reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ważyłam sie dziś znowu zgubilam kilo :baffled: juz waże 59 kg jak tak dalej pójdzie to nie bde mial w czym chodzić :dry:
Ciesz się, kochana! Ciuch zawsze jakiś się znajdzie, a każdy zgubiony kilogram to nie byle co! :tak:
...
Darek miał jechać dziś do Klaudii na wywiadówkę i zrezygnował.:no:
Przez 22 minuty przejechał 1 km.:szok::szok::szok::szok::szok:
Takie korki z powodu śniegu w Warszawie.:szok::szok::szok::szok:
W Łodzi podobnie! :tak: Na wszystkich głównych ulicach warstwa śniegu (nie błota pośniegowego, tylko prawdziwego śniegu) :szok::szok::szok: Wieczorem jak jechałam to wszyscy przykładnie, przepisowo, powolutku! :szok::-D:-D Jakby częściej tak było to może i wypadków byłoby mniej :tak:
Czesc dziewczyny ja wiem ze ja tylko jak po ogien wpadam ale jakos brak weny na kompa i brak czasu mamy remont kuchni i troche to czasu zajmuje.:tak:
Teraz ide dzieci uspic a Męźusia wypusciłam z kolega do baru:-p
Cześć Wiki! :-)
To twój mężuś musi być szczęśliwy! Nie każda żona odsyła męża z kumplami do baru! :-D
...
Ja zglosilam G do jednego osrodka odwykowego i termin ma na 20 lipca Czujecie jakie odlegle terminy Jakas maskra Jeszcze jest jeden osrodek do niego dzwonie jutro Ale tez beda podobne terminy Ale powiedziala mi babka kiedy m;-am dzwonic bo moga sie zwolnic terminy Wiec G sie moze wczesniej zalapac
...
Rzeczywiście terminy wydają się nieprawdopodobne, no ale tak to jest - nasza służba zdrowia. :dry: Pewnie jakbyś chciała zapłacić to od razu by się miejsce znalazło. :no:
Witam,

M był w domu ok. 2 w nocy.

A ja miałam kolejną koszmarną noc :wściekła/y: Helenka przyszła do mnie do łóżka, a Niki budziła sie 40 razy :no:
Współczuję.
Obiliczyłam sobie teraz dni płodne i mam teraz dużą szanse zajscia w ciąże
No to musicie brać się do roboty! :-D:-D:-D

reklama
Czesc dziewczyny ja wiem ze ja tylko jak po ogien wpadam ale jakos brak weny na kompa i brak czasu mamy remont kuchni i troche to czasu zajmuje.:tak:
Teraz ide dzieci uspic a Męźusia wypusciłam z kolega do baru:-p
No wreszcie jesteś:happy2:
Właśnie miałam telefon od przyszłej pracodawczyni - jutro na 16-tą idę na rozmowę:tak::cool::cool:.
M się teraz stara mega kolację mi pod kompa zaserwował:tak::szok:.
Dorotko,a laptopik opity?
to kciukasy zaciśnięte:tak::tak:
MARTA a gdzie to jest to u was
?Ja mowie o 2 osrodkach jden w otwocku jest a drugi w gorzycach I tam sa takie terminy podobno to sa jedyne takie osrodki zamkniete takie leczenia uzaleznien Chyba ze sie myle
A laptopik nie opity bo wiadomo lepiej nie pokazywac G alkoholu

WIKTORIA tys to jest super zona jak M do knajpy z kolega wyprawilas hihih
kochana w każdym szpiyalu gdzie jest oddział psychiatryczny prowadzą zamkniętą terapie uzależień:tak:
no to chyba dobrze myslisz .... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a co se będę żałować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a oto edward
http://i2.pinger.pl/pgr27/d27154d0001406504a54f6d4/33w1fly.jpg

normalnie mi odbiło na jego punkcie :-D:-D:-D:-D:-D

obejrzałam już własnie pierwszą część,zabieram się za drugą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a co ona tak sie co wieczór awanturuje?????
nie mój typ ten edward taki szczunek ja to takich w typie mojego pietruszki lubię:-p
Witam! Ja dzisiaj gości pół dnia miałam. Drogi zasypane i ciągle sypie:baffled:Zuza dopiero zasnęła.

Apele do potencjalnych darczyńców z prośbą o darowiznę lub o przekazanie 1% podatku na konto Zuzi we Fundacji. Mam zatwierdzony apel przez fundację z ich logo i teraz żeby cos zanalazło się na koncie Zuzi to muszę rozsyłać apele do firm. Tylko jak kupiłam znaczki i zapłaciłam za wydruki to masakra. Szukam kogoś kto ma kolorową drukarkę bo logo fundacji jest niebieskie :baffled:

Anabuba, Malinka żeby 1% przekazać nie potrzeba numeru konta wystarczy wpisać odpowiednie dane i obliczyć 1% podatku:

[FONT=&quot]1% podatku można przekazać wypełniając odpowiednio formularz rozliczenia podatkowego wpisując we właściwe pola dane:[/FONT]
[FONT=&quot]1)nazwa OPP: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”[/FONT]
[FONT=&quot]2)KRS: 0000037904[/FONT]
[FONT=&quot]3)W rubryce „Informacje uzupełniające-cel 1%” wpisujemy „Zuzanna Twardowska” lub nr „9034”[/FONT]

Nr jest numerem idenryfikacyjnym Zuzi. Jeśli sie go nie wpisze na formularzu albo nazwiska to pieniądze wpływaja na konto ogólne fundacji:baffled:

Z góry Wielkie dzięki:tak::tak:

Witam nową Mamę;-)

Makunga gratulacje:-):-):-):-)I dużo zdrówka:-):-):-)
zapisane teraz będe namawiała kogo się da:tak:
zapytam pani w zerówce czy moge wywiesić na tablicy bo często rodzice pytaja czy można komuś przekazać:tak:
Obiliczyłam sobie teraz dni płodne i mam teraz dużą szanse zajscia w ciąże
Wiki do dzieła:-D:-D
Witam czwartkowo:happy2:
u nas zima na całego dziś droga przez ogródki działkowe do szkoły z dzieciakami to była droga przez mękę:szok::szok::szok:normalnie zaspy i wielkie koleiny:szok:śnieg cały czas pruszy na termometrze -6 ponuro ale pięknie:tak:
ja dziś robie remament w swojej szufladzie z bielizną:tak:bo moje kochanie mnie zaskoczyło i wczoraj przez allegro zamówiło mi 2 staniki i piżamę:tak::tak::tak:
Antoszka senny:baffled:chyba go koło 10 położe spać bo po 12 musimy iść po julinę do szkoły:dry:
Anabubka a za ile byś chciała wózeczek;-);-);-)
MH współczuję nocki wiem jak to jest Antek mi tak dał popalić swoją bezsennością i częstymi pobudkami że myślałam że n igdy z tego nie wyrośnie a tymczasem skończył rok i śpi dobrze:tak::tak::tak::tak:
laski w radio trąbią że warszawa sparaliżowana zimą prawda to:szok:

A to teraz wszystko jasne :tak:

A miałaś juz @ po ciązy?? Bo jesli nie, to moze jeszcze czekac.

Oj kochana, podziwiam, ja jak pomysle o 3 dziecku... wrrrr
A no to sie wyjasniło :)
No ja raz mysle a raz nie tylko ze w naszym przypadku jest tak ze jak nie chcemy to jest
hej mamuski
WIKTORIA to skoro wiesz ze teraz masz plodne to specjalnie bedziecie dzialac?????/
Kurcze ja to tez bym chciala zajsc w ciaze Mowie wam jaka mam ochote Tylko nie jestem pewna tego mojego G a tak strasznie chcialabym sie starac o drugiego dzidziusia :-(
No raczej starac sie nie bedziemy ale wczoraj cos było co prawda nie całkiem do konca ale na chwile był bez gumeczki:baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D

...g
MH współczuję nocki wiem jak to jest Antek mi tak dał popalić swoją bezsennością i częstymi pobudkami że myślałam że n igdy z tego nie wyrośnie a tymczasem skończył rok i śpi dobrze:tak::tak::tak::tak:
laski w radio trąbią że warszawa sparaliżowana zimą prawda to:szok:

Wawa sparaliżowana :baffled: Ale warszawiacy sie już przyzwyczaili do paraliżu :-D

Ty mnie nie pocieszaj, rok :szok: ona ma dopiero 7 miesięcy :baffled: To nawet moja helenka tak często się nie budziła :no:

Nie staramy sie tylko sobie tak sprawdzam bo teraz mi sie @ wyrównał i mam co 28 reguralnie a nigdy nie miałam reguralnej miesiączki.:tak:
A narazie 2-ka nam wystarczy no ale kto to wie :happy2:
aha to już jasne:-)

no wiesz!!!!!!!!!!!1
a jaki kierunek?
to kochana ruszaj od pazdeirnika!!!!!!!!!
z nami nie ma pomiluj.jak juz sie sama wydalas to teraz bedzie Ci truc gitare:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko nie daj sobie wmawiac ze na wypalanke czy wymrzanke jakby cos.
mi kwasem kilak razy gin smrowal i od tamtej pory mam spokoj:tak::tak::tak::tak:
nic nie boalalo,na fotelu raz dwa zrobil,pare groszy kosztowal ten kwas,ale moja bratowa tez tym miala i tez wyleczona.
no kierunek....administracja wymiaru sprawiedliwości i prokuratury..:baffled::baffled::baffled:samo prawo....ale wrócić..co ja z bejbesem zrobie...a i chcieć, nie chce sie..:-p

Kurcze ja to tez bym chciala zajsc w ciaze Mowie wam jaka mam ochote Tylko nie jestem pewna tego mojego G a tak strasznie chcialabym sie starac o drugiego dzidziusia :-(

U mnie nocka dzis rewelacyjna Obudzila sie dopiero po 4
Zasnelysmy razem Przy bajce Ja pierwsza usnelam Przebudzilam sie i patrze a G spi w nogach moich a Oliwka w poprzeg hihihi Fajnie to wygladalo Takie 3 zwloki hihihihi
OOOO to fajnie! Ważne że chcesz...a G może się w końcu obudzi:tak::tak::tak: przyszpil go, pogadaj i z czasem może....zmądrzeje:tak:;-)
Fajnie, że się wyspałaś. Bo teraz ja chodze jak cień bejbe sie budzi przed 6 rano...:baffled:

A ja musiałam jeszcze raz fotelik zmawiać dla Helenki :baffled: Ten co zamówiłam przysłali bez dowodu zakupu :wściekła/y: Dobrze, że wzięłam za pobraniem, to kasę mam w kieszeni :-p

Niestety 40 zł drożej ale przynajmniej jestem pewna firmy, bo już u nich kupowałam :tak:
fotelik samochodowy tak? A jaki? Ja też niedawno kupowałąm:tak:

HEJ lasencje,widać ,ze pracowity u was wieczór i poranek na bb:-D:-D

Nas też zasypało i ciągle śnieżek pada,dziś w szkole dzieciaki sobie robią portrety,a ja je zbieram mam już 7 portretów dziecięcych na scianie i fanie ,bo wie=dzę jak sie zmieniają:tak:

Wiktoria ,witaj ,jak strasznie dawno cie nie było:tak:dobra z ciebie zonka ,że m tak puszczasz,a on dobry mąz ,ze tak grzecznie i szybko wraca:tak:
myślisz ,ze konkretnie coś mu sie uda znależć szybko??

Dowikla ,a jak u ciebie i m,poprawiło sie coś?:-)

MH no wspólczuje nocki,,rany co za pogoda w tym roku,kiedyś tak zawsze było,teraz jest raz na kilka lat i wszystko paraliżuje,ale twój m juz bezpieczny:tak:

ZGADNIJCIE JACY SĄ NAJMNIEJSI LUDZIE ŚWIATA????NO,KTO WIE???
-DROGOWCY,BO WYSTARCZY KILKA CM ŚNIEGU ,A ICH NIGDZIE NIE WIDAĆ:-D

Anabuba ,ale ty masz powera w rękach ,zeby taki ciezar ciągnąc:tak::szok:

co was wszystkie tak na @ wzięło ,tomusi przez neta sie rozprzestrzeniac:-D

Dowikla ,nie ulegaj pokusie palenia:tak:

reklama
no kierunek....administracja wymiaru sprawiedliwości i prokuratury..:baffled::baffled::baffled:samo prawo....ale wrócić..co ja z bejbesem zrobie...a i chcieć, nie chce sie..:-p

zaocznie:tak:
ZGADNIJCIE JACY SĄ NAJMNIEJSI LUDZIE ŚWIATA????NO,KTO WIE???
-DROGOWCY,BO WYSTARCZY KILKA CM ŚNIEGU ,A ICH NIGDZIE NIE WIDAĆ:-D

co was wszystkie tak na @ wzięło ,tomusi przez neta sie rozprzestrzeniac:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no moja panna sie w koncu budzi wiec ja spadam barc sie za robote:-)
milego dnia kobitki

Do góry