reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak w ogóle to witam! :-)
Jakaś taka niewyspana jestem. Pożyczyłam od mojej uczennicy Simsy 3 i wczoraj do 1:00 w nocy nad nimi utknęłam. Nie wiem czemu, ale bardzo mnie ta gra wciąga, chyba muszę ją szybko oddać, bo o świecie zapomnę :-D:-D:-D

A przed chwilą Piotruś zawołał siusiu i załatwił się na sedes. :tak::tak::tak: Tyle tylko, że moje dziecko we wszystkim naśladuje tatusia, więc koniecznie musiał to zrobić na stojąco! :-D Ale jestem w szoku, bo na nocnik za żadne skarby już od dawna nie chciał usiąść no i mój m ostatnio wpadł na to, że mu pokaże jak się siusia do sedesu no i załapał :szok::szok::szok::-):-):-)
No i wczoraj się uśmiałam z tych moich chłopaków. Do mojego m dzwonili z pracy no i rozmawiając spacerował po pokoju, gestykulował, co jakiś czas coś tam trącił nogą, a ten nasz mały szkrab wziął taki stary telefon i chodził za nim krok w krok dokładnie powtarzając każdy ruch. :-D:-D:-D Wyglądało to przekomicznie! :-D

A teraz chyba muszę zmykać, bo Piotrulo już na mnie wisi i do laptopa mi się zaczyna dobierać. :sorry2:

reklama
Tak w ogóle to witam! :-)
Jakaś taka niewyspana jestem. Pożyczyłam od mojej uczennicy Simsy 3 i wczoraj do 1:00 w nocy nad nimi utknęłam. Nie wiem czemu, ale bardzo mnie ta gra wciąga, chyba muszę ją szybko oddać, bo o świecie zapomnę :-D:-D:-D

A przed chwilą Piotruś zawołał siusiu i załatwił się na sedes. :tak::tak::tak: Tyle tylko, że moje dziecko we wszystkim naśladuje tatusia, więc koniecznie musiał to zrobić na stojąco! :-D Ale jestem w szoku, bo na nocnik za żadne skarby już od dawna nie chciał usiąść no i mój m ostatnio wpadł na to, że mu pokaże jak się siusia do sedesu no i załapał :szok::szok::szok::-):-):-)
No i wczoraj się uśmiałam z tych moich chłopaków. Do mojego m dzwonili z pracy no i rozmawiając spacerował po pokoju, gestykulował, co jakiś czas coś tam trącił nogą, a ten nasz mały szkrab wziął taki stary telefon i chodził za nim krok w krok dokładnie powtarzając każdy ruch. :-D:-D:-D Wyglądało to przekomicznie! :-D

A teraz chyba muszę zmykać, bo Piotrulo już na mnie wisi i do laptopa mi się zaczyna dobierać. :sorry2:

to super!
ja gdzies kiedys pomysl zsikaniem na stojaco podrzucal chyba na wtaek pzadziernikowy:tak::tak::tak::tak:

grynt ze zlaapal
moja tez tak powtarza.a po Paulinie powtarza dokladnie wszytsko
nieraz ze smiechu placze jak je widze razem
dobra teraz juz na prwade uciekam
ppappa

Madziula drogowcy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas też robili portrety jakoś przed świętami ale zrezygnowałam bo za porttret +4 legitymacyjne zdjęcia taki kąplet życzyli sobie bagatelne 55 zł więc podziękowałam:baffled::baffled::baffled:
MH to ci do roku już tylko 5 m-cy zostało:-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2:wiem czarny humor ja tez czekałam tych przespanych nocy jak zbawienia:tak::tak::tak::tak:a foteliki maxi cosi sa chyba w testach na bezpieczeństwo najlepsze:sorry2:gdzieś mi się o uszy obiło:tak:

reklama
Madziula drogowcy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas też robili portrety jakoś przed świętami ale zrezygnowałam bo za porttret +4 legitymacyjne zdjęcia taki kąplet życzyli sobie bagatelne 55 zł więc podziękowałam:baffled::baffled::baffled:
MH to ci do roku już tylko 5 m-cy zostało:-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2:wiem czarny humor ja tez czekałam tych przespanych nocy jak zbawienia:tak::tak::tak::tak:a foteliki maxi cosi sa chyba w testach na bezpieczeństwo najlepsze:sorry2:gdzieś mi się o uszy obiło:tak:
no mi też sie poobijało:tak: dlatego też go wybrałam:tak:
Ojej przespana nocka.....dopiero jak Michał skończył rok i zrezygnowałąm z karmienai w nocy:baffled::baffled::baffled:
55 zł za fotki:szok::szok::szok::szok: powariowali!!!:no:

Do góry