reklama
ja rowniez przylaczam sie do zyczenWIKTORIA
Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!
100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!
Daj znac po lekarzupewnei juz beda postepy:-)a ja jak codzień z kawusią zasiadam do BB i nikogo..wszyscy się wymywają. Ale i tak ide sie ubierać i zaraz wyruszmay do lekarza. Mam nadzieję, że auto odpali.
To jak jzu cos poprzestawiasz to sie pochwalA&E witaj spowrotem
A u mnie juz po choinkach teraz knuje jakby tu meble poprzestawiać
Ja wlasnie wrocilam do domu bo bylam po mlodego w szkoleM w tym czasie ubral dziewczynki i byl z NImi na balkonie i bawily sie sniegiem lopatkami;-):-)
Tearz siedze sobie przy capucinko i chyba zjem cos slodkiegoWczoraj wieczorem zrobilam taki krem do wafelkow i czesc zjedlismy wczoraj a czesc mam w lodowce na dzisiajDziewczynki z racji ze nie moga tego kremu to zajadaly wafelki z dzemem brzoskwiniowym
MEDEUSKA
A masz jakies szczegolne zalecenia po usunieciu tej nadzerki?
Moja jest niby mala i od 10 lat kompletnie nic sie z nia nie dzieje i moja lekarka powiedziala ze takich sie nie usuwaBo sa kobiety ktore mialay,maja i beda mialy nadzerki
A ja jak sie zdecyduje na usuniecie to na 100% wlasnie alserem
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja też jestem już ide na allegro kupic pochłaniacz wilgoci.
Dziekuje za życzenia
Dziekuje za życzenia
Właśnie wróciłam z Piotrusiem z przychodni. Byliśmy, żeby sprawdzić wyniki ostatnich badań w związku z jego niejedzeniem. Jeszcze nie było wszystkich wyników, ale te, które dotarły były OK, na szczęście. Tylko dziwi mnie to, że ta moja chudzina jeszcze bardziej schudła - teraz waży tylko 9750kg. :-( Nie wiem czemu, bo właśnie ostatnio, tzn od jakichś 2 tygodni zaczął całkiem ładnie jeść. Zjada małe posiłki, ale dość często, więc teoretycznie nie powinien spadać z wagi. Nie wiem o co chodzi. Wagowo jest nadal poniżej 3 centyla. :-(
MYSZUNIA
Dobrze ze wyniki sa ok
A to ze maly na razie nie przybiera to chyba nic zlegoPewnie duzo biega a poza tym musi dojsc do siebie a wtedy to zobaczysz ze bedzie przybieral
Tak dla pocieszenia dodam ze moje dziewczynki waza o 2 kg mniej
Dobrze ze wyniki sa ok
A to ze maly na razie nie przybiera to chyba nic zlegoPewnie duzo biega a poza tym musi dojsc do siebie a wtedy to zobaczysz ze bedzie przybieral
Mama Helenki
i Aniki :D
Myszunia, ważne ze zaczął jeść
My juz po obiadku
Mebli nie poprzestawiałam nie wymyśliłam nic sensownego...
Madeuska, ty sie z kości na ości odchudzasz
My juz po obiadku
Mebli nie poprzestawiałam nie wymyśliłam nic sensownego...
Madeuska, ty sie z kości na ości odchudzasz
medeuska
październikowa mama'09
dowikla mam się nie kąpać i nie przytulać za tydzień kontrola
mi sie zrobila chyba przy porodzie... bo nigdy nie miałam
zobaczymy jak będzie po tym wypaleniu
MH z tluszczu musze schudnąć do stanu sprzed ciąży
zobaczymy jak będzie po tym wypaleniu
Ostatnia edycja:
No fakt, biega dużo Zresztą lekarka mi powiedziała, żeby się aż tak bardzo nie przejmować, bo jak są dobre wyniki tzn że taki już urok dziecka, że po prostu taki jest. A dziecko wcale nie musi być grube, żeby było zdrowe. No zobaczymy jak to będzie.MYSZUNIA
Dobrze ze wyniki sa ok
A twoje szczypiorki, to naprawdę chudzinki. Ale za to jakie urocze :-):-)
reklama
Z tłuszczu??? Dziewczyno, jak ty ważysz 55kg to chyba tak akurat jest! Ja bym bardzo chciała do takiej wagi wrócić - to była moja wyjściowa waga, ale przed pierwszą ciążą A teraz to nawet nie chcę się przyznawać ile ważę.dowikla mam się nie kąpać i nie przytulać za tydzień kontrola
A jak się nie będziesz kąpać to łatwo pójdzie z powstrzymaniem się od przytulania
Podziel się: