Ciesz się, kochana! Ciuch zawsze jakiś się znajdzie, a każdy zgubiony kilogram to nie byle co!ważyłam sie dziś znowu zgubilam kilo juz waże 59 kg jak tak dalej pójdzie to nie bde mial w czym chodzić
W Łodzi podobnie! Na wszystkich głównych ulicach warstwa śniegu (nie błota pośniegowego, tylko prawdziwego śniegu) Wieczorem jak jechałam to wszyscy przykładnie, przepisowo, powolutku! Jakby częściej tak było to może i wypadków byłoby mniej...
Darek miał jechać dziś do Klaudii na wywiadówkę i zrezygnował.
Przez 22 minuty przejechał 1 km.
Takie korki z powodu śniegu w Warszawie.
Cześć Wiki! :-)Czesc dziewczyny ja wiem ze ja tylko jak po ogien wpadam ale jakos brak weny na kompa i brak czasu mamy remont kuchni i troche to czasu zajmuje.
Teraz ide dzieci uspic a Męźusia wypusciłam z kolega do baru
To twój mężuś musi być szczęśliwy! Nie każda żona odsyła męża z kumplami do baru!
Rzeczywiście terminy wydają się nieprawdopodobne, no ale tak to jest - nasza służba zdrowia. Pewnie jakbyś chciała zapłacić to od razu by się miejsce znalazło....
Ja zglosilam G do jednego osrodka odwykowego i termin ma na 20 lipca Czujecie jakie odlegle terminy Jakas maskra Jeszcze jest jeden osrodek do niego dzwonie jutro Ale tez beda podobne terminy Ale powiedziala mi babka kiedy m;-am dzwonic bo moga sie zwolnic terminy Wiec G sie moze wczesniej zalapac
...
Współczuję.Witam,
M był w domu ok. 2 w nocy.
A ja miałam kolejną koszmarną noc Helenka przyszła do mnie do łóżka, a Niki budziła sie 40 razy
No to musicie brać się do roboty!Obiliczyłam sobie teraz dni płodne i mam teraz dużą szanse zajscia w ciąże