reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Idzie sie przyzwyczaić najgorsze pierwsze dni.
wiem, wiem, też przez to przechodziłam....:tak:

ja go wyciagnęłam, bo spał w aucie, wiec siłą rzeczy i tak musiałąbym go przełożyć czy tu czy tam. ale wściekła byłam, bo w domu spać nie chciał, a ledow wlazł do auta to od razu odpłynął....:dry:
Matko co wy ogłupiałyście z tymi@???? Kurcze to chyba zaraźliwe a ja nie chce:no::no::no::no:
A ja nie wiedm jak sie z torrentów ściaga...musze dopytać:baffled::baffled:

wygląda faktycznie jak Edward.....ale ten nożycoręki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2:

As...to już jak uzależnienie z tymi przytulańcami:-D:-D:-D, a pierogów dałabyś trochę...nie bądź taka:hmm::hmm::hmm::-D
Zazdroszczę Ci tej werwy do nauki:tak: Ja rzuciłam studia a został mi tylko rok:baffled::baffled::baffled:i wściekła jestem na siebie.....:dry::dry::dry:

no wiesz!!!!!!!!!!!1
a jaki kierunek?
to kochana ruszaj od pazdeirnika!!!!!!!!!
z nami nie ma pomiluj.jak juz sie sama wydalas to teraz bedzie Ci truc gitare:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no, jak sie jasno zrobio, głowa roszkęmi przeszła i za robotę moge się zabrać, to się zleciały-miotły wcześniej strajkowały???:-D:-D:-D
Posiedzialam sobie i pograłam, wysilałam szare komórki. POlecam gierkę Machinarium, no rewelacja, trzeba sie nagłówkować, żeby grać, hihi

Anabuba, Ty to masz krzepę, no pozazdrościć. Ja oprzez to siedzeni e w domu zastojała jestem, że wole nie sprawdzać, hihi
I jak tam ciche dni mijają? Trzyma się facet? A TY?

hehhee.miotly zasypalo:-)
no jak iwdacja jeszcze zyje.
di troche glosniejsze.
facet sie trzyma.dostal ostrzezenie.
a ja?a mam inne wyjscie???????:-):cool2:

a Ty najpierw dojdz do siebie kobieto.
wyzje pytalam o cos

dzisiaj ide do gina,wiec się okaże co mi jest:-p i może w koncu mi is etą nadżerką zajmie

tylko nie daj sobie wmawiac ze na wypalanke czy wymrzanke jakby cos.
mi kwasem kilak razy gin smrowal i od tamtej pory mam spokoj:tak::tak::tak::tak:
nic nie boalalo,na fotelu raz dwa zrobil,pare groszy kosztowal ten kwas,ale moja bratowa tez tym miala i tez wyleczona.

Znaczy tam co teraz robił no to juz wybudowali i tam juz nie pojedzie.:tak:Ale dzwonił po firmach przed nowym rokiem i praktycznie wszystkie kazały zadzwonic po nowym roku.Tak ze narazie jest w domu ale jak tylko sie tylko praca trafi to pojedzie

A to teraz wszystko jasne :tak:

dzisiaj ide do gina,wiec się okaże co mi jest:-p i może w koncu mi is etą nadżerką zajmie

A miałaś juz @ po ciązy?? Bo jesli nie, to moze jeszcze czekac.

Obiliczyłam sobie teraz dni płodne i mam teraz dużą szanse zajscia w ciąże

Oj kochana, podziwiam, ja jak pomysle o 3 dziecku... wrrrr
A no to sie wyjasniło :)

hej mamuski
WIKTORIA to skoro wiesz ze teraz masz plodne to specjalnie bedziecie dzialac?????/
Kurcze ja to tez bym chciala zajsc w ciaze Mowie wam jaka mam ochote Tylko nie jestem pewna tego mojego G a tak strasznie chcialabym sie starac o drugiego dzidziusia :-(
MH ciesze sie ze M szczesliwie dojechal do domu Ale wspolzuje nocek
Ja oliwke bede uczyc zasypiania i spania u siebie jak tylko mi wyzdrowieje I juz sie boje co to bedzie
AGNES i jak tam wypoczelas sobie sama ?????? :-)
MARTA napisalas mi cos na gg czy mam ci podac nr mojego gg Ja mam go wylanczony ale daj znac to go wlancze Moj nr to 12348521 Napisz mi jaki jest u was osrodek Bede wdzieczna

U mnie nocka dzis rewelacyjna Obudzila sie dopiero po 4
Zasnelysmy razem Przy bajce Ja pierwsza usnelam Przebudzilam sie i patrze a G spi w nogach moich a Oliwka w poprzeg hihihi Fajnie to wygladalo Takie 3 zwloki hihihihi

Dzis planuje wywolac te zdjecia i ramki porobic No i od dzis musze zaczac pracowac Czyli dzwonic Bo juz mnie kolega sciga A jakos mi sie nie chce Len smierdzacy ze mnie hihih

Ostatnia edycja:
A ja musiałam jeszcze raz fotelik zmawiać dla Helenki :baffled: Ten co zamówiłam przysłali bez dowodu zakupu :wściekła/y: Dobrze, że wzięłam za pobraniem, to kasę mam w kieszeni :-p

Niestety 40 zł drożej ale przynajmniej jestem pewna firmy, bo już u nich kupowałam :tak:

reklama
wiem, wiem, też przez to przechodziłam....:tak:

ja go wyciagnęłam, bo spał w aucie, wiec siłą rzeczy i tak musiałąbym go przełożyć czy tu czy tam. ale wściekła byłam, bo w domu spać nie chciał, a ledow wlazł do auta to od razu odpłynął....:dry:
Matko co wy ogłupiałyście z tymi@???? Kurcze to chyba zaraźliwe a ja nie chce:no::no::no::no:
A ja nie wiedm jak sie z torrentów ściaga...musze dopytać:baffled::baffled:

a no to co innego.a nie mogl w aucie posac?bylo gdzies blisko okna postawic.
no ja tez jeszze nie wiem jak z tych torrentow ale sie dowiem:tak:

Mamita-juz kilku osobom rozeslalam wasze dane:tak::tak::tak::tak::-)

Do góry