750kg. :-( Nie wiem czemu, bo właśnie ostatnio, tzn od jakichś 2 tygodni zaczął całkiem ładnie jeść. Zjada małe posiłki, ale dość często, więc teoretycznie nie powinien spadać z wagi. :dry: Nie wiem o co chodzi. Wagowo jest nadal poniżej 3 centyla. :-(

MYSZUNIA
Dobrze ze wyniki sa ok:tak::tak::tak:
A to ze maly na razie nie przybiera to chyba nic zlego:no:Pewnie duzo biega a poza tym musi dojsc do siebie a wtedy to zobaczysz ze bedzie przybieral:tak::tak::tak:
Tak dla pocieszenia dodam ze moje dziewczynki waza o 2 kg mniej

Myszunia, ważne ze zaczął jeść :tak:

My juz po obiadku :tak:

Mebli nie poprzestawiałam :baffled: nie wymyśliłam nic sensownego...

Madeuska, ty sie z kości na ości odchudzasz :szok::-D

A moje dziewczynki juz nei spia od jakiegos czasu:no::no::no:Wiec pewnie pospaly z pol godzinki:no:Mam nadzieje ze jakos wytzrymam z Nimi do wieczora

dowikla mam się nie kąpać i nie przytulać:-D za tydzień kontrola:tak:
mi sie zrobila chyba przy porodzie...:confused: bo nigdy nie miałam:no:
zobaczymy jak będzie po tym wypaleniu:tak:

MH z tluszczu:-D musze schudnąć do stanu sprzed ciąży:-p

Ostatnia edycja:
MYSZUNIA
Dobrze ze wyniki sa ok:tak::tak::tak:
A to ze maly na razie nie przybiera to chyba nic zlego:no:Pewnie duzo biega a poza tym musi dojsc do siebie a wtedy to zobaczysz ze bedzie przybieral:tak::tak::tak:
Tak dla pocieszenia dodam ze moje dziewczynki waza o 2 kg mniej
No fakt, biega dużo :tak:Zresztą lekarka mi powiedziała, żeby się aż tak bardzo nie przejmować, bo jak są dobre wyniki tzn że taki już urok dziecka, że po prostu taki jest. A dziecko wcale nie musi być grube, żeby było zdrowe. :sorry2: No zobaczymy jak to będzie.
A twoje szczypiorki, to naprawdę chudzinki. :tak: Ale za to jakie urocze :tak::-):-)

reklama
dowikla mam się nie kąpać i nie przytulać:-D za tydzień kontrola:tak:
mi sie zrobila chyba przy porodzie...:confused: bo nigdy nie miałam:no:

MH z tluszczu:-D musze schudnąć do stanu sprzed ciąży:-p
Z tłuszczu??? :szok::szok::szok: Dziewczyno, jak ty ważysz 55kg to chyba tak akurat jest! Ja bym bardzo chciała do takiej wagi wrócić - to była moja wyjściowa waga, ale przed pierwszą ciążą :zawstydzona/y: A teraz to nawet nie chcę się przyznawać ile ważę. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jak się nie będziesz kąpać to łatwo pójdzie z powstrzymaniem się od przytulania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry