reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tylko nie daj sobie wmawiac ze na wypalanke czy wymrzanke jakby cos.
mi kwasem kilak razy gin smrowal i od tamtej pory mam spokoj:tak::tak::tak::tak:
nic nie boalalo,na fotelu raz dwa zrobil,pare groszy kosztowal ten kwas,ale moja bratowa tez tym miala i tez wyleczona.
dzieki za rade- to znajoma to moe nie bedzie mi cisnela czegos:baffled:
poza tym moze sama przeszla po pologu?:sorry2: nadzieja:-D zobaczymy na 11.30 ide, zdam relacje jak wroce;-)
A miałaś juz @ po ciązy?? Bo jesli nie, to moze jeszcze czekac.
miałam- juz biore drugą paczke tabletek;-) tylko nie wiem po co mi one:-D
fany fotelik- ale jaki drogiiiiiii:szok: mnie na taki nie stać:-D
ale jeszcze troche maks sie pomiesci w małym:tak::tak:

reklama
Antoszka zasnął więc mykam robić obiadzio tzn podszykować bo dzisiaj sobie moje dzieci rybkę w warzywach zażyczyły:szok:
za to jutro ogórkowa bo mam na nią chcicę ogromną:tak::tak::tak:
łazienka woła sprzątnij mnie na schodach mam błoto w szufladzie trzeba zrobić miejsce na nową bieliznę tak więc zmykam:-D:-D:-D
wpadnę potem z kawusią:-)

A ja sobie brwi wyregulowałam,bo mi zarosły ,kawkę kończę spijać ,obiadek z wczoraj mam,w domku ogarniete ,jeszcze podłogę muszę umyć i też mam luzaka.Choć dziś Klaudia wcześnie wraca ze szkoły i muszę jechać do hurtowni jakis prezent na urodziny dla koleżanki jej kupić.Dziś mam dzieci od 13 w domu:szok:Klaudia pieknie lekturę czyta:opowieści z narnii,po prostu jej sie spodobała:szok:,dziś myslę skończy ,bo zostało jej 6o stron,czyli w 3 popołudnia -nieżle:tak:
A ja wieczorem ,na 19 idę na aerobic do szkoły ma być 2 razy w tygodniu prowadzony:tak:mam nadzieję ,ze dam radę i sie nie zbłaznie:-D
Medeuska jak kopenhadzka dietka ,jak idzie,??oczywiście powodzenia u gina,moze to o szew po prostu chodzi ,przycisnij lekarza i powiedz ,ze naprawdę jest coś nie tak ,nie daj sie zbyć!!czekamy na info....
Ja mam wizytę w srodę za tydzien:tak:

Witam
My w sumei niedawno wyszlismy z wyrka:tak:Mlode sa jakies oryczane i budzily sie w nocy:no:Mnie od rana wszystko wkurza:wściekła/y:
M w kuchni i smazy jajecznice ,ja wlasnie ubralam dziewzcynki wiec mam chwilke:tak::tak::tak:
U nas caly czas sypie ale jest troszke cieplej bo -3

...
MH to ci do roku już tylko 5 m-cy zostało:-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2:wiem czarny humor ja tez czekałam tych przespanych nocy jak zbawienia:tak::tak::tak::tak:a foteliki maxi cosi sa chyba w testach na bezpieczeństwo najlepsze:sorry2:gdzieś mi się o uszy obiło:tak:

Chodzę już na rzęsach :baffled:
A foteliki maja najwyższe noty w testach :tak: No i jak na najwyższe noty to i cena przyzwoita :tak: A tym bardziej, że dostałam kaskę od teścia :-p

Witam
My w sumei niedawno wyszlismy z wyrka:tak:Mlode sa jakies oryczane i budzily sie w nocy:no:Mnie od rana wszystko wkurza:wściekła/y:
M w kuchni i smazy jajecznice ,ja wlasnie ubralam dziewzcynki wiec mam chwilke:tak::tak::tak:

Jak ja ci zadroszcze tego spania :tak:

Witam
A ja dopiero wstałam:-p:-p
Byłam taka senna że jak tylko moi wyszli z domku to ja wskoczyłam do łóżka i pospałam do teraz i wreszcie się wyspałam:-p:-p:-p
U nas też śniegiem zasypało że wychodzić się nie chce ale muszę na pocztę skoczyć i jakieś małe zakupy zrobić:confused::confused:

A ta gra jest naprawdę fajna.
Dzieci będą zadowolone.

Popieram że fajna bo Maja taką od Mikołaja dostała i bardzo jej się podoba:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny, witam porannie z ogromnym bólem głowy. Tabletki od neurolog nic nie pomogły:(((
Ide zobaczyć co tam naskrobałyście

Oj współczuję bólu głowy:-:)-:)-(

Witam,

M był w domu ok. 2 w nocy.

A ja miałam kolejną koszmarną noc :wściekła/y: Helenka przyszła do mnie do łóżka, a Niki budziła sie 40 razy :no:

Późno mężuś do domku dojechał, ale najważniejsze że dojechał, a pobudek nocnych jednym słowem współczuję:-:)-(

No ja tez się dzisiaj za choinki zabieram :tak: Odrazu będzie więcej miejsca w chałupie :-D

A ja chyba choinkę zostawię jeszcze do połowy stycznia:tak::tak::tak:

Ale dzwonił po firmach przed nowym rokiem i praktycznie wszystkie kazały zadzwonic po nowym roku.Tak ze narazie jest w domu ale jak tylko sie tylko praca trafi to pojedzie

A daleko od domu wyjeżdża?:confused::confused:

Zazdroszczę Ci tej werwy do nauki:tak: Ja rzuciłam studia a został mi tylko rok:baffled::baffled::baffled:i wściekła jestem na siebie.....:dry::dry::dry:

A może warto byłoby wrócić na te studia skoro tylko rok ci został:tak::tak::tak:
Ja to na pierwszym rzuciłam i też tego żałuję ale jak człowiek młody to głupi niestety:wściekła/y::wściekła/y:

Witam z dietetyczną kawką i Maksem pod nogą;-)

I jak z dietą ci idzie?:sorry2::sorry2:

laski mi polozna w szpiatlu powiedziala ze zeby miec syna to majstra musze zmienic :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wymiencie sie chlopami i kazda bedzie miala co chce:tak::tak::tak::tak::tak:

Dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzisiaj ide do gina,wiec się okaże co mi jest:-p i może w koncu mi is etą nadżerką zajmie

To trzymam kciuki za gina:tak::tak::tak:

ZGADNIJCIE JACY SĄ NAJMNIEJSI LUDZIE ŚWIATA????NO,KTO WIE???
-DROGOWCY,BO WYSTARCZY KILKA CM ŚNIEGU ,A ICH NIGDZIE NIE WIDAĆ:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i wczoraj się uśmiałam z tych moich chłopaków. Do mojego m dzwonili z pracy no i rozmawiając spacerował po pokoju, gestykulował, co jakiś czas coś tam trącił nogą, a ten nasz mały szkrab wziął taki stary telefon i chodził za nim krok w krok dokładnie powtarzając każdy ruch. :-D:-D:-D Wyglądało to przekomicznie! :-D

Moja też tak zawsze robiła, śmiesznie to wygląda:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
dzieki za rade- to znajoma to moe nie bedzie mi cisnela czegos:baffled:
poza tym moze sama przeszla po pologu?:sorry2: nadzieja:-D zobaczymy na 11.30 ide, zdam relacje jak wroce;-)
ja od zawsze miałam nadżerkę....a teraz po porodzie poszłam do innego lekarza i ta nic nie powiedziała na ten temat..a ja głupia nie spytałam.. Też myślałam, że wypalanie to jedyne rozwiązanie. Ja póki co miałam globulki i jakimś płynem.:baffled: Medea daj znać:tak:

A ja sobie brwi wyregulowałam,bo mi zarosły ,kawkę kończę spijać ,obiadek z wczoraj mam,w domku ogarniete ,jeszcze podłogę muszę umyć i też mam luzaka.Choć dziś Klaudia wcześnie wraca ze szkoły i muszę jechać do hurtowni jakis prezent na urodziny dla koleżanki jej kupić.Dziś mam dzieci od 13 w domu:szok:Klaudia pieknie lekturę czyta:opowieści z narnii,po prostu jej sie spodobała:szok:,dziś myslę skończy ,bo zostało jej 6o stron,czyli w 3 popołudnia -nieżle:tak:
A ja wieczorem ,na 19 idę na aerobic do szkoły ma być 2 razy w tygodniu prowadzony:tak:mam nadzieję ,ze dam radę i sie nie zbłaznie:-D
no madziula dziś imprezka;-) Ale Twoja Klaudia widze sumienna!!:szok: Ja książki przeczytane w całosci to zaliczyłam pana Kleksa i wszytkie z przełomu XXw czyli o wojnie. Ale tak to ...:no:
wyskaczesz się na aerobiku, zazdroszcze..bo ja siadam przed kompem i czuje jak mi się odkłada..nawet woda:-D

Witam
matko ale Ci fajnei z tym wstawaniem:zawstydzona/y: też tak hce...a ja już przed 6tą:no:
dowikla Ty też masz wirusa @???;-)
dodam jeszcze, że zaraz zmywamy się do neurologa z bejesem...nie chce mi sie...kurczei to jeszcze w godzinie drzemki.......

Czesc dziewczyny moi rodzice wczoraj wyjechali :tak::tak:
tak wiec znowu bede z Wami:tak::tak::tak:
W domu teraz jakos tak pusto i cicho i nudnnooo ehhhh szkoda ze tylko na 2 tygodnie byli:-:)-( Emily chodzi i szuka babci i dziadka non stop ich wola
Teraz musimy sie przyzwyczaic ze jestesmy sami moj to wczoraj powiedzial ze jak tylko wygra w lotka( a gramy regularnie) to pakujemy manatki i przeprowadzamy sie do PL :tak::tak:;-);-)
Oczywiscie nie nadrobie tych 2 tygodni poczytalam tylko troszke z dzisiaj:tak::tak::tak:

WIKTORIA
358.gif

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

358.gif

100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!:-D

reklama
Do góry