reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WIKTORIA
358.gif

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

358.gif

100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!:-D
dołączam sie i ja:tak:

reklama
WIKTORIA
358.gif

358.gif

ODE MNIE TEŻ WIKTORIA 100 LAT
Witaj E&E MIŁO ,ŻE JESTEŚ ,TO MIELISCIE NAPRAWDĘ zwariowane 2 tygodnie,życzę wysokiej wygranej:tak:

a ja jak codzień z kawusią zasiadam do BB i nikogo..wszyscy się wymywają:szok::baffled:. Ale i tak ide sie ubierać i zaraz wyruszmay do lekarza. Mam nadzieję, że auto odpali:confused:.

A ja sobie brwi wyregulowałam,bo mi zarosły ,kawkę kończę spijać ,obiadek z wczoraj mam,w domku ogarniete ,jeszcze podłogę muszę umyć i też mam luzaka.Choć dziś Klaudia wcześnie wraca ze szkoły i muszę jechać do hurtowni jakis prezent na urodziny dla koleżanki jej kupić.Dziś mam dzieci od 13 w domu:szok:Klaudia pieknie lekturę czyta:opowieści z narnii,po prostu jej sie spodobała:szok:,dziś myslę skończy ,bo zostało jej 6o stron,czyli w 3 popołudnia -nieżle:tak:
A ja wieczorem ,na 19 idę na aerobic do szkoły ma być 2 razy w tygodniu prowadzony:tak:mam nadzieję ,ze dam radę i sie nie zbłaznie:-D
Medeuska jak kopenhadzka dietka ,jak idzie,??oczywiście powodzenia u gina,moze to o szew po prostu chodzi ,przycisnij lekarza i powiedz ,ze naprawdę jest coś nie tak ,nie daj sie zbyć!!czekamy na info....
Ja mam wizytę w srodę za tydzien:tak:
kochana adamowi też się ta lektura podobała oni już przerobili a na urodziny mu zamawiamy inne części tych opowieści z narni bo sobie zażyczyl:tak::tak:
a Ksawek też od 13 w domku:confused::confused:
aerobic super ja też mam codziennie od 18 do 21.15 w casto:-D:-D:-D
Czesc dziewczyny moi rodzice wczoraj wyjechali :tak::tak:
tak wiec znowu bede z Wami:tak::tak::tak:
W domu teraz jakos tak pusto i cicho i nudnnooo ehhhh szkoda ze tylko na 2 tygodnie byli:-:)-( Emily chodzi i szuka babci i dziadka non stop ich wola
Teraz musimy sie przyzwyczaic ze jestesmy sami moj to wczoraj powiedzial ze jak tylko wygra w lotka( a gramy regularnie) to pakujemy manatki i przeprowadzamy sie do PL :tak::tak:;-);-)
Oczywiscie nie nadrobie tych 2 tygodni poczytalam tylko troszke z dzisiaj:tak::tak::tak:
no kochana witaj:happy2:
i życzę wam wygranej:tak::tak::tak:

WIKTORIA

358.gif

358.gif

Wikus 100 lat dla ciebie i mężulka:tak::tak::tak:
My zaraz mykamy po Juline czekam aż Antoszka wstanie i biegusiem przez zaspy:-D:-D:-D:-D
kuchnie sobie wypucowałam łazienkę też ziemniaczki obrałam jeszcze tylko jak wrócimy podłogi i te nieszczęsne zabłocone schody:baffled:nie cierpię ich myć:no::no::no:
nawet w szufladzie z bielizna zrobiłam błysk muszę pokazać pietruszce że teraz to w niej tyle miejsca że śmiało może mi dużo bielizny kupować:-p:-p:-p
o i Antoszka wstał:-)to wpadnę po powrocie ze szkoły na kawkę:tak::tak:

Ja uwielbiam przestawiac meble:tak::tak::tak::tak:i u mnie to tak średnio raz w miesiącu to wędrują po pokoju meble:-D:-D:-D:-D

No ja tez czesto przestawiam meble Zaraz z G zas bedziemy w naszym bardzo malym pokoju z meblami jezdzic bo biurka sie pozbywamy na ktorym byl komputer Bo teraz mamy tego laptopa I wiecej miejsca jest przez to i trzeba meble ulozyc inaczej Zaraz to robimy Poki Oliwka spi No i popoludniu mamy gosci Aw miedzy czasie ja zabieram sie za dzwonienie Nie chce mi sie

No nic najgorzej zaczac a pozniej to juz z gorki poleci

Dziewczyny lece cos w rowie napisac bo sama jestem w szoku;-)

reklama
jestem spowrotem laseczki
byłam u gin- powiedziała że boleć mnie może przez stres- że sobie wmówiłam(przy wejściu) bo jeśli ona rozwieraczem wielkim mi zrobiła i mnie nie bylało to nie może być powodem szew,po 2 do pól roku nawet może sie wszystko stabilizować więc póki co mam sie nie martwić-ale i tak mi poprała wymaz do badania na wszelki wypadek- mimo że "na jej oko nic sie tu nie dzieje"

co do nadżerki to powiedziała że najlepszy jest laser ale to kosztuje 300zł:baffled::baffled::baffled: szkoda że była pinda położna przy niej ciągle bo bym powiedziala zeby mi laserem za darmo zrobiła:-D albo za kawe :-D

co do kwasu powiedziala ze lepiej wypalic
i nie bylo źle- bałam sie e bedzie bolało:sorry2:

chwileczka ra dwa nic nie bolało i po kłopocie- poza tym miałam to duze ponoć
za tydzień ide do kontroli:tak:

kupiłam wagę w tesco za 33zł i sie ważę teraz:-D:-D:-D
póki co 55kg- ciekawe ile bedzie przy koncowce diettki;-)

Medeuska jak kopenhadzka dietka ,jak idzie,??oczywiście powodzenia u gina,moze to o szew po prostu chodzi ,przycisnij lekarza i powiedz ,ze naprawdę jest coś nie tak ,nie daj sie zbyć!!czekamy na info....
Ja mam wizytę w srodę za tydzien:tak:
kopenhaska ok- tera sobie gotuje marcheweczka i jajka- a serek juz czeka:-D i w sumie to wcale nie jestem głodna:tak::tak::tak: mam 55kg-czyli jeszcze 5kg chce schudnąć:-p

I jak z dietą ci idzie?:sorry2::sorry2:
póki co daje rade- nie jest źle-żołądek sie przyzwyczaja do małych ilości jedzenia:tak:
bje sie tylko niedzieli:szok::szok:
na lunch tlyko grillowane mięsko i nic więcej......
WIKTORIA
358.gif

358.gif

ja rownież sie dołączam:tak::tak::tak:

A&E witaj spowrotem:tak::tak::-)

Do góry