wiktoria12
Mama i żona :)
Noto powodzenia u ginadzisiaj ide do gina,wiec się okaże co mi jest i może w koncu mi is etą nadżerką zajmie
A Malinka i reszta gdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noto powodzenia u ginadzisiaj ide do gina,wiec się okaże co mi jest i może w koncu mi is etą nadżerką zajmie
wiem, wiem, też przez to przechodziłam....Idzie sie przyzwyczaić najgorsze pierwsze dni.
ja go wyciagnęłam, bo spał w aucie, wiec siłą rzeczy i tak musiałąbym go przełożyć czy tu czy tam. ale wściekła byłam, bo w domu spać nie chciał, a ledow wlazł do auta to od razu odpłynął....
Matko co wy ogłupiałyście z tymi@???? Kurcze to chyba zaraźliwe a ja nie chce
A ja nie wiedm jak sie z torrentów ściaga...musze dopytać
też sięstaracie???Obiliczyłam sobie teraz dni płodne i mam teraz dużą szanse zajscia w ciąże
wygląda faktycznie jak Edward.....ale ten nożycoręki
As...to już jak uzależnienie z tymi przytulańcami, a pierogów dałabyś trochę...nie bądź taka
Zazdroszczę Ci tej werwy do nauki Ja rzuciłam studia a został mi tylko roki wściekła jestem na siebie.....
no, jak sie jasno zrobio, głowa roszkęmi przeszła i za robotę moge się zabrać, to się zleciały-miotły wcześniej strajkowały???
Posiedzialam sobie i pograłam, wysilałam szare komórki. POlecam gierkę Machinarium, no rewelacja, trzeba sie nagłówkować, żeby grać, hihi
Anabuba, Ty to masz krzepę, no pozazdrościć. Ja oprzez to siedzeni e w domu zastojała jestem, że wole nie sprawdzać, hihi
I jak tam ciche dni mijają? Trzyma się facet? A TY?
dzisiaj ide do gina,wiec się okaże co mi jest i może w koncu mi is etą nadżerką zajmie
Nie staramy sie tylko sobie tak sprawdzam bo teraz mi sie @ wyrównał i mam co 28 reguralnie a nigdy nie miałam reguralnej miesiączki.też sięstaracie???
Znaczy tam co teraz robił no to juz wybudowali i tam juz nie pojedzie.Ale dzwonił po firmach przed nowym rokiem i praktycznie wszystkie kazały zadzwonic po nowym roku.Tak ze narazie jest w domu ale jak tylko sie tylko praca trafi to pojedzie
dzisiaj ide do gina,wiec się okaże co mi jest i może w koncu mi is etą nadżerką zajmie
Obiliczyłam sobie teraz dni płodne i mam teraz dużą szanse zajscia w ciąże
wiem, wiem, też przez to przechodziłam....
ja go wyciagnęłam, bo spał w aucie, wiec siłą rzeczy i tak musiałąbym go przełożyć czy tu czy tam. ale wściekła byłam, bo w domu spać nie chciał, a ledow wlazł do auta to od razu odpłynął....
Matko co wy ogłupiałyście z tymi@???? Kurcze to chyba zaraźliwe a ja nie chce
A ja nie wiedm jak sie z torrentów ściaga...musze dopytać